- Konu Sahibi DestinaOzge
-
17 ekim cumartesi günü sevgilimle 2nci yılımızı dolduruyoruz. kutlamak için önce yemek ardından başbaşa güzel bi film izleriz diye düşündük. ama ne izleyeceğimize karar veremedik. lütfen 17 ekim için daha önce izlemediğimiz romantik yada romantik komedi bi film önerin. örnek olması için sevdiğimiz ve izlediğimiz bir kaç filmi yazacağım. bide film çok eski olmazsa sevinirim. şimdiden çooook teşekkür ederim......
-kasımda aşk başkadır
-50 ilk öpücük
-aşk heryerde
-sil baştan
-not seni seviyorum
-benimle evlenir misin?
-söz ve müzik
-not defteri
Canım izlenecek en güzek filimleri zaten izlemişsiniz romantik komedi aklıma gelen hitch- aşk doktoru tavsiye ederim. Sinemada seyretmiştim. Aklım onda kalmış dün bir daha izledim. birde keşke 30 olsamdı sanırım o da romantik komedi internetten bir araştır. Aklıma gelmişken bugünde onu izleyeyim bu aralar romantik komedilere sardım. Bak birde erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film vardı. Erkek arkadaşla izlenmsi gereken bir film bence. Farklı bakış açılarını çok doğru bir şekilde göstermiş. Üstelik sonrasında üzerine uzun uzun konuşulacak bir film. Bir birinizi daha iyi anlamanızı sağlar.
Aaaaa nasıl unuttummmm, Tabiki ISSIZ ADAM :lepi:
Sonunda eşimle beraber ağladık..İzlediğimiz zaman sevgiliydik daha..
Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ya, müzikler felanda süperdi..Lütfen bunu izle pişman olmazsın delikafadulden
klasik ama kasımda aşk başkadır opuyorumnanaktan o filmi izlerken aşkımız ve hormonlarımız depreşiyor eşimle :kedi:
50 ilk öpücük...
tesadüf.
kasımda aşk başkadır
melekler şehri
a lot like love
don juan de marco
bişey değil canım benim, kutlarım sizi...melekler şehrini izlemiştik. a lot like love ve don juan de marco filmlerini internetten araştırdım. ikiside iyi filmler özellikle don juan de marco filmni merak ettim. zaten jonny deep oynuyormuş. çok sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?