Arencim çok üzülüyosun anlayabiliyorum seni.Olmaz tutmaz diyosun insana kızıyolar biraz olumlu düşün diye, bu kez ümitleniyorum olacak diyorum Allah bana da nasip edecek ama sonuç hüsran , kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer bişiy diyemiyorum.Allah hepimizin yüzüne güler , bizleri annelik duygusundan mahrum etmez inş.
sağol canım. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. 2.aşılamamı nerde denesem. başkenti pek düşünmüyorum. ya özel adana tüp bebekte hamdi karanfile iyi diyorlar yada ankada tüp bebek yani senin gittiğin yer. kararsızım.
slm aren bende dusunuyorum nerde ne sekılde baslayacagım kararsızım
sen aşılamamı tüp bebekmi düşünüyosun.
ben p.tesi için hem başkentten hemde özel adana tüp bebekte hamdi karanfilden randevu aldım. karar vermem lazım birine. başkentten memnun olan çok var ama oranın kalabalık olması ve de muayene sistemi beni rahatsız etti. enımbirde tüp bebekte başarı sağlayana çok denk geldim ama aşılamayı bilmiyorum. çünkü genelde oraya gidenler hep tüp bebek için başvuranlar.
canım benım her ıkı tupumde tıkalı bu yuzden tup bebek dusunuyoruz onumuzdekı haftalarda gelmeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı
dml29 canım sonucunu merak ettim, 1 mayısta transferim oldu demiştin bende başladım tedaviye bu yüzden merak ettim inş hamilesindir.
özlemcim öncelikle hayırlı olsun tedavin...hiç stres yapma sakın...iğneleri çok kolay vurabiliyosun canın hiç acımıyo emin ol korkma....benim maalesef tutmadı:1no2:...gökhan beyle görüştük sebepleri nedir diye yada nası bi yol izlememiz gerektiği hakkında...bizi çok güzel bilgilendirdi ve cesaret verdi kafamız rahat bi şekilde geldik evimize...daha bi farklı yöntemle ağustos regilinde tekrar başlıycaz allah kısmet ederse....bu yola girdik artık peşini bırakmak yokyerimseniben....2. denemede şans biraz daha artıyo çünkü....ama sizin tutmayacak diye bişey yok...sakın kıyas yapmayın...herkeste farklı sonuçlar oluyo....özlemcim allah hakkında hayırlısını versin....süreçlerini kafana takılan bişey olursa benimle burdan paylaşabilirsin....hakkında hayırlısı olsun....lütfen pozitif ol....sakin düşün...herşey çok güzel olucak...biliyorum zorlu bi süreç ama demekki böyle çocuk sahip olacakmışız biz....çok öptm
canım hayırlısı olsun. bende başkentte aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi 2.için merkez bakıyorum önce özel adana tüp bebekte hamdi karanfille görüşeceğim. orayı düşünmüyorum. orası hakkında bilgin var mı. öyle bir emrkeze başlayım ki oraya devam edeyim diyorum.
arencim adana tüp bebekle ilgili hiç bir bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama bir öneri istersen adana ankara tüp bebek merkezini dene istersen....en azından bir ön görüşme yap....sana yol gösterici olur....ilk izlenim çok öenmli çünkü....hayırlısı olsun....aşılama zaten çokta garanti bir metod diil ö yüzden sıkma canını...allahtan tıp çok ilerledi de bizede ışık oluyo:)
tşk. canım. bende öyle düşünüyorum ikisiylede görüşeceğim.
benim 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. zor günler geçirdim. 1 sene oldu. artık çok beklemek istemiyorum.bir an önce doğru yeer karar vermek istiyorum.
bak demekki gebe kalabiliyosun ne güzel bu da bişey....hiç kalamayan var....muhakkak zor günler geçirmişsindir..güçlüsünki çok çabuk toparlamışsın kendini 1 senede:)...hiç üzülme olur....
gulucum 81 sen ne zaman gittin , görüştün hangi tarihte ve lucrine adetin kaçıncı günü başladın.biz 17 mayısta gittik, 16 sı adetimin ilk günü ve 21 gün saydı aslında cumartesi yani 5 haziran oluyor ama 6 sında başla dedi hemşire 22. günüm oluyor tam olarak sen hangi tarihlerde ve kaçıncı gününde başladın yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?