Tüp Bebek Merkezleri Özel adana ankara tüp bebek merkezinde tedavi görenler?

ozlem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
35
0
86
Hatay
Arkadaşlar özel adana ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı? gökhan bey hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz? bilmiyorumkismile

bahsettiğin yer ankada tüp bebek mi? bende orda denemek istiyorun ama bende gidip görmedim.

arkadaşlar herkese mrb......bence çok iyi bi merkez bi gidip görüşün derim, hem doktoru hemde hemşireleri çok pozitifler....benim 1 mayısta transferim yapıldı şu an beklemedeyim....ilk kez deniycekseniz eğer hiiiç yıpratıcı bi süreç diil sakın korkmayın....tabi biraz sabır gerekiyo özellikle iğneler konusunda....iğneleride kendiniz yapıyosunuz ayrıca çok rahat.....heleki adanada oturyosanız çok daha kolay...gökhan hoca çok iyi, çok samimi gayet ilgili ve güler yüzlü.....hiiiç düşünmeyin iyi bir merkez...ben pişmanlık duymadım....biraz aydınlatiim dedim:)...hakkınızda hayırlısı olsun...

ayy çok mutlu oldum ya.kimse yok sandım ve bugün içim içimi yedi acaba gitmesem vazgeçsem diye.başkenti aradım ama yeterli bilgi alamadım.size güveniyorum arkadaşlar.bende bu hafta sonu deneyeceğim bakalım.gökhan bey ve murat bey bizimle de çok samimi bir şekilde görüştü.ewt ilk kez yaptırıcam ve korkuyorum.Bir de bazı arkadaşlar adana ankara tüp bebek merkezinde tüm testler yapılmıyor iyi düşün dediler ama içimden bir ses de güven ve başla diyor.

ewt ankada tüp bebek, gökhan bey var.bizi buraya prof. cansun demir yönlendirdi 1 mayısta görüştük ve çok ilgiliydiler.Karar verirseniz adetin 2. yada 3. günü gelmemizi söylediler bende daha adet olmadım ama cuma yada cumartesi olabilirim.sonra gideceğiz inş. bakalım ne yapacaklar çok stresliyim, heycanlıyım.

orda tedavi gören arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşın ona göre karar vericem lütfen

Arkadaşlar internete giremedim.ben başlamaya karar verdim adetin 2. yada 3. günü gelmemi söyledi.Bugün adet olmam lazım yada en geç yarın olursam pazartesi gidiyoruz yani başlıyorum inşallah.

Arkadaşlar internete giremedim.ben başlamaya karar verdim adetin 2. yada 3. günü gelmemi söyledi.Bugün adet olmam lazım yada en geç yarın olursam pazartesi gidiyoruz yani başlıyorum inşallah.

canım görüşmeden sonra buraya ayrıntılarıyla yazar mısın? Bende orayı düşünüyorum ama hakkında hiç bişey bilmiyorum. senin yazını beklicem. inşallah hakkında hayırlısı olur.

hayırlı olsun özlem. karar vermişsin. özel adana ankara tüp bebek labaratuvarı adanada en iyi olanı deniyor. benim arkadaşım şimdi 5 aylık hamile o da oraya gitmişti. ben başkente gidiyorum ama aşılama yaptırdım. eğer tüp bebek aşamasına gelirsem başkent olur mu bilmiyorum. benim başkenti tercih etmemin nedeni test falan istendiği zaman hastane ortamı orada yaptırıyorsun diye. dr lar olsun hemşireler olsu iyi ama beni rahatsız eden tarafı kalabalık olması muayeneye birkaç kişi birden almaları, yani içerde biri muayene olurken sen hazırlanıyorsun sen muayene olurken diğeri hazırlanıyor falan, dr seni muayene ediyor, bilgileri hemşireye söylüyor sonra dışarda hemşire seni bilgilendiriyor, ve her muayenede farklı dr a denk gelebiliyorsun. tamam dr lar ortak çalışıyor birlikte takip ediyor ama bu beni açıkçası rahatsız etti. bir dr la başlamışsam aynı dr la devam etmek isterim.

aren teşekkür ederim.Karar verdim kararımda etkili olan şeylerden bir tanesi senin dediğin gibi başkentin kalabalık olması ve hangi doktorların belirsizliğiydi.ben doktorlardan şu kısa sürede çok çektim, ilgisizliklerinden.neyse...Bugün 15.00 te randevumuz vardı.hemşire beni hazırladı ( adetimin 2. günü) gökhan bey muayene etti.sağda 5 solda 5 yumurtan var dedi.yara kist, vs yokmuş.yaşımla yumurtalıklarım birbirine uygunmuş vs.hemşireye bişiyler dedi .tabi bana daama ben anlamadım.kısaca hemşire anlattı uzun protokol uygulanacakmış.21. gün lucrin die bi iğneye başlıycam (6 haziranda )sonra 16 sı ile 21 arası adet olmam lazımmış .haziran adetimin 3. günü gelmemi söyledi ona göre diğer ilaçlara başlancakmış.artuıl iğne mi ilaç mı bilmiyorum.gonaf menagon adında bi kaç ilaç daha yazdı.Bu arada 6 hazirana kadar raporu halledip iğneleri almamız gerek.temmuzun başında da sonuçlanırmış.

Ama çok stresliyim.Korkarak yattım o koltuğa.iğneleri nasıl göbeğimden vuracağım çok korkuyorum.Bir yandan okul izin stresi yani çok üzgünüm.kendime moral vermeye çalışıyorum, özlem bak maddi yetersizlikten başlayamayan bir çok insan var sen şükret diye ama hep ağlıyorum, elim de değil.ve benim anladığım ben sürece kendimi bırakacağım.ne soracağımı da bilemedim hemşireye doktora elime size anlattıklarımı anlatan bi kağıt verdiler onu çözene kadar zaten bittim.yani bismillah dedim başladım dua edin ne olur ben sizi bilgilendiririm yine.

başlamışsın hayırlı olsun. benimde birkaç günüm kaldı. ama umutlu değilim. şimdiden düşünmeye başladım 2. aşılama için nereyi tercih etsem. başkenti pek düşünmüyorum. kalabalıklığından ziyade her seferinde farklı dr istemiyorum .bu bana stres oluyor. özel adana tüp bebek te hamdi karanfil var belki oraya giderim. ankada ile de oraylada görüşeceğim.

ewt bende çok karamsarım. 2 kez klomenle aşılama denedik ama benim hiç umudum yoktu ve olmadı gerçektn.üçüncüyü iğne ile yapalım dediler kabul etmedim en azından tüp bebekte şans daha fazla diye bakalım.inş hamilesindir bu stresli tedavi sürecinden kurtulursun.

dml29 canım sonucunu merak ettim, 1 mayısta transferim oldu demiştin bende başladım tedaviye bu yüzden merak ettim inş hamilesindir.

Arencim çok üzülüyosun anlayabiliyorum seni.Olmaz tutmaz diyosun insana kızıyolar biraz olumlu düşün diye, bu kez ümitleniyorum olacak diyorum Allah bana da nasip edecek ama sonuç hüsran , kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer bişiy diyemiyorum.Allah hepimizin yüzüne güler , bizleri annelik duygusundan mahrum etmez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…