Cok sagol canim Allaha sukur ufak tefek seyler disinda bebegimin sagligi iyi. Sezeryan oldum. Fiyat olarakta doktorum hastaneden ayrildigi icin kendisine odeme yaptik hastaneye hicbir ucret vermedik. Nefize hanima 3000 tl odeme yaptik hastaneye nekadarsa ucreti kendisi verecekti.fatal merhaba hayırlı olsun bebişin Rabbim analı babalı büyütsün sağlığı herşeyi iyi değil mi şuan ,darısı başımıza inşallah
Sezeryan oldun değil mi fiyat olarak ne kadar ödedin peki Hastanenin doğum ünitesi çok iyi olduğunu biliyorum ama ben doktolardan memnun kalmamıştım, Bakırköyde muayenehaneye gidiyorum bende Dr um GOP hastanesinde doğum yapmam için konuşacak evime çok yakın olduğu ve hizmetinden memnun olacağımı düşündüğüm için GOP hast istiyorum bende
Daha onceki mesajlarimda da soyledigim gibi nefise hanimi tavsiye ederim ama hastaneden ayrildi kadin sagligi merkezine gecti. Dogumu gop hastanesinde yaptiriyo ama. Ben nefise hanim ile gopta dogum yaptm hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldim. Yenidogan kontrolunu cocuk dr. Yar. Doc. Fatih Karaaslan yapmisti onunla devam ettik siz hangi cocuk doktoruna gidiyorsunuz ordaMerhaba arkadaslar
Bende gop hastanesini tercih etmeyi dusunuyorum cocuk dr orda ve cok memnunuz.bu ikinci hamileligim kadin dogumda hangi dr tavsiye edersiniz
Daha onceki mesajlarimda da soyledigim gibi nefise hanimi tavsiye ederim ama hastaneden ayrildi kadin sagligi merkezine gecti. Dogumu gop hastanesinde yaptiriyo ama. Ben nefise hanim ile gopta dogum yaptm hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldim. Yenidogan kontrolunu cocuk dr. Yar. Doc. Fatih Karaaslan yapmisti onunla devam ettik siz hangi cocuk doktoruna gidiyorsunuz orda
Merhaba canım rica etsem Nefize hanımın cep numarasini özelden yazar misin?I iclaliys
Merhaba arkadasim. Dogum yapinca hastane ve doktorumla ilgili dusuncemi yazacagimi soylemistim. 13 gun once dogum yaptim. Gop hastanesinde nefize hanim girdi dogumuma. Doktorumu zaten cok sevdigimi basindan beri soylemistim. Hastaneden de cok memnun kaldim. Bizimle ilgilenen Tum personeli cok begendik hepsi pozitif insanlar ve isini iyi yapan kisilerdi.
Normalde doktorum benden once bi sezeryana girip ondan sonra beni alacakti ameliyata ama ben biraz fenalasinca ilk once beni aldi doguma. Elimde foto makinamla girdim ameliyathaneye bu aradadogum fotocusu tutmamistik gerekte kalmadi zaten icerde verdim makinayi sarji bitene kadar cekmisler sagolsunlar. Cokta guzel fotolar.
Doktorum cok guzel ilgilendi doguma girmeden oncede ameliyathanede de dogumdan sonrada.
Ameliyattan sonra odaya geldigimizde de hastane uzerine dusen herseyi fazlasiyla yapti. Emzirme danismani geldi yanimiza cok tatli biriydi 3 gun boyunca birbirimize takilip durduk.cocuk doktoru her sabah gelip bebegimin kontrollerini yapiyordu. Sarilik oldugu icin hastaneden ciktiktan sonrada kontroller devam etti 10 gun onlarda ucretsizdi.
Yazacak cok sey vardirda simdilik aklima gelmiyor malum uykusuzluk yorgunluk unutkanlik yapiyor biraz. Sormak istediginiz birsey olursa cevaplarim. Demek istedigim hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldim bir daha hamile kalirsam yine nefize hanim ve gop hastanesini tercih ederim.
Gonderdim canim :)Merhaba canım rica etsem Nefize hanımın cep numarasini özelden yazar misin?
Volkan bey iyidir ama doğuma girmiyor birazda genç tecrübe çok önemli araştırma yapabilirsin başka Dr için
Volkan bey iyidir ama doğuma girmiyor birazda genç tecrübe çok önemli araştırma yapabilirsin başka Dr için
Merhabalar,
Vollan Bey sicak ve aciklayici bir doktor. Ayrica kendisi doguma giriyormus. 11 Haziran Pazartesi günü hamile oldugumu ögrendim. Özel Gop hastanesine gitmeye karar verdim. Sizin önerdiginiz gibi daha tecrübeli bir uzman tercih edeyim dedim. Prof. Murat Gürkan Arikana gittim. Kendisi malesef baya negatif konusan bir Doktor. Böyle bir doktorun bana psikolojik olarak iyi gelecegini düsünmüyorum. Daha önce normal muayene için Prof. Ayşe Kafkaslıya gitmiştim. Kendisini soğuk bulmuştum. Şimdi en içten ve anlayışlı Dr. Volkan Turanı buldum. Yanlız söylediğiniz gibi ilk etapta daha tecrübeli bir doktor bakmak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana fikir verirseniz çok sevinirim. Gerçekten kafam çok karışık.
Özel bir muayenehane de Dr gidersen aradaki farkı anlayabilirsin beni hiç.bir şekilde aydınlatmıyordu cengiz bey 10dk bakıp çıkarıyordu iyikide bırakmışım çok iyi bir Dr sayesinde 42 haftada normal doğum yaptımMerhaba eger fikri olan varsa bana fikir verebilirmisiniz ben dun cengiz beye gittim cok iyi karsiladi yaklasik 45 dkuayne etti konustuk cok soru sorucak biseyim yoktu bebehimin iyi oldugunu ogrendik begenmeyenler beyenmeme sebebi neydi acaba
Benim zorunlu sezeryan oldugu icin basindan beri normal dogum konusu hic gecmedi oyuzden bilemiyorum normal yanlisi olup olmadigini. Yanlis hatirlamiyorsan 1750 gibi biseydi normal dogum fiyati ben sezeryani 3000 tlye olmustum.fatal
Nefise hanım normal doğum yanlısı mı bir doktor mu birde normal doğumu kaça yaptırıyor bilgi verirseniz sevinirim
Merhabalar,
Ben de doktor araştırmaya başladım. Nefize Hanım'ı çok merak ettim. Daha çok yolun başındayım ve bir doktorum yok. Bu kadar memnuniyet okuyunca ben de gitmeyi düşündüm. Ama nerede bulabilirim? Bana bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
Merhaba,
Ben nefize hanıma gidiyorum. Özel Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde muayene ediyor. İnternette merkezin numarası var arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ben memnunum gayet ilgili bir doktor, güzel ilgileniyor.. Kibar bir bayan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?