Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Nasıl bir Hastane?

• Ankete Katılan
    13
Nefise hanım gop hastanesinde mi yoksa gop kadın sağlığı merkezinde mi ve doğumları nerede yapıyor

nefize hanıma gittiniz mi nasıldı? bende aynı yerde mine hanıma gittim memnun da kaldım ona devam etmeyi düşünüyorum ama diğer doktorlar hakkında da bilgi sahibi olmak isterim.
2 doktor için ücret sormustuk birine 80tl dediler mine hanımın ki 95tl bayan doktor diye ücreti bir tık daha fazladır diye düşündüm ama bilmiyorum genede.

Evet Nefise hanıma gidiyorum. Ben çok memnunum şimdilik. 2 oldu gidiyorum ikisinde de gayet sıcak ve ilgiliydi. Mine hanımı da iyi diye duydum çok. Nefise hanımın muayenesi 80 TL.

merhaba nefise hanımın doğum ücreti ne kadardır bilen var mı? bir de bana gop hastanesinde doğumu yaptıracağını söyledi. acaba hastaneye ayrı nefise hanıma ayrı mı ödeme olacak? sonuçta nefise hanım dışarıdan doktor. hastanenin doğum ücreti ne kadardır acaba?

Dr a göre değişiyor hastanedeydim sabah sorardım telefonla bilgi vermiyorlar ben ve Nefise hanım a sor

B
Nefize hanıma gidiyorum bana doğum ücretinin 2.500 tl olduğunu söyledi normal doğum için. Sezeryan 3.500 dü sanırım

Herkese merhaba,
Ben de Mine Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Kadın sağlığı merkezini aradım GOP Hastanesi'ne geçtiğini söylediler. Muayene ücreti sgklı 95 liraymış. Doğum ücretini biliyor musunuz? Bir de Mine Hanım istenen testleri devlette yaptırmamızı kabul ediyor mu? Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Şimdiye kadar İ.Ü Çapa Tıp Fakültesi'ne gittim. Eyüp'te ikamet ettiğim için yakın olmasını istiyorum. Bir de ücreti önemli tabi çok uçuk fiyatlar vermek istemiyorum.

Doğum ücretini hastaneden öğrenebilirsin ben tüp bebeğe başlayacağım bayramdan sonra gider sorarım bana hatırlat olur mu?

Merhaba arkadaşlar,
Gebeliğimin 10. haftası içindeyim. Medicalpark'ta bir doktora gidiyorum öğrendiğimden beri, ancak içime sinmiyor. Gaziosmanpaşa hastanesinde önerebileceğiniz bir doktor var mı? 12. haftamda doktor değiştirmiş olmak istiyorum.

Kızlar Merhaba,
İstanbul Gaziosmanpaşa'da ikamet ediyorum.
Gebeliğimin 23. haftasındayım ve çalışıyorum. İş yerim Gümüşsuyu Asskeri Hastanesi'ne çok yakın olduğu için ilk günden beri buraya gidiyorum. Oradaki doktorumdan (Erhan Aktürk) çok memnunun ama şöyle bir sıkıntı var. Askeri hastaneler kapatılarak devlet hastanelerine bağlandı. Gümüşsuyu Askeri Hastanedi'de Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne bağlandı. Doğum orada olacak eğer devam edersem.
Doktorum doğuma katılma garantisi veremiyor. O an kim görevli ise o yaptırır diyor. Devlet hastanesi işte.
Bende 9 hafta sonra işten ayrılacağım ve bu arada özel hastane (SGK anlaşması olan) arıyorum.
Bana çok uzak olmasın yeter. Güvenebileceğim bir doktor ve hastane öneriniz var mı?
Tabii uçuk fiyat olmasa çok iyi olur

Öncelikle hayırlı olsun ben de 26 haftalık gebeyim:) Gop ta ikamet ediyorum ben de eve yakın olsun diye gaziosmanpaşa hast. gidiyorum mine hanım a kendisinden memnunun çok yoğun yalnız o bazen kafamı karıştırıyor muayne ücreti 95 tl normal 3000 sezaryen 3500 dü sanırım asistanından aldığım fiyat başka bir arkadaşım bilge hastanesine gidiyor muayne ücreti de doğum da daha uygun kendisi de ondan memnun Cengiz bey di adı sanırım muayne 60 doğum 1200 civarı demişti başka bir tanıdığım da başarı hast. doğum yaptı özel sağlık sigoratsı olduğu için hiç ücret vermedi o tam fiyatlarını bilmiyorum dr Çağla hanım çok memnundu

Çok teşekkür ederim. Senin de bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kıcağına alırsın. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Önerdiğin doktorlara en koşa sürede gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…