Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Nasıl bir Hastane?

• Ankete Katılan
    13
fatal merhaba hayırlı olsun bebişin Rabbim analı babalı büyütsün sağlığı herşeyi iyi değil mi şuan ,darısı başımıza inşallah

Sezeryan oldun değil mi fiyat olarak ne kadar ödedin peki Hastanenin doğum ünitesi çok iyi olduğunu biliyorum ama ben doktolardan memnun kalmamıştım, Bakırköyde muayenehaneye gidiyorum bende Dr um GOP hastanesinde doğum yapmam için konuşacak evime çok yakın olduğu ve hizmetinden memnun olacağımı düşündüğüm için GOP hast istiyorum bende

Cok sagol canim Allaha sukur ufak tefek seyler disinda bebegimin sagligi iyi. Sezeryan oldum. Fiyat olarakta doktorum hastaneden ayrildigi icin kendisine odeme yaptik hastaneye hicbir ucret vermedik. Nefize hanima 3000 tl odeme yaptik hastaneye nekadarsa ucreti kendisi verecekti.
Hastanedende memnun kaldim. Allah sana ve tum hamilelere hayirli dogum nasip etsin ins.

Merhaba arkadaslar
Bende gop hastanesini tercih etmeyi dusunuyorum cocuk dr orda ve cok memnunuz.bu ikinci hamileligim kadin dogumda hangi dr tavsiye edersiniz

Merhaba arkadaslar
Bende gop hastanesini tercih etmeyi dusunuyorum cocuk dr orda ve cok memnunuz.bu ikinci hamileligim kadin dogumda hangi dr tavsiye edersiniz
Daha onceki mesajlarimda da soyledigim gibi nefise hanimi tavsiye ederim ama hastaneden ayrildi kadin sagligi merkezine gecti. Dogumu gop hastanesinde yaptiriyo ama. Ben nefise hanim ile gopta dogum yaptm hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldim. Yenidogan kontrolunu cocuk dr. Yar. Doc. Fatih Karaaslan yapmisti onunla devam ettik siz hangi cocuk doktoruna gidiyorsunuz orda

Cocuk dr olarak prof. Avni atay var ona gidiyoruz biz. Fatih beyi hic duymadim suan hastanedemi acaba?

Merhaba canım rica etsem Nefize hanımın cep numarasini özelden yazar misin?

Merhabalar, özel GOP Hastanesinde Volkan Turan beye giden varmi aranizda? Nasil bir doktor kendisi?

Bu arada bende Kadin saglik merkezinde Nefize hanima gitmek isterim ama malesef özel sigorta gecerli degil.

Volkan bey iyidir ama doğuma girmiyor birazda genç tecrübe çok önemli araştırma yapabilirsin başka Dr için

Merhaba eger fikri olan varsa bana fikir verebilirmisiniz ben dun cengiz beye gittim cok iyi karsiladi yaklasik 45 dkuayne etti konustuk cok soru sorucak biseyim yoktu bebehimin iyi oldugunu ogrendik begenmeyenler beyenmeme sebebi neydi acaba

Volkan bey iyidir ama doğuma girmiyor birazda genç tecrübe çok önemli araştırma yapabilirsin başka Dr için

Merhabalar,
Vollan Bey sicak ve aciklayici bir doktor. Ayrica kendisi doguma giriyormus. 11 Haziran Pazartesi günü hamile oldugumu ögrendim. Özel Gop hastanesine gitmeye karar verdim. Sizin önerdiginiz gibi daha tecrübeli bir uzman tercih edeyim dedim. Prof. Murat Gürkan Arikana gittim. Kendisi malesef baya negatif konusan bir Doktor. Böyle bir doktorun bana psikolojik olarak iyi gelecegini düsünmüyorum. Daha önce normal muayene için Prof. Ayşe Kafkaslıya gitmiştim. Kendisini soğuk bulmuştum. Şimdi en içten ve anlayışlı Dr. Volkan Turanı buldum. Yanlız söylediğiniz gibi ilk etapta daha tecrübeli bir doktor bakmak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana fikir verirseniz çok sevinirim. Gerçekten kafam çok karışık.

Merhaba gop ta doğum yaptım 10gün önce tavsiyem dışarıda doktor bul hastane temiz düzgün olabilir ama Dr pek ilgili değiller çocuk Dr dahil buna nefise hnm önermişlerdi ona ulaşabilirsin gidebilirsin ben Bakırköyde bir Dr gitmiştim Dr ve ebem sayesinde çok güzel bir normal doğum geçirdim

Merhaba eger fikri olan varsa bana fikir verebilirmisiniz ben dun cengiz beye gittim cok iyi karsiladi yaklasik 45 dkuayne etti konustuk cok soru sorucak biseyim yoktu bebehimin iyi oldugunu ogrendik begenmeyenler beyenmeme sebebi neydi acaba
Özel bir muayenehane de Dr gidersen aradaki farkı anlayabilirsin beni hiç.bir şekilde aydınlatmıyordu cengiz bey 10dk bakıp çıkarıyordu iyikide bırakmışım çok iyi bir Dr sayesinde 42 haftada normal doğum yaptım

kızlar haftasonu için cengiz beye randevu aldım iyi olduğunu duymuştum çevreden ama burada kötü yorumlar okudum çok kafam karıştı inşallah ben ısınabilirm cvsinde deneyimli bir doktor gibi duruyordu sanki ama bakalım elektiriğimiz tutar umarım

fatal
Nefise hanım normal doğum yanlısı mı bir doktor mu birde normal doğumu kaça yaptırıyor bilgi verirseniz sevinirim
Benim zorunlu sezeryan oldugu icin basindan beri normal dogum konusu hic gecmedi oyuzden bilemiyorum normal yanlisi olup olmadigini. Yanlis hatirlamiyorsan 1750 gibi biseydi normal dogum fiyati ben sezeryani 3000 tlye olmustum.

Merhabalar,

Ben de doktor araştırmaya başladım. Nefize Hanım'ı çok merak ettim. Daha çok yolun başındayım ve bir doktorum yok. Bu kadar memnuniyet okuyunca ben de gitmeyi düşündüm. Ama nerede bulabilirim? Bana bilgi verebilen olursa çok sevinirim.

Merhaba,
Ben nefize hanıma gidiyorum. Özel Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde muayene ediyor. İnternette merkezin numarası var arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ben memnunum gayet ilgili bir doktor, güzel ilgileniyor.. Kibar bir bayan..

Ayşe Kafkaslı ile Volkan Turan harika insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…