Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.299 13.971 298 22 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #61 tontriko .!.: Baliktaki civa zararli diye biliyorum.. fazla tuketilmemesi lzm ana omega3 ise yararli.. civa orani az omegasi yuksek olan baliklar yenmesi gerekir.. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama bazı balıklarda var. O balık kısmından hiç yemedim.
tontriko .!.: Baliktaki civa zararli diye biliyorum.. fazla tuketilmemesi lzm ana omega3 ise yararli.. civa orani az omegasi yuksek olan baliklar yenmesi gerekir.. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama bazı balıklarda var. O balık kısmından hiç yemedim.
Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.299 13.971 298 22 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #62 sasiba .!.: Balık çok sağlıklı canım.kaynanam küçük kaynima hamileyken sürekli balık yemiş ve kaynım 6buçuk kilo sezeryanla doğmuş. Şimdi görsen bumu 6buçuk kilo doğmuş dersin. Genişletmek için tıkla... :))) Evet sağlıklı tabi ki :)) Maşallah 6 kilo mu:))) o kadar büyük bir bebişi taşıyamam ben sanırım :)) kendim zaten küçüğüm :)))
sasiba .!.: Balık çok sağlıklı canım.kaynanam küçük kaynima hamileyken sürekli balık yemiş ve kaynım 6buçuk kilo sezeryanla doğmuş. Şimdi görsen bumu 6buçuk kilo doğmuş dersin. Genişletmek için tıkla... :))) Evet sağlıklı tabi ki :)) Maşallah 6 kilo mu:))) o kadar büyük bir bebişi taşıyamam ben sanırım :)) kendim zaten küçüğüm :)))
sasiba Bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe… Kayıtlı Üye 21 Ocak 2017 1.146 1.027 83 22 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #63 Jameya .!.: :))) Evet sağlıklı tabi ki :)) Maşallah 6 kilo mu:))) o kadar büyük bir bebişi taşıyamam ben sanırım :)) kendim zaten küçüğüm :))) Genişletmek için tıkla... Aynen canım birde buçuğu var. Herkes ikiz sanmış
Jameya .!.: :))) Evet sağlıklı tabi ki :)) Maşallah 6 kilo mu:))) o kadar büyük bir bebişi taşıyamam ben sanırım :)) kendim zaten küçüğüm :))) Genişletmek için tıkla... Aynen canım birde buçuğu var. Herkes ikiz sanmış