Teşekkür ederim canım hoş geldin topiğime işe yarıyor gibi sanki kendimi çok rahat hissediyorum bende değiştiriyorum yeme şeklimi yerine göre ama katı kurallarımda var pilav, baklava, börek yemiyorum onun yerine çok istersem Güllaç yiyorum:))) sahuru aynen uyguluyorum ve midem gerçekten çok rahat:))) galiba haftada bir veya 2 kilo verdiriyor bu diyet listesi:))) salı tartılacağım buraya yazarım:)))öncelıkle hayırlı olsun topıkcıgın
bende ıstıyorum ramazanda dıyete devam etmeyı ama bugun regl oldumdıkkat edıyorum tabı genede pazartesı arana katılmak ısterım 3 hafta uygulamak ısterımmmmm lısten guzel ilave ve cıkaracagım ya da yer degıstırecegım yıyecekler olanbılır ama calısan bı ınsanım ve annem kafasına gore takılır evde
Teşekkür ederim canım hoş geldin topiğime işe yarıyor gibi sanki kendimi çok rahat hissediyorum bende değiştiriyorum yeme şeklimi yerine göre ama katı kurallarımda var pilav, baklava, börek yemiyorum onun yerine çok istersem Güllaç yiyorum:))) sahuru aynen uyguluyorum ve midem gerçekten çok rahat:))) galiba haftada bir veya 2 kilo verdiriyor bu diyet listesi:))) salı tartılacağım buraya yazarım:)))
Bugün salı tartıldım 2 kilo 100 gr çok iyi yha mutluyum...78.900 dan 76.800'e :)))
geçen salı başladım canım ama hiç bozmadım uyguladım harfiyen gerçekten etkisini gördüm, akşamları teraviyede gitmek bayağı bir işe yarıyor, herkes şimdiden farketmeye başladı zayıfladığımı bu arada kızlar bende birde hipotriod varken bu kadar zayıflayabildim siz daha iyi zayıflarsınız eğer harfiyen uygularsanız. sadece ben dayanamadım güllaç yedim 3 kere bir dilim kadar:))))canım sen cok sık onlıne olamıyorsun o yuzden farklı bır topik actım orda senın dıyetı uyguluycam an be an yazıyorum ben =) bır haftadamı vermıssın cnm
kızlar bende katılsam topiğinize kilo verebilirimiym 57 kiloyum 53 olsam iyi olcak
canım sen cok sık onlıne olamıyorsun o yuzden farklı bır topik actım orda senın dıyetı uyguluycam an be an yazıyorum ben =) bır haftadamı vermıssın cnm
tarayıcım yok canım ama elimden geldiğimce bilgilendiririm oruçluyken diyet yapmak zor olsa da sende başarabilirsin yediğin yemek çeşitlerini kendine göre ayır... pilav ve makarna hiç yemezsen asitli içecek içmez şerbetli tatlı yemezsen işin kolay sebze yemek istemediğin zaman üç yemek kaşığı sebze yerine 2 köfte kadar daha et ye... 2 kepçe çorba içmek istersen bir dilim ekmeğini kıs eğer hem salata hemde cacık yemek istersen 2 dilim ekmek yeme... sahurda da aynısını yap neyi fazla yersen ekmekden bir dilim kes..gunaydınnn canımmm bende bugun orucum hayırlısıyla bı kaza kursununa kurban gıtmezsem eger
1 haftada bu kdr guzel kılo vermen çok iyi gercekten cok sevındım senın adına degısım lısten olaydı ıyıydı .... scanden taratamıyor musun acaba yada ufak ayrıntıları bılgılendırsen bıızı ?
arkadaşlar gittiğim diyetisyen bana ramazana özel bir liste hazırladı, sizinle paylaşmak istedim, ben uygulayacağım ve gelişmeleri yazacağım... çok sağlıklı bence sizde uygulayabilir gelişmeleri yazabilirsiniz beraber yapalım...
Sahur
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve
iftar
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ara: 2 porsiyon meyve
ayrıntılar:
Günlük 2.5 ,3 litre su
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
arkadaşlar diyetisyenim dedi ki eğer buna harfiyen uyarsam ramazan da 5 ile 7 kilo verebilirmişim
1 hafta spor yapma dedi
yaparsam da yarım saat yürüyüş 50 mekik...
Ben uygulayacağım sizde uygulayın memnun kalacağız
bu arada ben 1.71 boyunda 78 kilo 23 yaşındayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?