- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bahsettigim Gorumcemi seviyorum insallah mutlu olurÜzgünüm ama zamanında ayık olacaktınız.
Kimse al bu senin hakkın demiyor, söke söke alıyoruz. Kendine acımazsan elin kadını mı seni kollayacak?
Şu saatten sonra da yapacağınız çok bir şey yok. Mesafe koyun.
Görümceniz siz kötü şeyler yaşıyorsunuz diye aynı şeyleri yaşamak zorunda değil.
Ama insan kızına istediği esyalari sectirirken gelinine kv secmesi doğru mu bu hakka girmek degil mi ?Niye oz kizlarindan ayirmasin ki. Yani suan 8 aylik bir bebegim var kimsede yerini tutmaz. Dunyayi ona sererim. Banane gelinden.
Basta cok iyiydik. Aile yapilari biraz farkli. Ben cok rahat buyudum benim ailem biraz acik sozluler ve birbirimize kizsakta kussekte ailemizde bir samimiyet vardi. Esimin ailesi biraz bencil. Gelir gider kaynanamin kpederin elini operiz kayinbaba dusuncesini soyler mesela kizlari falan dusuncesini hakli bulmak zorundalar cunku kimse babasinin karsisindan konusamaz. Kizlari konsere gider gexer tozar biz gidince. Konser kotu bir yer sen babanin evinde konsere mi gidiyodun derler. E kizlarinda gidiyor diyince onlarin esi kòtù kafa dagitmaya gidiyir benim kizim. Boyle bir zihniyette insanlarYa niye bu kadar bastan herseylerine he diyorsunuz sonra doluyor insan bastan çatır catir konusacaktiniz ne olacaksa o zaman olacakti ya duzeleceklerdi yada keyifleri bilir sende bu kadar yipranmazdin........
Burada sabirli kadinlari gördükçe nasil bu kadar anlayışlı oluyorsunuz anlamiyorum..
Benim kv 1 söyler ben 5 söylerim isine geliyorsa...
Inanin bana karsi iyi olsun ben bunu asla sorun etmem buzamana kadar sesimi bile cikwrmadim. Sadece kizlari arasinda ayrimciligi gordugumde konustum. Ondada susturdularAma insan kızına istediği esyalari sectirirken gelinine kv secmesi doğru mu bu hakka girmek degil mi ?
Elbette kızın gibi sevemesin ama Adil olmak gibi vicdanı bi durum vardir yahuuuuu....
Ailem hep engelledi aman kziim bosver sorun cikmasin. Hala o kafadalar aman kizim sen sus karsilik verme allah goruyor diyorlar.Vakti zamanında yaman olacaktınız. Istediginiz herseyi aldıracaktınız ve kendiniz sececektiniz zevkinize gore. Siz kullancaksiniz kimse karisamaz
Kayinbaba ile neden bu kadar yuzgoz olmussunuz onu anlamadim,ordan atliyor cevap veriyor.
Bir de kaynanaya haftada 2 kez gitmekte fazla bile ne gerek var yani. Millete de ne derlerse desinler yobaz bencil tipler bunlar bosver yerinde olsam muhattap bile olmam olan olmus zaten eskiyi geriye getiremezsin
Oyyy oyyy zihniyete bak ...Basta cok iyiydik. Aile yapilari biraz farkli. Ben cok rahat buyudum benim ailem biraz acik sozluler ve birbirimize kizsakta kussekte ailemizde bir samimiyet vardi. Esimin ailesi biraz bencil. Gelir gider kaynanamin kpederin elini operiz kayinbaba dusuncesini soyler mesela kizlari falan dusuncesini hakli bulmak zorundalar cunku kimse babasinin karsisindan konusamaz. Kizlari konsere gider gexer tozar biz gidince. Konser kotu bir yer sen babanin evinde konsere mi gidiyodun derler. E kizlarinda gidiyor diyince onlarin esi kòtù kafa dagitmaya gidiyir benim kizim. Boyle bir zihniyette insanlar
Valla ben olsam oyle sorun ederimki..Inanin bana karsi iyi olsun ben bunu asla sorun etmem buzamana kadar sesimi bile cikwrmadim. Sadece kizlari arasinda ayrimciligi gordugumde konustum. Ondada susturdular
Bak ama ben bu "aman kızım " olayina cok karşıyım. Burada suçlu senin annen.Ailem hep engelledi aman kziim bosver sorun cikmasin. Hala o kafadalar aman kizim sen sus karsilik verme allah goruyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?