Randevudan sonrada mutlaka bilgilendir lütfen, olumlu olumsuz fikrini paylasirsan sevinirim.Nefize hanim yada Mine hanim fark etmez benim içinde önemli olan içine sinmesi güvemen tabiki :) doğum sonrasında da mutlaka haber bekliyorum ☺Randevu almadim daha 2 hafta sonra gidicem buyuk ihtimalle. Memnun kalmazsam yada icime sinmezse nefize hanima devam edicem. Mutlaka gidincede, ins. Dogum yapincada bilgilendiririm buradan :)
Tamam insallah bilgilendiricem ama dedigim gibi nefize hanima cok isinmistim mine hanimada isinsam bile buyuk ihtimalle doguma nefize hanimi cagiririm :)Randevudan sonrada mutlaka bilgilendir lütfen, olumlu olumsuz fikrini paylasirsan sevinirim.Nefize hanim yada Mine hanim fark etmez benim içinde önemli olan içine sinmesi güvemen tabiki :) doğum sonrasında da mutlaka haber bekliyorum ☺
İlk doğumumu mine hanım da yaptım ilk başlarda çok hareketli oluşu konuşkanlığı değişiğime gitmişti ama çok sıcak kanlı ve ilgili bi doktor tavsiye ederim insan yanında kendini rahat hissediyor. Şuan 2. Ye hamileyim ama onun olduğu hastane ters olduğu için gidemiyorum yoksa ilk tercihim mine hanımdıMerhaba Arkadaşlar, Ben Eyüpte ikamet ediyorum ve 5 haftalık hamileyim.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde Uzm.Dr. Mine Gül Hatiboğlu'na gideceğim, internetten o bölüm ve doktor hakkında şikayet okumadım bulamadim ama genede belki hastane yada doktor la alakali bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olsun bilgi versin lütfen.
Tesekkur ederim. Gercekten insanin alistigi isindigi kisi olmasi cok onemli. Yogunluk nasil bilmiyorum ama doktorumu aradigimda istedigim gune hemen randevu verdi kendisi. Gidince cok beklermiyim bilmiyorum tabi.:)fatal senin için çok sevindim insanın alıştığı doktor gibi olmuyor herşeyini bilmesi takip etmesi çok iyi yoğunluğu nasıl acaba kolay randevu alınabiliyor mu,
Ben Gop hastanesinde cengiz bey ve volkan bey e devam ediyorum alıştım ikiside iyi doktorlar
Selam arkadaslar. Bugun Nefize hanimi aradim cep numarasindan ve GOP kadin sagligi merkezinde calismaya basladigini soyledi cok sevindimhemen randevumu aldim. Ozel GOP hastanesi, medical park ve safak hastanesinde dogum yaptirabilecegini soyledi. Randevuma gidince daha detayli konusur ogrenirim insallah
Medical parkin karsisinda moda cafenin bitisiginde hemenBen de çok sevindim bu habere. Bahsettiğiiz yer tam olarak nerede acaba?
Merhaba, Mine Hanım a gittin mi ?
Bende çok araştırdım ama Cengiz Sağıroğluna gitmeye karar verdim, Mine Hanım nasıldı,
Hastane güzel ama doktorlar konusunda kararsız kaldım.
Ay gercekten cöktum suan ins. Ayrilmaz ya ben 13unde gidecegim carsamba gunu birsey soylemediler randevu alinca doktorumla konusur sizide bilgilendiririm
Bende Cengiz Bey e gittim ultrasonda çok iyi, detaylı inceledi ama çok ilgili gelemedi aklım yatmadı tekrar araştırmaya başladım Dr
özel gop da gürkan arıkana randevu aldım iyidir inşallah hiç giden yada duyan var mı aranızda muayene üreti 95 miş fazlamı size yoksa normal mi
Dün yıne doktordaydımCuteMom merhaba :) evet geçen gün detaylı ultroson için Cengiz Bey e gittim tekraradan, sanırım bende memnun değilim bebekte bazı riskeler gördü ve aminosentez testi önerdi ben şok oldum üzüntümden birşey soramadım kendisi de açıklama yapmadı dediğin gibi hamilelikte doktorundan destek bekliyorsun eve geldim sakince araştırma yaptım o kadarda korkulcak bir durum olmadığını gördüm ve hastane dışında başka bir Dr daha görüneceğim. Tüp bebek bölümünde Volkan Bey var kendisi çok sempatik ve her şekilde sorularınızı güzel bir şekilde cevaplıyor.
Birde kızların dediği Nefize Hanım var onuda araştırdım onada bir görüne bilirsin daha yolun başındasın Dr güzel seç :)
Dün yıne doktordaydım
beta yaptırdım cengız beyden onay kagıdı aldı hemsıresı ben danısmadaydım cengız bey cıktı yanı ınsan bı konusmazmı muallaktauyım bı bak bısı de hos bende bakmadım hıc zaten kesınlıkle degıstırme kararı aldım doktoru aam kıme gıdecegıme karar veremedım. Nefıze hanım ıyımıs sanırım o saglık merkezınde bıde orada mıne hanım varmıs ancak ben hastane ortamınadn cıkmak ıstemıyorum
volkan beye gelınce oda cok yenı dr acemı dıye dusunuyorumay bılmıyorum suanda zaten hamılemıyım degılmıyım bır net kararını bıle veremedıler kafayı yıcem bu gıdısle.
sız ne zaman gıttınız ayrıntılı ıcın belkı karsılasmısızdır bıle
Benımde ozel sıgortam var o yuzden orayı secıyorum evıme cok yakın degıl ancak cengız beyle gorusmek bıle ıstemıyorum Bizim civardada baska guzel bı hastane yok dogrusu bılemıyorum gercekten yaHastanedeki diğer dokorları denemende fayda var bizide bilgilendirirsin bende halen kararsızım evime yakın ve güvendiğim bir hastane olduğu için vazgeçmek istemiyorum oradan,
Cnm ben Gürkan Arıkana gidiyorum kendi adıma memnun kaldım istediğimi soruyorum CvP da alıyorum güleryüzle biri inşallah böylede devam eder bnm birkaç tanıdığımda Oray'a gidiyo hatta bir arkadaşımın tüp bebeklerini Gürkan bey yaptı alanında uzman bi de yani tavsiye ederimkızlar selam.
bence gop hastanesine gidiyorum . Cengiz beyle 2 randevu gorustuk ve acayıp sert bı doktor. Bana nasıl davrandıgını yazmak bıle ıstemıyorum cok ıyı bı doktor ancak ruhen cokerttı benı usg ne gordugunu bı kendı bılıyor bıde elıme tutusturdugu kagıt. test yapıyor test sonuclarını degerlendırmıyor hafta sonu gıdıyorum sonuclara cıkana kadar aksam oluyor . Kendı kendımın doktoru oldum bı oraya gıdıyorum bı buraya tsh yuksek mesela bu aksam randevu aldım ıc hastalıklarından. Neyse gıtmemeyı dusunuyorum
sızler naptınız nereye kıme gıdıyorsunuz? ayse kafkaslı cok yogun , keza cengız beyde oyle sabah baktıgı ılk hasta bendım mesela oglen sonuclar ıcın aradıgımda keseyıg ordummu sana baktımmı bugun dedı halbukı hıkayemden oturu benı hatırlaması gerekıyordu .Neyse bende cumartesı murat keskıne randevu aldım . tup bebek bolumunde hem bolum olarak daha rahat ve sakın bır salonu var daha once rahım fılmı ve danısmak ıcın gıtmıstım kendısıne ama gebelıkte hıc gıtmedım . Bır sıkıntı olursa cengız beyle devam ederım dıyorum. Ilk cocugum 3 tup bebek denemesınde oldu sımdıde normal yoldan gebeyım. Ama cengız bey bır bebege degıl uzaylıya hamıleymısım gıbı davranıyor halıyle ben ne kendıme duygusal olarak nede fızık olarak hamıleyım ben dıye bakamıyorum . Oyle yanı
Benımde ozel sıgortam var o yuzden orayı secıyorum evıme cok yakın degıl ancak cengız beyle gorusmek bıle ıstemıyorum Bizim civardada baska guzel bı hastane yok dogrusu bılemıyorum gercekten ya
hayırlı olsun canım benım ben daha once uzakta dogurdum acıl sezeryana zor yetıstımtım bızım oradan ama bende yarın acıbademe gıdıyorum bakalım ne olacak durumumBen son kararla hastanemi değiştirdim Bakırköyde Ferhat Uysal a başladım gerçekten dr arasında çok fark var hamilelikte tüm detayı öğrenmek istiyorsun Dr güzelce izah etmesi önemli ben Cengiz Bey den hiç açıklama alamadım hastane muayeneleri kısa tutuluyor birde en güzeli muayenehaneler .
Oncelikle basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin. Herseye ragmen hayat devam ediyor birileri olurken birileri doguyor. Sizde bebeginizi dusunun onun icin iyi olmaya calisin.Merhaba arkadaşlar 1 Şubat Pazartesi günü babamı kaybettim ve ruhum kalbim yaşama sevincim bitti. O hafta zorla sisli etfale acile gittin iyi oldugunu ogrendim.esim acil mine hn aramis ve oda sakinleştirici soylemis dun den beri kullanmiyorum bugün gop kadin saglik merkezine gittim, hem testlerim icin hemde saglik kontrolu yapildi allaha sukur bebegim iyiymis.benim doktorum orda Muayne ediyor özel gaziosmanpasa hastahanesi, medikal park ve şafak hastanesiyle çalışıyor. Nefize hn içinde güzel sözler duydum hatta mine hn ve nefize hn arkadaşlar aynı yerde görev aldıklarına çok sevindim ama tegit etmedim şimdi burdan okudum. Uzun lafın kısası en son uzun araştırmalarım sonucu ki hala devam ediyorum doktor olarak mine hn yada nefize hn. ( nefize hn. Gitmedim sadece giden arkadaşlar memnun bundan ötürü) hastane olarakta yukarıda söylediğim 3 hastaneden birini tercih edicem lakin bu hastanelerle alakali bilgisi tecrübesi olan varsa ve burda paylasirsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?