Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Nasıl bir Hastane?

• Ankete Katılan
    13
Selam arkadaslar dun kontrolum vardi gittim ve doktorum nefize hanimla konustum. Dogruymus bu cuma gunu ayriliylrmus hastaneden. Muayenehane acmayi dusunuyormus. Takip ettigi hastalarin dogumunu anlasmali oldugu hastanelerde yaptiracakmis. Cok uzuldum ayrilmasina belki muayenehanesini hemen acarsa devam edebilirim yada baska doktora gidip dogumuma nefize hanimi cagirabilirim. Cok kararsiz kaldim.
I iclaliys siz mine hanimdan memnunmusunuz son kontrolunuzden sonra bilgilendiririm demistiniz nasil gecti fiyat konustunuzmu?

Bende Cengiz Bey e gittim ultrasonda çok iyi, detaylı inceledi ama çok ilgili gelemedi aklım yatmadı tekrar araştırmaya başladım Dr

Evet doğru gittim. Özel Gaziosmanpasa Kadin Sağlığı Merkezinde görev alıyor. Gayet memnunum üslubu güzel güler yüzlü ve sanırım hastası baya var. Hamile olan ve dogurturmus hasta gittigimde hep dolu oluyor. Nefize Hanımı dr.Mine hanımın asistanına sordum normalde arkadaşlarmış oda çok iyi bir doktor ve cok hastası var dedi. Ben 10 haftalik hamileyim 15 gün sonra tekrar gideceğim. Yapılması gereken testler varmış malum.
Mine hanima 1 ay önce gittiğimde yediklerimi ictiklerimi yazmami söylemişti bende yaptım bu sefer gittiğimde ( ilk aylar olduğu için pek yemek yiyemiyorum) kontrol etti. Soda çok ictigim için haftada 1 -2 dedi. Et yada köfte aksamlari 1 parça yiyordum 4 parça ye anlaşma yapalım . Yoğurt yemeğe devam dedi☺☺ bunu niye yazdım sizlerede öneriyorum artı eğlenceli bir uslubu var. Bilginize.

GaziosmanpasaKadin Sağlığı Merkezi olduğu için zaten aslında birazda ilgilenmek zorunda ama uslub önemli. 1 ay önce gittiğimde diktatör bir kadın olarak görmüştüm çünkü kuralları var. Bana - sen ve bebek onemli dedigimi yapman gerekiyor yoksa bozusuruz dedi mesela değişik bir doktor. Ama 2. Gittiğimde iyi ise iyi ise iyi kötü ise kotu diyor lafını esirgemiyor. Eşimi şikayet etsem fırça atacak gibi sanki ☺açıkçası benim hoşuma gitti yada ben pozitif elektrik aldım biiyorum. Ultrason makinaları iyi bir makina galiba pek anlamam ama 3 türlü bebeği gösterdi kalp atışını kontrol ediyor yada bana öyle geldi bilmiyorum. sgk ile anlaşmalı 80 tl Bilginize buarada. fatal D Duru_S Benim fikrim 1 - 2 kere gidin memnun kalırsanız devam edersiniz aksi halde gitmezsiniz.

Benim zaten 2-3 kontrolum anca kaldi vaktim yok anlayacagin.
Birde aklim karisti GOP Kadin sagligi merkezi demissin Ozel GOP hastanesinde degilmi yani anlamadim

fatal kısa bir süren kalmış ama dışarıdan doğuma gelebiliyorsa Nefize Hanım yardımcı olmalı sana,
Deatylı ultrosonunu kim çekmişti senin Cengiz Bey ve Ayşe Hanım yapabiliyormuş sadece bildiğim kadarıyla,
I iclaliys bilgiler için teşekkürler :) Dr ilgilenmesi nasihat vermesi yediğini içtiğini kontrol etmesi bence çok önemli sen menunsan bırakma ama GOP hastanesine değilde Kadın Sağlığında ki yerine mi gidiyorsun

Benim detayli ultrasonuma prof. Ayse kafkasli bakmisti
Anadigim kadariyla mine hanim hem GOP hastanesinde hemde Gop kadin sagligi merkezindemi hasta bakiyor

Ayşe Hanım nasıl peki ona devam etmeyi düşünmedin mi , sadece doğum fiyatları yüksek heralde Prof old için

özel gop da gürkan arıkana randevu aldım iyidir inşallah hiç giden yada duyan var mı aranızda muayene üreti 95 miş fazlamı size yoksa normal mi

özel gop da gürkan arıkana randevu aldım iyidir inşallah hiç giden yada duyan var mı aranızda muayene üreti 95 miş fazlamı size yoksa normal mi

Ben Gükan Bey e gitmedim ama referansına baktığımda Tüp bebek alanında deneyimli , gebelik içinde yardımcı olucaktır sana tecrübeli birirsi

Ayşe Hanım nasıl peki ona devam etmeyi düşünmedin mi , sadece doğum fiyatları yüksek heralde Prof old için
Evet dogum fiyati yuksek
Ayrintilida guzel ilgilendi bi aksi hareketini gormedim hissetmedim ama nefize hanim gibi pozitif bi elektrik alamadim biraz soguk duruyo. Tabiki isini iyi yapmasi cok onemli ama ben yaklasimina, aldigim elektrige de cok onem veriyorum.

Doktora gore degisiyor ben nefize hanima gidiyordum 60 tl muayene ucreti veriyordum.

Nefize hanim nerede görev alacakmis şimdi muhtemelen gaziosmanpasa hastanesinde doğum yaptırır yada belki başka hastanelerde de anlaşmaşı vardır. Sordunuz mu ? fatal .
Mine hatipoğlu gaziosmanpasa kadin sağlığı merkezinde muayene yapıyor ama gaziosmanpasa Hastanesi, Gaziosmanpaşa medical park ve şafak hastanesiyle calisiyormusun. Benim daha zamanım var siz kaç haftalik hamilesiniz?

31 haftalik hamileyim ben dedigim gibi cok az zamanim kaldi.
Nefize hanim nerede muayenehane acacagini bilmiyorum ama bir kac hastaneyle anlasmam olacak GOP hastaneside bunlardan biri dedi.
Mine gul hanim GOP hastanesinde hasta bakiyomu yoksa sadece doguma mi geliyor oraya ben hala anlamadim.
2 hafta sonra kontrolum var mine hanima bi gitmeyi dusunuyorum. Memnun kalmazsam Nefize hanimla devam edecegim sanirim tekrardan.

Mine Hanım gaziosmanpasa hastanesinin yanında hastaneye bağlı kadın sağlık merkezi var orda hastalarına bakıyor.Gaziosmanpaşa Hastanesinde de dogurtturuyor.Zaten gaziosmanpasa hastanesine girip danismaya gitsen mine hn. Muayne olucam dedigin zaman seni yonlendiriyor. Ilk gittigimde bilmiyordum danismaya sormustum öyle gitmiştim yanına. fatal

Tmm canim simdi anladim cok yogun bir doktormu hastalariyla ne kadar ilgileniyor bilgilendirmesi nasil birde tam randevu saatinde aliyorlarmi iceri. Bekleme oluyormu cok soru sordum ama kusura bakma

Tmm canim simdi anladim cok yogun bir doktormu hastalariyla ne kadar ilgileniyor bilgilendirmesi nasil birde tam randevu saatinde aliyorlarmi iceri. Bekleme oluyormu cok soru sordum ama kusura bakma
Ben gittigim zamanlarda hiç boş görmedim, genelde beklemiyorsun açıkçası guzel ilgileniyor. sen yaptırdığin bütün testleri götür istersen hani doktor degistiriyorsun sonuçta belki lazım olur ( ben.olsam götürürdüm☺ ) gitmeden önce sağlık merkezini ararsın Tuğçe hn. Var asistanı ona söylersin. Nefize hn hastası olduğunu ve istersen benim adımı verip tavsiye üzerine ilk defa geliyorum diyebilirsin. Benim sana bir sorun olcak ben şimdi 11-12 haftadayim hangi testleri yaptiricam bide ne kadar para verdin? Ve sen nerde yatirdin? Ona göre devlet hastanesinde yaptırıp test sonucunu alip mine hanima öyle gideyim diye düşünüyorum çünkü sağlık merkezi pahalı

Ben genelde istenilen testleri saglik ocaginda yaptirdim. Idrar tahlili istenislerdi bi kac defa onlarida hastanede yaptirmistim ama pek bisey tutmamisti fiyati. O haftalarda hangi testleri istiyorlar hatirlamiyorum ama 12. Haftada tarama testi yapiliyodu sanirim ama ben yaptirmamistim.
Bu arada ben kendi doktorumada her gittigimde ne olur ne.olmaz diye testlerimi goturuyorum garanticiyim biraz galiba

Bencede garantici olmak mantıklı ☺ ne zaman gideceksin belki aynı gün gideriz karşılaşmiş oluruz diye düşünüyorum? Sen benden önce doğuracaksin muhtemelen sen kime gidersen memnun kalırsan bende ona gidicem sonuçta tecrübeyle sabit olacaksın ☺

Randevu almadim daha 2 hafta sonra gidicem buyuk ihtimalle. Memnun kalmazsam yada icime sinmezse nefize hanima devam edicem. Mutlaka gidincede, ins. Dogum yapincada bilgilendiririm buradan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…