Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Nasıl bir Hastane?

• Ankete Katılan
    13
Ben sadece o hastanede Sevinj hn m ı sevmedim çok havalı
Asistanı da insanı tersliyor şikayet bile ettim bir tek Ayşe hocanın yanındaki kız çok iyi benim ray ve pko olduğu için dr ların hepsine baktım nerdeyse Ayşe hoca çok iyi Volkan hoca çok ilgili inş Bebek sahibi olucam raporumu herşeyimi halletti eczacı yüzünden muaye sırasında 10 kez aradım of bile demedi ilgilendi Allah razı olsun

muayenesi ne kadar acaba cnm :/

Merhaba kızlar
Bende gop kadın sağlığı merkezinde Mine hanıma gidiyorum bu ikinci gidişim gayet iyi ilgili bir doktor benim merak ettiğim Doğum ücreti nedir acaba bıkıyor musunuz henüz sormadım bilen varsa söyleyebilir mi medikal parkı düşünüyorum ama

Merhba bende mine hanima 2dir mine hanima gidiyorum. Henuz erken diye ucreti sormadim ogrenirsen yazarmisin bende merak ettim simdi.

Canim yaa gittimde kusura bakma onu sormayi unuttum. Detayli ultrason zamanim gelmis oraya baska bi doktor gelip bakiyomus.350 tl. Cuma yine gidecegim bu sefer sorarim.
Tamam canım önemli değil özel Güngören hastanesinde 185 lira detaylı ultrason :) ben orda yaptırdım doktor gayet iyi ve randevu almadan gidebilirsin

Canim yaa gittimde kusura bakma onu sormayi unuttum. Detayli ultrason zamanim gelmis oraya baska bi doktor gelip bakiyomus.350 tl. Cuma yine gidecegim bu sefer sorarim.

Detaylı ultrason yaptırdınız mı? Memnun kaldınız mı nasıldı? Bende yaptıracağım da. İnşallah sonuçlarınız da iyidir

Merhabalar nefize hanım hala GOP kadın sağlığı merkezinde mi acaba ? Hamileliğimin başımdayım daha ama sıcak kanlı, rahatça konuşabileceğim, sorularımın cevabını bulabileceğim bir doktor arıyorum. Nefize hanımdan da hep iyi bahsedilmiş. İlk onu denemeyi düşünüyorum.

Evet hala orda calisiyor

Evet nefize hanım orada. Ben çok memnunum Allah a şükür. Tavsiye ediyorum.

Peki muayene ücreti hakkında bilginiz var mı acaba ? Henüz sigortam aktif olmadı da Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Ben sgk lıyım canım 80 lira. Sigortasız kaçtır hiç bilmiyorum telefonla bilgi alabilirsin belki, rica ederimm

C
Ben sgk lıyım canım 80 lira. Sigortasız kaçtır hiç bilmiyorum telefonla bilgi alabilirsin belki, rica ederimm
canim yaa sen sormustun heralde dogum ucretini dimi? Gop hastanesinde normal 3000 sezeryan 3500 mus. Ama referandumdan sonra zam gelme durumu varmis. Bide ben mine hn da 95 tl oduyorum muayene belki nefize hanmin daha uygundur fiyati.

Nefize hanımın telefon numarasını bilen bana özelden yazabilir mi lütfen ?

Nefize hanımın telefon numarasını bilen bana özelden yazabilir mi lütfen ?

gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezini arayarak nefize hanımın numarasını alabilirsiniz. randevuları kendisi veriyor zaten orası direk nefize hanıma yönlendiriyor öyle yapın daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…