Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
muayenesi ne kadar acaba cnm :/Merhaba,
Ben nefize hanıma gidiyorum. Özel Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde muayene ediyor. İnternette merkezin numarası var arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ben memnunum gayet ilgili bir doktor, güzel ilgileniyor.. Kibar bir bayan..
muayenesi ne kadar acaba cnm :/
Merhba bende mine hanima 2dir mine hanima gidiyorum. Henuz erken diye ucreti sormadim ogrenirsen yazarmisin bende merak ettim simdi.Merhaba kızlar
Bende gop kadın sağlığı merkezinde Mine hanıma gidiyorum bu ikinci gidişim gayet iyi ilgili bir doktor benim merak ettiğim Doğum ücreti nedir acaba bıkıyor musunuz henüz sormadım bilen varsa söyleyebilir mi medikal parkı düşünüyorum ama
Tamam canım sen de öğrenirsen yazarsın olur muMerhba bende mine hanima 2dir mine hanima gidiyorum. Henuz erken diye ucreti sormadim ogrenirsen yazarmisin bende merak ettim simdi.
Yazarim tabiki 2 hafta sonra bidahaki randevum ogrenince yazarim hemenTamam canım sen de öğrenirsen yazarsın olur mu
TesekkurlerYazarim tabiki 2 hafta sonra bidahaki randevum ogrenince yazarim hemen
Merhaba canım ne yaptın gittin mi doktora :)Yazarim tabiki 2 hafta sonra bidahaki randevum ogrenince yazarim hemen
Canim yaa gittimde kusura bakma onu sormayi unuttum. Detayli ultrason zamanim gelmis oraya baska bi doktor gelip bakiyomus.350 tl. Cuma yine gidecegim bu sefer sorarim.Merhaba canım ne yaptın gittin mi doktora :)
Tamam canım önemli değil özel Güngören hastanesinde 185 lira detaylı ultrason :) ben orda yaptırdım doktor gayet iyi ve randevu almadan gidebilirsinCanim yaa gittimde kusura bakma onu sormayi unuttum. Detayli ultrason zamanim gelmis oraya baska bi doktor gelip bakiyomus.350 tl. Cuma yine gidecegim bu sefer sorarim.
Canim yaa gittimde kusura bakma onu sormayi unuttum. Detayli ultrason zamanim gelmis oraya baska bi doktor gelip bakiyomus.350 tl. Cuma yine gidecegim bu sefer sorarim.
Evet hala orda calisiyorMerhabalar nefize hanım hala GOP kadın sağlığı merkezinde mi acaba ? Hamileliğimin başımdayım daha ama sıcak kanlı, rahatça konuşabileceğim, sorularımın cevabını bulabileceğim bir doktor arıyorum. Nefize hanımdan da hep iyi bahsedilmiş. İlk onu denemeyi düşünüyorum.
Merhabalar nefize hanım hala GOP kadın sağlığı merkezinde mi acaba ? Hamileliğimin başımdayım daha ama sıcak kanlı, rahatça konuşabileceğim, sorularımın cevabını bulabileceğim bir doktor arıyorum. Nefize hanımdan da hep iyi bahsedilmiş. İlk onu denemeyi düşünüyorum.
Evet hala orda calisiyor
Evet nefize hanım orada. Ben çok memnunum Allah a şükür. Tavsiye ediyorum.
Peki muayene ücreti hakkında bilginiz var mı acaba ? Henüz sigortam aktif olmadı daÇok teşekkür ederim cevaplarınız için
canim yaa sen sormustun heralde dogum ucretini dimi? Gop hastanesinde normal 3000 sezeryan 3500 mus. Ama referandumdan sonra zam gelme durumu varmis. Bide ben mine hn da 95 tl oduyorum muayene belki nefize hanmin daha uygundur fiyati.Ben sgk lıyım canım 80 lira. Sigortasız kaçtır hiç bilmiyorum telefonla bilgi alabilirsin belki, rica ederimm
Nefize hanımın telefon numarasını bilen bana özelden yazabilir mi lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?