Özel günler dışında sevgiliye jestler hediyeler süprizler

burda paylaşılacak fikirlere çok ihtiyacım var çünkü sevgilim (çok şükür :nazar: )durmadan jestler sürprizler yapıyo :17: benim aklıma bişey gelmiyo son günlerde durmadan ona özel bişeyler yapmayı düşünüyorum ama bulamıyorum :5:

Erkeklere yapabileceğiniz enteresan bir süpriz :55:
orta boy bir oyuncak araba alıyoruz,kapılarının açılabiliyor olması gerkiyor. içine koymak için kartona koltuğa oturtabileceğiniz boyutta bir kız bir erkek çizip kesioruz. daha sonra bu vücutlara printerdan çıkardığımız kendi kafamızı ve onun kafasını yapşıtırıyouzzz. belinden ve dizinden kıvırarak arabamıza oturtuyoruzz… O araba hediyesine sevinirken içine baktığında sizi görüyor . :55:

Gayet hoş bir fikir :)) not alıyorum bunu. Kızlar fikirlerinizi paylaşın farklı şeylere ihtiyac var😉

Ben sevgilime genelde kurabiye, börek, tatlı falan gibi şeyler yaparım arada bir. Buna çok seviniyor. :1:

Kızlar arabası varsa her yerini post-it lerle süsleyip içinizden geçen sevgi sözcüklerini yazın. Defalarca denedik hiç beğenmeyen erkek görmedim :)

Billboard hepimizin yapabileceği bişey değil. O yüzden ona ikinizin resmi olan bi puzzle alın ve beraber bitirdikten sonra gittiğiniz bir mekana astırın. İçeriye girdiğinde çok mutlu olacaktır.

Ve bence en güzeli, eğer ki yeni bi ilişkiye başlıyorsanız ona gün be gün yazıp resimlerinizi yapıştırdığınız bi günlük tutunuz. Hem sonsuza kadar saklanabilecek mükemmel anıları barındırmış olacaksınız. Hem de en odun erkeğe bile duygularınızı okutup içlendirme şansı bulacaksınız :)

Bikaç tane daha var kimisi sıradan kimisi çok masraflı. Şimdilik bu kadar yazayım bari :)

Back
X