Merak etme baliktan bisey olmaz. 10 gunluk periyotlarla normalde muayene ucreti alinir. Nts ye para vermemen gerek. Ne gibi testler bahsettigini bilemedim. Iki gebelegim var ikisinde de herhangi bir test olmadi son haftalarda
Başlıkta birşey olmaz. Ama artık sik tuketmeyin
Baştan ise 10 gün icinde kontrol ücretsiz. Nts de ucretsiz
Ozel hastaneye ucret vemektense, universite hastanesinde docent muayenesi olmanizi, mumkunse dogumunuzuda orada yapmanızı tavsiye ederim.
Yakin akrabalarim bu sekilde dogum gerceklestirdi. Cesit cesit doktor doguma girdi. Cocuk doktoru, sezeryan oldugu icin plastik cerrah, kadin dogum uzmani falan vardi hatirladigim kadariyla
Çok teşekkür ederimNts den ücret alınmıyor.10 günde bir ücret alinir.
Taze balık ben de çok yemiştim 2 gebeligimde de. Bir şey olmadı hiç de duymamıştım
Sağlıklı hayırlı kolay doğumlar dilerim
Nst ücreti hastaneden hastaneye değişiyor bazıları muayene parasına dahil ediyor bazıları etmiyor ben 25 tl ekstra ödüyordum muayene ücreti 78 tl idi.
Muayene ücreti ödedikten sonraki 10 gün içinde tekrar ücret alınmıyor ona göre ayarlarsınız.
Test dedikleri de kan testidir muhtemelen ben Doğuma girerken kan vermiştim 3 tüp Doğum ücretine dahildi. Bütçenizi aşıyorsa devlet hastanesinde son hafta takip yaptırın
En iyi balik taze baliktir 15 te bir muayene parasi verirsin nst ucretli 25 yada 45 tl vermistim hatirlamiyorum
Testte yapilmadi bana
Nst ye 10lira veriyorum ben. Malesef ücretler çok aşkın. Doğum 1200, muayene 65, testler ayrı para.
Balıktan hiç birsey olmaz arkadaşın biraz uydurmuş açıkçası aksine taze balık daha iyi
10 günde bir ücret alındığından ücret odemeyeceksiniz
Mesela ; muayene ücreti ödeyip girdiniz muayene oldunuz
Haftaya kontrolde ücret alınmaz
Ondan da sonraki haftaya tekrar muayene ücreti alınır sonraki hafta zaten doğum ...
Hayırlı doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?