balık zaten taze yenmiyor muydu ya??
ücret 1 gidişinde alır diğerinde almaz muhtemelen.
nst bedavaydı en son . o tahlilde bir kere olur. kan değerlerine falan bakılır. doğum da kan falan gerekebilir ya da öncesinde kan takviyesi gerekebilir diye.
hayırlı doğumlar. siz bunları düşünmeyin son ayınız rahat rahat geçirin. eşiniz düşünsün bir zahmet
Allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah hepinizi...
balıktan birşey olmaz en iyiyi taze balık zaten. genelde ilk 10 gun kontrole gırıyor ve bır ucret odemıyorsunuz muayene sonrası için ama hastanenızın protokolunu bılemem ... nts ye ayrı ücret alırlar ama çok pahalı değildir.. yalnız son ay test falan yapılmaz o konuda yanlışınız olmasın sizin...Kızlar malüm ben son aya girdim,her hafta çağırmaya başladı drum. Bu haftadan itibaren her hafta gitmem gerekicek. İlk defa nts ye girmem gerek,ek bir ücret alınıyor mu bilginiz var mı? Bide her hafta muayene ücreti alır mı? Aşırı pahalı gelmeye başladı,doğum ücreti de zaten çok yüksek,bu ay eğer sürekli muayene ücreti alınırsa çok saçma olur. Zaten test filan da yapılıcakmış,onlar neler biliyor musunuz?
Birde bir sorum daha olucak,onun için ayrı konu açmiyim. Ben hamileliğimde taze tutulmuş balık yedim. Eşim sık sık balığa gitti ve taze taze yedim. Bugün yabancı bir arkadaşımla konuşurken balığın en az 17 saat dondurulmuş olması gerektiğini söyledi. Benim bununla ilgili bilgim yoktu..
bugüne kadar sorun yaşamadım ama endişe etmedim değil çünkü nerdeyse her hafta taze balık yedim.
Bir problem olur mu dersiniz?
Ahahahah bugüne kadar inan hiç düşünmedim zaten. Ama biraz üzülmeye başlamadım değil baya bi masraf oldu çocuğa :)
Son konuştuğumuzda da çok gergin olduğunu beneğimizin geçim sıkıntısı çekerse diye çok endişelendiğini söyledi. Biraz da ödeme çok fazla bu aralar sıkışık. O yüzden düşünüyorum :))
Devlet disinda hepsi nst ucreti aliyorAslında nts ücreti almamaları gerekir son zamanlar sonuçta.. demek ki hastaneden hastaneye değişiyor. Testten kastı kan testi sanırım öyle birşey söylemişti ama çok net hatırlamıyorum.
balıktan birşey olmaz en iyiyi taze balık zaten. genelde ilk 10 gun kontrole gırıyor ve bır ucret odemıyorsunuz muayene sonrası için ama hastanenızın protokolunu bılemem ... nts ye ayrı ücret alırlar ama çok pahalı değildir.. yalnız son ay test falan yapılmaz o konuda yanlışınız olmasın sizin...
Kontrol muayenesi diye bir şey var. Benim kontrol sürem 15 gün. 15 günde kontrole gidiyorum çünkü riskli bir gebeliğim var. Ama sadece ayda bir kere ücret ödüyorum.
Sizin de öyledir arayın hastaneyi kontrol süresini sorun. Her hafta çağırmak bence çok saçma. Eğer bir sorun yoksa neden sürekli nstye giresiniz ki?
Sancınız olunca gidersiniz. Doğumun başlama periyodu var sonuçta. Belirti olmadan Doğum da başlamaz.
İstediği kan testini de devlet hastanesine randevu alır orda yaptırırsınız ya da aile hekiminde.Acaba ben mı yanlış hatırlıyorum. Ben ogün çok uykusuzdum,gece 4 gibi uyuyup erkenden uyanmıştım.
Kan testi diye birşey söylediğini hatırlıyorum ama hiç sormadım ne için diye. Belki de ben yanlış hatırlıyorum.
son haftalar her hafta cagırırlar bu normal bır prosedur dur. ben bır kere nst ye gırdım 37 haftamda 5 gun sonra bır gecede dogurdum daha 15 gün varken ve öncesinde hiç belirtim yokken..Kontrol muayenesi diye bir şey var. Benim kontrol sürem 15 gün. 15 günde kontrole gidiyorum çünkü riskli bir gebeliğim var. Ama sadece ayda bir kere ücret ödüyorum.
Sizin de öyledir arayın hastaneyi kontrol süresini sorun. Her hafta çağırmak bence çok saçma. Eğer bir sorun yoksa neden sürekli nstye giresiniz ki?
Sancınız olunca gidersiniz. Doğumun başlama periyodu var sonuçta. Belirti olmadan Doğum da başlamaz.
Amin inşallah, siz de aynı şekilde alırsınız umarım.Son ay her hafta çağırıyorlar.
Her yer böyleymiş özellikle özelde sanırım.
Bide bebiş daha dönmedi sanırım onun takibini yapmak için de. Bir sorun yok herşey normal. Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım hep ayda 1 gittim muayeneye.
Allah kolaylık versin size de
İnşallah sorunsuz sağ salim alırsınız kucağınıza bebişinizi..
Her hamilenin durumu farklıdırAcaba ben mı yanlış hatırlıyorum. Ben ogün çok uykusuzdum,gece 4 gibi uyuyup erkenden uyanmıştım.
Kan testi diye birşey söylediğini hatırlıyorum ama hiç sormadım ne için diye. Belki de ben yanlış hatırlıyorum.
doğum sakinliği sever rahatlığı sever ondan dedim öyleayrıca gayet iyi yapmışsın yolundan şaşma
Benim doktorum uzaktan takip ediyor. Yani doğumu doğal gidişatına göre devam ettiriyor. O yüzden tuhaf geldi. Öncesinde derken sancınız olmadan mı Doğum yaptınız?son haftalar her hafta cagırırlar bu normal bır prosedur dur. ben bır kere nst ye gırdım 37 haftamda 5 gun sonra bır gecede dogurdum daha 15 gün varken ve öncesinde hiç belirtim yokken..
Amin inşallah, siz de aynı şekilde alırsınız umarım.
Hımmm bebek daha dönmemişse ondandır o zaman. Acaba bebek neden dönmüyor. Bu aralar çok duyuyorum bebek dönmedi diye sezeryan olanları.
Benim doktorum uzaktan takip ediyor. Yani doğumu doğal gidişatına göre devam ettiriyor. O yüzden tuhaf geldi. Öncesinde derken sancınız olmadan mı Doğum yaptınız?
Evet o videoyu ben de izlemiştim. Benimki dönmüş. Suyu fazla ama o yüzden hareket alanı çok geniş olduğu için habire pozisyon değiştiriyor :)Belki yer kalmadığından olabilir.
Ben hala dönmedi diye düşünüyorum kafası hala yukarıda gibi :) Ama son hafta dönenler de var.
Başka ülkelerde bebekleri doktorlar döndürüyor normal doğuma hazırlıyorlar. Geçen gün izlemiştim bir video :) çok da kolay dönüyor.
Hayırlısı neyse öyle olsun..
Yok ben diğer arkadaşa demiştim :)İlk hamileliğim.
Önceden derken hamilelik sürecinde hiç problem olmadı. O yüzden ayda 1 gittim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?