Özel gün meselesi.

Degismez.Herkesin bu tarz konularda görgüsü farkli oluyor.Belki ailesinde görmemistir ve herhangi birsey yapmamak ona normal geliyordur.Hersey hediye yada maddiyat degil.birkac mum biraz balon da insani mutlu eder dusunulmus olmak hissi verir.Ama adamda dusunce yoksa maalesef...

İçinizde şüphe varsa evlenmeyin.

Benim eşimde hediye almaz.
Bana telefon açar ne istiyorsan alıcam karıcım der.
Bende iki istediğim şey vardı onu aldırdım sevgililer gününde.
Hani hediye almasa bile sizi götürür istediğinizi alır vs vs.
Sizin ki valla çok kötü bı durum.
İnsan tabi ki özel gününde/günlerde hatırlanmak ister.

Evlendikten sonrada böyle olursa mutsuz bı evlilik sizi bekliyor.cunku her ne kadar yeter ki evleneyim sobra her şey hallolur diyoruz lakin hiçbir şey hallolmuyor.

Sen ne yaptın senin netflix işini?

Konu sahibi bana kalırsa çok takılsvak bişry değil. Diğer günlerde sevgisini nasıl gösteriyor hissediyor musun bu önemli.

Sen ne yaptın senin netflix işini?

Konu sahibi bana kalırsa çok takılsvak bişry değil. Diğer günlerde sevgisini nasıl gösteriyor hissediyor musun bu önemli.
Ay beni nerde yakalamissiniz 😁 bişey yapmadım canım evet hissettiriyor canım ama ben öküz gibi davranınca o da öyle davranıyor

• Komik
Reactions: H M
Bu insan böyle evlenince de değişme evlilik teklifini hep ötelemiş gereksiz bulmuş belli ki ve diğer günleri de gereksiz buluyor bu değişmeyecek zor yani ya böyle kabul edeceksiniz ya evlenince değişir falan düşünmeyin ya da çok önemliyse sizin için evliliği biraz düşüneceksiniz

ayrıca illaki özel günlerde olmalı diye de bir kural yok. içinden gelen, sevdiğini karşısındakini düşündüğünü belli etmek isteyen kişi ufak tefek de olsa sürprizler yapmalı bence. bir çikolata, bir oyuncak ne bilim bir kahve fincanı seçip, almak bu kadar zor olmamalı. her şey yiyip içip gezmek değil bana göre, en önemlisi düşünülmek, mutlu edebilmek.

Eki Görüntüle 2592082

İlk evlenme yıl dönümü hediyem. Laf arasında balkona gider kapağı almak lazım yapay çimden demiştim, tuta tuta aklında bunu tutmuş ve tam evlilik yıl dönümünde getirdi verdi çok romantik eşim çiçek niyetine :) Suratımın aldığı ifadeyi anlatmama gerek yok sanırım :)
Seni her yerde rezil edicem demiştim ve her özel günler konusu açıldığında bu görseli atarım. 7 yıl oldu hala unutamıyorum. Nasıl unutulur ki zaten :confused:
Ya senin bu eşin beni girmekten öldürecek brologcum ya. Efsana hediye😂😂😂😂😂😂

Ben o konularda erkek gibiyim. Doğum günü dışında umurumda olmaz. O yüzden diyorum ki, keşke hassas bir adamla beraber olsaydınız. Bunun formatı böyle. Eşim beni uyarsa asla bu konularda duyarlı olamam. Yani konuşarak hallolacak bir mesele değil. Bence tabi.

Nişanlımla şu sıralar tek derdimiz özel günler. Evlilik teklifi yapmadı nişanımız aceleye geldi diye. Daha sonra telafi edicem söz dedi telafi etmedi. Şimdi de 14 şubat geçti yine telafi edicem dedi ve edeceğini sanmıyorum. 3 4 yıldır sevgiliyiz her özel günde aynısını yapıyor önemsemiyor. Kavga etsemde değişmiyor bu adam öküz mü desem ne desem bilmiyorum. Yani bi çiçek alıp göndermek çok mu zor kutlamasak bile önemsendiğimi hissetmek istiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama birkaç aya düğünümüz var ve ben bazen şüpheye düşüyorum kararsız kalıyorum evlenip evlenmemek konusunda. Bir insan hiç mi bi hediye alayım demez yani.. Alışsın diye özellikle hediye de alıyorum özel günlerde ben o da yapsın istiyorum ama yok yani basit bir konu böyle dallanıp budaklanıyor onun yüzünden. ben uzattıkça o da artık bir şey yapmak istemiyor ama ben de çok sıkıldım böyle olmasından. Bir şey almasın ondan da geçtim insan bi yemeğe çıkalım der ne yıldönümümüzde ne sevgilier gününde ne de doğum günümde hepsinde böyle davranıyor. :kızgın:
Şimdi diceksiniz ki ee nişanlanana kadar fark etmedin mi sanki kaç yıldır berabermişsiniz. Evet fark ettim düzeltirim sandım ama olmuyor seviyorum da. o_O Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bi akıl verin ben ne yapayım bu adamla? Evlensem mutsuz olur muyum?
Tam bir ö..z biz kabullenıyoruz tepemıze çıkıyorlar.Baska bir acıklaması yok.

3-4 yıldır sevgilisiniz birkaç aya düğününüz var, bu kişi 4 yıldır böyle şeyleri yapmıyor önemsemiyor az bir süre değil ve evlendikten sonra da yapmayacak bu adamın huyu bu biz size mutsuz olacaksınız desek ayrılacak mısınız ?
Tabiki ayrılmayacaksınız.
O yüzden ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin demiş atalarımız.
E siz gitmeyeceğinize göre adamı kabullenin ki evlendikten sonra da beklentiniz olmasın ve dolayısıyla da üzülmezsiniz evliliğinizde de gereksiz problem çıkmaz.

3 4 yildir bu mutsuzlugu yasayip hala ayrilmadigina gore vucudun bagisiklik kazanmistir bence
Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gideceksin

Kısa bir süre önce biraz sağlıkla ilgili problemlerim vardı ve yanımda bir tek o oldu sanırım böyle şeyleri önemsememem gerektiğini anladığını anladım bu sürede.

Özel günler önemli. Hatta çok. Hayat zaten monoton. Bu özel günlerde aşk tekrar biraz tazeleniyor, kendini önemli his ediyorsun.

Zaten aşik olmanin gayesi bu değilmi? Karşindakini özel his ettirmek, mutlu his ettirmek?

Senin önemsediğin şeyi önemsememesi, bencil olduğunu gösterir. Seni önemsemediğini gösterir.

Yerinde olsam ayrilirdim. Seni özel his ettiremeyen biri ile gelecek 60 yilini geçirme.

Cimri değildir kesinlikle çünkü yer içer gezeriz bunda sıkıntı yok. Sadece beceremiyorum böyle şeyleri diyor. Bu bahanenin arkasına sığınmasından da bıktım. Google a bile yazsan ne alabilirim diye çok fazla şey çıkar.

Ama denemiyor bile. Ki beklentin cok pahali bir hediye yada çok üzerine düşünülmüs bir sürpriz değil ki. Atiyorum sizin fotonuz ile kahve fincani yada ne bilim en sevdiğin çikolatayi alsa bile yeter.

Dediğin gibi googledan arayabilir. Yapmiyor. Eşimde her özel günde mesela bir olay çikartiyor, kutlamamaya bahane oluyor. Ve ben biktim. Insan bir yaşgününde pastaya hasret kalirmi? Onu bile düşünemiyor. Umursamiyor.

Ve eşim ile boşaniyoruz. Ha tek bu meseleden değil tabiki ala kimse gelip "eh 3-5 günün ne önemi var" demesin. Gayette önemli.

Ama denemiyor bile. Ki beklentin cok pahali bir hediye yada çok üzerine düşünülmüs bir sürpriz değil ki. Atiyorum sizin fotonuz ile kahve fincani yada ne bilim en sevdiğin çikolatayi alsa bile yeter.

Dediğin gibi googledan arayabilir. Yapmiyor. Eşimde her özel günde mesela bir olay çikartiyor, kutlamamaya bahane oluyor. Ve ben biktim. Insan bir yaşgününde pastaya hasret kalirmi? Onu bile düşünemiyor. Umursamiyor.

Ve eşim ile boşaniyoruz. Ha tek bu meseleden değil tabiki ala kimse gelip "eh 3-5 günün ne önemi var" demesin. Gayette önemli.
Korkuttunuz şu an beni. İleride böyle olmaktan korkuyorum.

Ay önemsemeyin özel gün neymiş diyenlere bakmayın. Kendilerine yapılsa öyle mi diyecekler bakalım... Her kadın ister önemsendiğini sevildiğini hissetmek ve özel günler de bunu göstermek için bir vesiledir. Zaten erkeklerin öküzlüğü yüzünden çıkmıştır. Hiç gördünüz mü sevgililer günü, doğum günü hariç eşine sevgilisine hediye alan erkek? Çok nadirdir. İşte bakmışız bunların normalde sevdiği hatırladığı yok böyle günler çıkaralım demişiz. Bahane olsun diye. Onu bile atlıyorlar. Ayrıca sizinki sadece özel gün meselesi değil ki nişan bile aceleye gelmiş. Teklif yok doğru düzgün. Sanki iş anlaşması yapılır gibi. Yani alacakları bi çiçek bi de güzel bi not bu kadar. Bunu yapamayan da umursamıyodur kusura bakmayın.

Nişanlımla şu sıralar tek derdimiz özel günler. Evlilik teklifi yapmadı nişanımız aceleye geldi diye. Daha sonra telafi edicem söz dedi telafi etmedi. Şimdi de 14 şubat geçti yine telafi edicem dedi ve edeceğini sanmıyorum. 3 4 yıldır sevgiliyiz her özel günde aynısını yapıyor önemsemiyor. Kavga etsemde değişmiyor bu adam öküz mü desem ne desem bilmiyorum. Yani bi çiçek alıp göndermek çok mu zor kutlamasak bile önemsendiğimi hissetmek istiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama birkaç aya düğünümüz var ve ben bazen şüpheye düşüyorum kararsız kalıyorum evlenip evlenmemek konusunda. Bir insan hiç mi bi hediye alayım demez yani.. Alışsın diye özellikle hediye de alıyorum özel günlerde ben o da yapsın istiyorum ama yok yani basit bir konu böyle dallanıp budaklanıyor onun yüzünden. ben uzattıkça o da artık bir şey yapmak istemiyor ama ben de çok sıkıldım böyle olmasından. Bir şey almasın ondan da geçtim insan bi yemeğe çıkalım der ne yıldönümümüzde ne sevgilier gününde ne de doğum günümde hepsinde böyle davranıyor. :kızgın:
Şimdi diceksiniz ki ee nişanlanana kadar fark etmedin mi sanki kaç yıldır berabermişsiniz. Evet fark ettim düzeltirim sandım ama olmuyor seviyorum da. o_O Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bi akıl verin ben ne yapayım bu adamla? Evlensem mutsuz olur muyum?

Beklentiniz bu yöndeyse evet mutsuz olursunuz. Benimde eşim evlilik teklifi etmedi daha doğrusu edemedi maddi durumlardan, o da hep telafi
Edicem dedi. 4 senelik evliyim hala tektaşım yok, ister miydim evet ama eşim çok iyi biri. Onun dışında özel günlere önem verir. Hediye alır hatta onu da bana seçtirir süpriz yapmaz pek ama olsun düşünmesi yeter ☺️ Çiçek falan sayılıdır aldığım ama 4 senenin sonunda evliliğin bunlardan çok daha öte olduğunu anlıyorsun 😊 yani hediye alsa ama bana saygısı olmasa ya da beni üzse ne yapayım o hediyeyi. Yine de iyi düşünün beklentileriniz ne? Hayırlısı olsun hakkınızda 🤗

Eşim sevgiliyken de nişanlıyken de aynıydı hala aynı. Hediye seçemez, plan yapamaz, sürpriz de öyle. Çiçek vs den de ben hoşlanmıyorum ve bakamıyorum. Kuruyunca çok üzülüyorum o yüzden lütfen çiçek alma bana dedim. Ben onu bu hali ile tanıdım ve sevdim. Evliliğimizin ilk başlarında eşimi değiştirmeye çalıştım kabul ediyorum. Sonra anladım ki bu durumda ikimizde mutsuz oluyoruz ve eşim bana hiç bir zaman ben sürprizlerle dolu, romantik bir insanım demedi. Her zaman için neyse oydu, bana oynamadı, bana değer verir ve bunu her ortamda hissettirir. Eskiden çok romantik, sürekli sürprizler yapan, hediyeler alan bir sevgilim vardı. Mum ışığında yemek masaları vsler hazırlardı. Sonuç benle birlikteyken yediği naneler, kırdığı cevizler :skandal:Keşke hiçbirini yapmasaydı da insan olsaydı. :KK51: Gerçi iyi ki yapmış da ben de eşimi tanımışım :KK36:

Bu arada hayatta tabi ki eşimden beklentilerim var. Ama bunlar, her koşulda sırtımı yaslayabilmek, düştüğümde elimden tutup beni kaldırabilmesi, saygı, şefkat, sevgi ve sadakat. Yoksa hediyeler, sürprizler gelip geçici. Hayat arkadaşı, can yoldaşı olabilmek önemli. Karşınızdaki insanın size değer vermediğini umursamadığını düşünüyorsanız ayrılın. Hayat çok zor.Eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız, hayatın zorlukları karşısında yanınızda yer almayacaksa, evliliğin, birlikteliğin bir anlamı yok.

Eşim sevgiliyken de nişanlıyken de aynıydı hala aynı. Hediye seçemez, plan yapamaz, sürpriz de öyle. Çiçek vs den de ben hoşlanmıyorum ve bakamıyorum. Kuruyunca çok üzülüyorum o yüzden lütfen çiçek alma bana dedim. Ben onu bu hali ile tanıdım ve sevdim. Evliliğimizin ilk başlarında eşimi değiştirmeye çalıştım kabul ediyorum. Sonra anladım ki bu durumda ikimizde mutsuz oluyoruz ve eşim bana hiç bir zaman ben sürprizlerle dolu, romantik bir insanım demedi. Her zaman için neyse oydu, bana oynamadı, bana değer verir ve bunu her ortamda hissettirir. Eskiden çok romantik, sürekli sürprizler yapan, hediyeler alan bir sevgilim vardı. Mum ışığında yemek masaları vsler hazırlardı. Sonuç benle birlikteyken yediği naneler, kırdığı cevizler :skandal:Keşke hiçbirini yapmasaydı da insan olsaydı. :KK51: Gerçi iyi ki yapmış da ben de eşimi tanımışım :KK36:

Bu arada hayatta tabi ki eşimden beklentilerim var. Ama bunlar, her koşulda sırtımı yaslayabilmek, düştüğümde elimden tutup beni kaldırabilmesi, saygı, şefkat, sevgi ve sadakat. Yoksa hediyeler, sürprizler gelip geçici. Hayat arkadaşı, can yoldaşı olabilmek önemli. Karşınızdaki insanın size değer vermediğini umursamadığını düşünüyorsanız ayrılın. Hayat çok zor.Eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız, hayatın zorlukları karşısında yanınızda yer almayacaksa, evliliğin, birlikteliğin bir anlamı yok.
Kesinlikle değer veriyor ve umursuyor bunu biliyorum ama insan arada düşünülmek istiyor işte.

Back
X