Özel de tüp bebekte de mi bir embriyo?

Ramazanda. 8 haftalik hamileyim simdi
Daha dün dr görüşmem vardı üstelik çok büyük ve çok iyi bir hastane ama 2 tane embriyo transfer ediliceğini söylediler 2006 yılında ilk transferimde evet 3 embriyo oluyordu ama ben 2 istemiştim birtanesi tutmuştu fakat dün sadece 2 tane transfer edeceklerini söylediler üstelik 8 embriyom olduğu halde
bu arada hayırlı olsun Alllah tamamına erdirsin...

bende bir daha konusayim yani yüzde elli sansimi azaltiyorlar.bizde sperm yumurta sorunu yok bence tutunma ile ilgili problem olabilir sebep yok çünkü

benim 2. Bir tüp bebek firsati olsa inan hic ikinciyi koydurmam zaman aleyhime işliyor.yumurta ve spermlerde problem görünmüyor.adetimi calisma yapinca 31gunde .yapmazsam 26 günde bir oluyorum.sürekli çocuk calismamiza yakin mantara benzer biseyler oluyor.sıkıntı cikiyor.bi deneme icin 7000 verirsem ikinci icin uzun bir süre para biriktirmem gerekir.hani iki koydururum
Ikiside tutmaz nasip olur.eşeği sağlam kazığa bağlamadan allaha havale eder gibi oluyoruz.bilmiyorum bu saatten sonra caysam koymaz ise 2 tane nolur nereye giderim
Hiç öyle düşünmeyin ben de aynı mantıktaydım hem ikizde hevesim vardı 2 kere masraf etmeyeyim fln diye hemen hemen aynı düşünceler.. Doktor da 2 tane koyalım mı deyince atladım hemen... Hep 2 tane diye dua ettim noldu 1 ini bile bulamadım tutmadı... O yüzden hayırlısı de bırak işin ucunu

özelde yaptırdım, 35 e girmeye 5 ay kalmasına rağmen kabul etmediler 2 embriyo. Özelde olsa bazıları kural dışına çıkmıyorlar.

Nerdeyse 9 iğne oldum 6 si 150 mg midem cok fena bu kafa ile de kendimi anlatamam ama benim 2. Bir 7 binliram yok onu belirtecegim.yarın kontrolüm var

Bugün yada yarın opu olacak iğneler ishal mide bulantısı yapıyor mu.bende bu haftadır var.yemek yerken icim kötü oluyor.hep yağlı yiyormusum gibi icim.makatta kan var bazen kaşınma anüste.kabız değilim noluyo ishalkene

şu an bu topiğe denk geldiğime çok sevindim.
bahçelievler medicana da çarşamba ilk görüşmem var.
ben de soracağım kaç embriyo koyulacak diye.
bende iki tane istiyorummm.:dua:

Arkadaslar bursa da özel bir yerde tüp bebek yaptirmak icin tedavi görüyorum .Özel diye açıkçası sormak icin acele etmedim.ama 35 yaşından önce bir embriyo konur diyo benim bildigin kadarı ile devlette yapilan tüplerde bu kural gecerli 32 yasindayim ben
Bende özel de yaptırdım yaşım 33 iki tane embriyo transfer edildi. Devlette yaptırsak bir tane evet.

Arkadaslar bursa da özel bir yerde tüp bebek yaptirmak icin tedavi görüyorum .Özel diye açıkçası sormak icin acele etmedim.ama 35 yaşından önce bir embriyo konur diyo benim bildigin kadarı ile devlette yapilan tüplerde bu kural gecerli 32 yasindayim ben
Merhaba bende bursada tedavı goruyorum ozel bir klinikte 24 yasındayım kesınlkkle koyamayacaklarını soyledıler cunku coğul gebelık oldugu zaman devlete bunun acıklamassını yapamayız cunku herseyı devlete sunuyoruz dedıler... Kliniği kapatırlarmıs gızlı yapsalar bıle nasıl iki koymuslar bızımkı bu kadar katıyken anlayamadm ve 9500 ₺ verdım tedavıye

Benim gizli şeker ve hasimatodan 2. Transfer tras oldu biraz daha zayiflayip düzelmeyi bekliyorum

Merhaba bende bursada tedavı goruyorum ozel bir klinikte 24 yasındayım kesınlkkle koyamayacaklarını soyledıler cunku coğul gebelık oldugu zaman devlete bunun acıklamassını yapamayız cunku herseyı devlete sunuyoruz dedıler... Kliniği kapatırlarmıs gızlı yapsalar bıle nasıl iki koymuslar bızımkı bu kadar katıyken anlayamadm ve 9500 ₺ verdım tedavıye
tek embriyo ile tedaviye cevap vermeme ihtimaline göre doktor takdirini kullanıyor.kimi merkezler ticari işe çevirdikleri için hadi biri tutmazsa biri tutar zihniyeti ile koyuyor.hani bizde başarı fazla hesabı.

ben 39 yaşındayım yasak olsada bırakın 2 embiryo 3 embiryo bile konulduğunu biliyorum arkadaşlar
bende duydum.en azından 1. tedaviyi çoğu yerin sallama yaptığını düşünüyorum.bu 1 embriyo kanunu onlara yarıyor.2. tedavide başka yöntemlerle 2 embriyo konulmaya çalışılıyor.

Back
X