Özel gün meselesi.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.068
1.545
133
Nişanlımla şu sıralar tek derdimiz özel günler. Evlilik teklifi yapmadı nişanımız aceleye geldi diye. Daha sonra telafi edicem söz dedi telafi etmedi. Şimdi de 14 şubat geçti yine telafi edicem dedi ve edeceğini sanmıyorum. 3 4 yıldır sevgiliyiz her özel günde aynısını yapıyor önemsemiyor. Kavga etsemde değişmiyor bu adam öküz mü desem ne desem bilmiyorum. Yani bi çiçek alıp göndermek çok mu zor kutlamasak bile önemsendiğimi hissetmek istiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama birkaç aya düğünümüz var ve ben bazen şüpheye düşüyorum kararsız kalıyorum evlenip evlenmemek konusunda. Bir insan hiç mi bi hediye alayım demez yani.. Alışsın diye özellikle hediye de alıyorum özel günlerde ben o da yapsın istiyorum ama yok yani basit bir konu böyle dallanıp budaklanıyor onun yüzünden. ben uzattıkça o da artık bir şey yapmak istemiyor ama ben de çok sıkıldım böyle olmasından. Bir şey almasın ondan da geçtim insan bi yemeğe çıkalım der ne yıldönümümüzde ne sevgilier gününde ne de doğum günümde hepsinde böyle davranıyor.
Şimdi diceksiniz ki ee nişanlanana kadar fark etmedin mi sanki kaç yıldır berabermişsiniz. Evet fark ettim düzeltirim sandım ama olmuyor seviyorum da. Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bi akıl verin ben ne yapayım bu adamla? Evlensem mutsuz olur muyum?

Sevgililer günü önemli değil ama en azından doğum günümde bir yemeğe çıkmayı yada bir çiçeği beklerim. Ama genelde nasıl? Genelde sizi çok mutlu ediyor, üzmüyor , değer verdiğini belli ediyorsa takmamalısınız.

Ne zaman telafi etmeye başlayacakmış, emekliliğinizde mi? Oyalama cümleleri kuracağına, ben özel gün sevmiyorum, kutlamak istemiyorum diyerek dürüst olsaymış bari. Zira önemseyen insanın telafi etmek gibi bir derdi olmazdı, zaten vaktinde kutlardı. 3-4 yıldır değişmeyen şeyin, bir gün gerçekten de değişeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Bu da şaşırtıcı. Sevgililer gününü geçtim de, insan sevgilisinin doğum gününü nasıl kutlamaz ya? Bariz kütük işte. Ya bir kütüğü olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da daha ince oyulmuş türleri de mevcut bunların, aklınızda bulunsun. Mutsuz olur muyum diyorsunuz ya, şuanda da mutluymuşsunuz gibi bir izlenim vermediniz bana.

Saçma bir sevgililer gününü kutlamasi zaten gerkemezde, doğum gününüzde de aynısını yapıyor mu yani 3 4 yıldır size hiç hediye almadım doğum gününuzde yemeğe falan çıkarmadı mı eğer öyleyse düzelmez böyle gelmiş böyle gider evlenince evlilik yıldönümü de kutlayamazsiniz

Benim eşimde nişanlı iken hiç özel günümde hediye almadı. Doğum günümde arkadaşları ile pikniğe gitti hatırlamadım bile. Bir ay sonra onun doğum gününde şatafatlı süpriz yaptım. Cimri olduğunu düşünüyordum. Evlendikten sonra fark ettim düğünü falan tek başına yaptı parası yokmuş. Sevgililer gününde yine bişey yapmadı. Ama seni seviyorum demenin yolu hediye almak değil. Bunu hissrttiryor bana. Ayağıma terlik getiriyor kahvaltı hazırlıyor yemek yapıyor. Hediye almasa da olur. Arkadaşları ne aldın demiş. Kızlar bize bu geldi şunu aldılar diye anlatınca vicdan yaptı sanırım. Mektup yazmış.

Hediye beklentin yoksa, ille de özel günlerde dışarı çıkmak istiyorsan sen davet et. Önceliği sen yap. Bazı erkekler böyle maalesef.
He sırf özel günleri hatırlamıyor bişey yapmıyor diye de ayrılmayı düşünüyorsan zaten sizin ki çok yanlış bir evlilik olacaktır.

Dizilerde gördüklerinizle karıştırmayın :)

Nişanlınız romantik biri değil, tek kusuru buysa problem yapmaya gerek yok. Ama siz de kendinizi özel günler konusunda o kadar şartlandırmayın. O alışsın diye hediye almışsınız siz de. Yani siz de ona pek değer vermiyorsunuz bu durumda. Size değer vermesini istiyorsunuz

Olay ôzel gün değil ki. Sizin önemsediğinizi bildiği halde önemsememesi çiçeği geçtim tatlı söz de yeter insana. Normal zamanda nasıl davranıyor size o önemli ? El üstünde tutuyor mu hediye aliyor mu bunlari iyice ölcüo tartin. Sevgiliyken tolere edebileceğiniz seyler evlenibce gizünüzde büyür

Mutluluğu özel günlerde sürprizlere arıyorsanız evliliğinizde mutlu olamazsınız.
Onun davranışlarında belki bu eksiklikleri telafi edecek davranışları olduğu için ilişki iz devam etmiştir.

Özel günler 3-5 max, bunların eksikliği büyük bir kayıp değil, ama adam cimriyse, o ciddi sıkıntı mesela. Mutsuzluk garanti diyebilirim.
Cimri değildir kesinlikle çünkü yer içer gezeriz bunda sıkıntı yok. Sadece beceremiyorum böyle şeyleri diyor. Bu bahanenin arkasına sığınmasından da bıktım. Google a bile yazsan ne alabilirim diye çok fazla şey çıkar.

Bu tarz şeyler verdiği değerin göstergesi değil vs diyenlere asssla katılmıyorum.. Bu adamdan ayrılırsanız bi kaç yıl sonra sosyal medyada orda burda o zamanki sevgilisine karısına vs yaptığı jestleri suprizleri izlersiniz... Kesinlikle bu erkeğin karakteri bu diye bisey yok, tecrübeyle sabit ki erkeklerin karakteri karşısındaki dişi ye göre değişiyor. Kaybetme korkusunu hissettirin derim belki o zaman değişir ki bence o eşiği çoktan geçmiş çok umru olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…