bende iki diye hic sorma ihtiyacı hissetmedim 2 bari olsaydı yani.napiim son evresindeyim doktoru mu birakayim.baska yere mi gideyim21 yasindayim ozelde 2 embryo. Ikiside tuttu
Koyarlar heralde ya. Ben soyledim hemde kac kere hayir dediler hep en son o gun embryolog geldi bilgilendirme icin spermler cok kotuydu o yuzden 2 tane koyalim isterseniz dedi bende tm dedim o gune kdr hep hayir dedilerbende iki diye hic sorma ihtiyacı hissetmedim 2 bari olsaydı yani.napiim son evresindeyim doktoru mu birakayim.baska yere mi gideyim
bende bir daha konusayim yani yüzde elli sansimi azaltiyorlar.bizde sperm yumurta sorunu yok bence tutunma ile ilgili problem olabilir sebep yok çünküKoyarlar heralde ya. Ben soyledim hemde kac kere hayir dediler hep en son o gun embryolog geldi bilgilendirme icin spermler cok kotuydu o yuzden 2 tane koyalim isterseniz dedi bende tm dedim o gune kdr hep hayir dediler
benim 2. Bir tüp bebek firsati olsa inan hic ikinciyi koydurmam zaman aleyhime işliyor.yumurta ve spermlerde problem görünmüyor.adetimi calisma yapinca 31gunde .yapmazsam 26 günde bir oluyorum.sürekli çocuk calismamiza yakin mantara benzer biseyler oluyor.sıkıntı cikiyor.bi deneme icin 7000 verirsem ikinci icin uzun bir süre para biriktirmem gerekir.hani iki koydururumyüzde yüz tutacağının garantisi yok.. bende tedavi gören ve araştıran biri olarak tek koydurun diyorum.. doğal olmayan ikizlerde hamilelik daha sıkıntılı ve erken doğum riski daha yüksek oluyor.. bazı testleri yapmak ikiz gebelikte daha sıkıntılı oluyormuş..
bende bir daha konusayim yani yüzde elli sansimi azaltiyorlar.bizde sperm yumurta sorunu yok bence tutunma ile ilgili problem olabilir sebep yok çünkü
benim 2. Bir tüp bebek firsati olsa inan hic ikinciyi koydurmam zaman aleyhime işliyor.yumurta ve spermlerde problem görünmüyor.adetimi calisma yapinca 31gunde .yapmazsam 26 günde bir oluyorum.sürekli çocuk calismamiza yakin mantara benzer biseyler oluyor.sıkıntı cikiyor.bi deneme icin 7000 verirsem ikinci icin uzun bir süre para biriktirmem gerekir.hani iki koydururum
Ikiside tutmaz nasip olur.eşeği sağlam kazığa bağlamadan allaha havale eder gibi oluyoruz.bilmiyorum bu saatten sonra caysam koymaz ise 2 tane nolur nereye giderim
bizimki takik diye düşünüyorum.yani bu isteyip isteyip sonra koymasaydin dicem diye mi korkuyor bilmiyorum.kağıt getirsin imzalarim mesuliyet bende diye2 tane koyarlar dert etmeyin.. hele özelde yaşa ve embiryo sayısına takılmıyorlar.. siz öncesinde yine de konuşun o zaman...
Ben 21 yasindayim ve 2 koyuldu komsumuzada 3 koyuldu ama ona tek sartla 3ude tutarsa birini sonlandirmak sartiyla malesef hic biri tutmadi. Benim ikiside tuttuNerde olursa olsun 35 yaş altı tek embriyo,35 yaş üstü istersen 45 yaşında ol 2 embriyo ne olursa olsun 2 den fazlası yasak.....
iste bu yüzden bende 2 istiyorum hani 2 si de tutmaz amlarimBen 21 yasindayim ve 2 koyuldu komsumuzada 3 koyuldu ama ona tek sartla 3ude tutarsa birini sonlandirmak sartiyla malesef hic biri tutmadi. Benim ikiside tuttu
Katiliyorum verdigimiz para az buz degil ve eger tutmasaydi bir dahaki tedavi icin epey beklemem gerekicekti. Bende oyle dedim sanki 1 tane konulursa tutmck gibi hissettm hep. Gerci tutcagi varms bak ikiside tuttu ama insan riske atamiyor tabi.iste bu yüzden bende 2 istiyorum hani 2 si de tutmaz amlarim
Anlattıığnız olay ne zaman oldu ?yasalar değişti...Ben 21 yasindayim ve 2 koyuldu komsumuzada 3 koyuldu ama ona tek sartla 3ude tutarsa birini sonlandirmak sartiyla malesef hic biri tutmadi. Benim ikiside tuttu
Ramazanda. 8 haftalik hamileyim simdiAnlattıığnız olay ne zaman oldu ?yasalar değişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?