Özel gün meselesi.

Kesinlikle değer veriyor ve umursuyor bunu biliyorum ama insan arada düşünülmek istiyor işte.
Ne istediğinizi ve nasıl mutlu olacağınızı en iyi kendiniz bilirsiniz. Karşınızdaki insanı değiştiremeyeceğinizi bilin. Düşünmediği/düşünemediği durumların problem yaratacağını, sizi kırıp üzeceğini düşünüyorsanız, ki bu his çok normal, yol yakınken kararınızı verin. Çünkü bu, hayata aynı gözle bakmadığınızın, ortak bir noktada buluşamadığınızın da göstergesi. Erkekler ailede bir takım şeyleri görüp öğrenmedilerse, sonradan bunları öğrenebilmeleri, kendi başına düşünüp hayata geçirmeleri çok zor. Sizin bunu gerçekleştirmek için çaba sarf etmeniz de çok yorucu ve yıpratıcı. Ayrıca hiçbir sonuç da elde edememeniz de çok büyük bir olasılık...

Herşey iyi de bir özel günleri umursamıyorsa bu sebepten bırakılmaz ki yaa. Evet o da olsaydı daha iyi olurdu ama olmuyorsa bu durum ayrılık için çok saçma olur. Haa değişme konusuna gelince değişmez, evlilik teklifini hele unutun yani, düğününüz olacak, teklifi mi kalmış...

Ben de boyle oldugunu dusunuyorum. Hediye almaya alismamis, sevgisini gosteremiyor laflarina asla inanmam bazilari oyle oldugunu savunsa da
Yapmaya gerek duymuyor adam, yoksa cok zor seyler degil. Bazilari da basinin etini yiyerek aldiriyor, içinden gelmiyorsa yapmasin daha iyi ama adamlarin hareketlerinin bir cogu karsisindaki kadinla alakali, aileymis, yetişmeymiş filan asla alakasi yok herseyi bunlara baglamamak lazim sadece hediye vs degil bir cok konuda bunun boyle oldugunu dusunuyorum ev işleri ve genel davranislari da dahil.

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum kendi eşim bile yıllardır benim davranis ve tutumlarima göre farklı farklı adamlara dönüşüyor, bazen(ki çok nadir) bakıyorum ki anaç bi kadına dönüşmüşüm o zamanlar hiç istisnasız salıyor yayıyor arkasını toplarken buluyorum kendimi, hemen kendime ayar çekiyorum anası değilim sevgilisiyim diyorum tavrimi değiştiriyorum adam hooop romantik aşık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…