Merhabalar bende ozel gop hastanesi nefize hanima gidiyorum coook memnunum doktorumdan ve hastaneden. Birkac tandigim var bu hastanede dogum yapan ve hepside cok memnun kalmis ben en son gittigimde hasta odasinida gezdim gayet buyuk ve ferahti. Fiyat bilgiside aldim birazdan listeyi eklerim
Nasil yaniMerhaba,
Nefize Hanım bende çok duydum ama randevu almak için aradığımda haftaya hastaneden ayrılacağını söylediler , oyüzden Cengiz Bey e döndüm.
Aynen ne cok yuksek ne cok dusuk 750 tlye sezeryan yapan hastanelerde var 13.000 tlyede var sonucta butceye gore degisir.Çok teşekkürler ortalama özel hastanelerle aynı bence çok pahalı değil, artılarıda var
Nasil yaniiznemi ayriliyormus hastanedenmi bende dun aldim randevumu ve haftaya gidecegim boyle birsey soylemediler bana haftaya sorarim artik
Ay gercekten cöktum suan ins. Ayrilmaz ya ben 13unde gidecegim carsamba gunu birsey soylemediler randevu alinca doktorumla konusur sizide bilgilendiririmBen 16.01.2016 için randevu istedim ama hastaneden tamamen ayrılacağını söylediler . Sorunca bizide bilgilendirrisin ozaman
Evet mine hanimin fiyati yokmus yeni farkettimBen bugun 2 hastaneye de uğradım Gaziosmanpaşa Hastanesi ve medikal park. normal doğum fiyatlarının Şubat ayında değişeceğini suan ki fiyatlarının da doktora bağlı olarak değiştiğini söylediler. Daha 7 haftalik hamileyim yarın da mine hn gideceğim ve fiyat mutlaka soracağım öğrendikten sonra sizi bilgilendiririm. mutlaka.@fatal keşke Op. Dr. Mine Gül Hatipoğlu'nunda fiyatı olsaydı listede hiç fena olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?