Özel gün meselesi.

Bekarken adamin biri işyerime çiçekler yolluyor hediyeler çikolatalar ..en sevdigim yazarin bulamadigim bi kitabini bulup yollamalar filan sürekli bi jestler.. Ama adamda içime sinmeyen bisey var.. Bi şekilde stalk falan değişik adla açtığı sosyal medyasini bulmuştum ki bingo sevgilisi varmış... Kız kendi sayfasinda evini taşırken ki bi fotoğrafı paylasip şuna benzer bisi yazmış benim canim sevgilim odundur modundur jest supriz bilmez ama evimi bigunde taşıttı,hep yanımda ol..vs gibi şeyler... Kıza tabi ki bisi demedim adama yolladim fotog.lari gördüğüm ss yi .. Dediği şey zaten ayrılacaktık bana ihtiyaci vardı yanında oldum klasik erkek yalanları.. Yani erkeklerin karakteri karşısındaki kadına göre şekilleniyor.

Böyle gelmiş böyle gider. Değişip bir anda hediyeler alacağını kutlayacağını sanmıyorum. İçinden gelmiyorsa gelmiyordur. Zorla ite kaka almasını, kutlamasını sağlayamazsın ki. İçinden gelmeyince de bir anlamı olmaz. Mesela nişanlım özel günleri önemsemese bana pek dokunmaz, yapım gereği..çünkü zaten her şekilde sevgisini belli ediyor, önemsiyor, hareketleriyle gösteriyor. Bu bana yeterli geliyor. Bana verdiği değeri hediyelerle ölçmüyorum. Benim bu yönde beklentim olmadığı için mutluyum. Ama sen bu yüzden hep mutsuz olacaksan çok üzülürsün. Değiştirmeye çalıştıkça da yıpranırsın. Değişmez çünkü. Ya ayrılacaksın ya da bu özel gün meselelerini ciddiye almayacaksın..

Eee adam cimri degilmis beceremiyorum demisse dogru bence :) Yani kazma degil ya bir cicekciye gidip cicek de mi alamamis? Bir cicek alsaymis bari

Değişir belki diye nişanlanmışsın niye değişsin? O da belki değişir beklentisi zamanla biter diye seninle nişanlanmıştır o yüzden almıyordur. Özellikle böyle bir konuda değişim beklemek yerine beklentimi düşürmeyi tercih ederdim ben o zaman daha mutlu olurdum

Özel günler önemli mi önemsiz mi bence konu bu değil, ama eğer mutsuzsanız sırf evlenmek olsun diye içinize sinmeyen birisiyle evlenmeyin derim. Aklımızın ve kalbimizin onayladığı, ruhumuzun doyduğu bir ilişki mutlu eder bizi ancak. Diğer türlüsü evlenmek için olur işte sadece.

Genelde tam olarak dediğiniz gibi fakat sürekli aynısı olunca takılıyorum işte özel günlere.

Neyi beceremiyor tam olarak bir çiçeği sipariş etmeyi mi? 100 yıl öncesinde yaşamıyoruz, beceremem cevabı tam olarak bahane.

Sevgililer gününüzü kutlamaz, doğum gününüzü kutlar, başka zamanda hoşunuza gidecek şeyler yapabilir. Kendisi sevmiyorsa da siz seviyorsunuz, önemsiyorsuniz neticede.

Sevgiliyken, nişanlıyken bunları yapmayan adam evliyken yapmaz. Bu konuda beklentiye girmeyin ki daha fazla üzülmeyin bundan sonra.

Sürekli birşeyleri talep eden taraf olmakta hoş değil, dedikten sonra yapması da anlamli olmaz zaten. Elinizdeki adam bu.

Son düzenleme:

İlk evlenme yıl dönümü hediyem. Laf arasında balkona gider kapağı almak lazım yapay çimden demiştim, tuta tuta aklında bunu tutmuş ve tam evlilik yıl dönümünde getirdi verdi çok romantik eşim çiçek niyetine :) Suratımın aldığı ifadeyi anlatmama gerek yok sanırım :)
Seni her yerde rezil edicem demiştim ve her özel günler konusu açıldığında bu görseli atarım. 7 yıl oldu hala unutamıyorum. Nasıl unutulur ki zaten

İleride böyle bir şey beklerim ben de nişanlımdan kesin.

Bu konu dışında her şeyden eminim. Sadece bu konu yüzünden mutsuz olur muyum onu kestiremiyorum.

Nişanlıdan evlilik teklifi beklemek garip geldi.
Nişan yapmışsınız zaten o evlenmeyi kabul ettiğinizi gösterir.

sevgiliyken romantik olmayan adam evlendiginde kessen olmaz bence,
iyi dusunun bence.

İşte ben de bundan korkuyorum ya değişmezse ve böyle kalırsa ben mutsuz olurum biliyorum ki
Degismeyecek bunu bil ona gore kararini ver. Cogumuz duzeltiriz diye evlendik ve degismedikletini gorduk. O yastaki karakter degismez. Nisanlin ince ruhlu, dusunceli biri degil. Bunu kabul et. Becerememekle alakasi yok. Insan bir papatya dali da mi koparamaz?

Bu konu dışında her şeyden eminim. Sadece bu konu yüzünden mutsuz olur muyum onu kestiremiyorum.
Ayrılmayı düşünecek kadar bu duruma takılıyorsanız nişanlınızı pek sevmiyorsunuz bence. Eski eşime aşık olmuştum ilk başlarda ve çıkmaya başladıktan 4 ay sonra doğum günümdü, yemeğe gittik ama hediye almamıştı ve hiç umrumda bile olmamıştı , hediye almaması konu dahi olmamıştı kafamda. Ki ben eskiden önem verirdim böyle şeylere. Tabi şimdi odunluk yapmış diyorum ama o zamanki duygularımla hiç takmamıştım.
Normal zamanda beni hiç üzmez, sevdiğini , değer verdiğini belli eder diyorsunuz. Genele bakın siz.

olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…