Özel hayatı gizlemek bu kadar zormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne babanizin ayri olmasi da babanizin baska cocuklarinin olmasi da utanilacak bir durum degil. Ama tabi ki siz anlatmazsaniz kim nereden ogrenecek isyerinizde? Sadece komsulardan saklanmaz bu tarz durumlar, geri kalan insanlarin ogrenip ogrenmemesi sizin elinizde

İnsanlara tüm silsilenizi ve durumlarını anlatmak zorunda değilsiniz...

Hatta kendiniz davet etmediyseniz insanları kabul etmek zorunda değilsiniz...

Benden size tavsiye, sadece akrabalar ve çok samimi arkadaşlarınızı evinize alın, gerisine hayır deyin.

İşyerindekiler evime gelmek istedide gelirse öğrenirlermi diye düşündüm çünkü kayınvalimde ayni apartmanda oturuoruz

Evime gelmeyi düşünüyorlar anlaşılırmı diye düşündüm yoksa hiç söyleyesim yok
Siz kendinizi çok kasmışsınız bu konu ile ilgili.. alnınızda "annesi babası boşandı" yazmıyor, siz söylemezseniz kimse bilmez. Biraz relaks olun...

Siz kendinizi çok kasmışsınız bu konu ile ilgili.. alnınızda "annesi babası boşandı" yazmıyor, siz söylemezseniz kimse bilmez. Biraz relaks olun...
İçimi çok rahatlattınız relax olucam artık amannn önemli olan benim evliliğim Annemin babamın değil ben mutluyum niye onları takıyorim Bnde anlamıyorum iş hayatında acık arıyor insanlar o yüzden kendimle ilgili özel şeyleri anlatmak istemiyorum haksızmıyım

Tekrarlamış olacağım ama iş arkadaşlarınızı eve almanız için bir sebep göremedim, dediğiniz gibi hep eksik arayacaklar

Anne babanız ayrı diye kınayacaklar mı sizi,ne alaka? Nasıl bir kafa yapısı bu? Ayrıca öyle bir konu neden açılsın ki? Evime gelen misafirlerle ettiğim muhabbet hiç anne babama gelmedi şimdiye kadar. Gelirse de kısa cevaplarla geçiştirirsiniz, bu kadar basit.

Tekrarlamış olacağım ama iş arkadaşlarınızı eve almanız için bir sebep göremedim, dediğiniz gibi hep eksik arayacaklar

Ben davet etmedim kendileri gelmek istediler zaten ben kimseye gitmem evine istememde dışarda takılmayı seviyorum unutmuş gibi yapıcam tekrar söylerseler mecburiyetten alacağım ayıp olmasın diye

Bende kısa cevaplarla geçiştiriyorum ama iş hayatında insanlar acımasız oluyorlar o yüzden söylemek istemedim Bnm hakkımda konuşulsun istemiyorum

Ben davet etmedim kendileri gelmek istediler zaten ben kimseye gitmem evine istememde dışarda takılmayı seviyorum unutmuş gibi yapıcam tekrar söylerseler mecburiyetten alacağım ayıp olmasın diye
Tekrar söylediklerinde bu ara müsait değilim, müsait olunca ben haber vereceğim diyerek geçiştirin...

Yıllarca tüm iş arkadaşlarımı evimde ağırladım ve şimdilerde hep bunu pişmanlığını yaşıyorum

Samimi olmadığınız iş arkadaşlarının evinizde ne işi var ki? Onlar istiyor diye kimseyi formaliteden ağırlamak zorunda değilsiniz bence. Bir de dedikoducu insanlar diyorsunuz. Yerinizde olsam bahane bulurdum, ötelerdim... Samimi olmadığınız insanlara, hele de iş arkadaşlarınıza hiçbir özel meselenizi anlatmak zorunda değildiniz ki zaten. Buna saklamak değil, gereksiz muhabbet yapmamak denir. Onlara ne ki zaten...

Bende kısa cevaplarla geçiştiriyorum ama iş hayatında insanlar acımasız oluyorlar o yüzden söylemek istemedim Bnm hakkımda konuşulsun istemiyorum
Bu ayıp değil, sizin ayıbınız hiç değil. Hayatlarında hiç boşanan çift görmemiş olamazlar herhalde. Bu kadar sıkmayın canınızı. Sizin dert ettiğiniz şeyler insanlar için düşündüğünüz gibi büyük şeyler değil. Büyük bir malzeme vermiş olmazsınız yani. Ayrılmış der geçerler en fazla.

Ya şöyle bişy var aynı odadayız kendileri ile cok kötü kızlar değiller sürekli beraber takılmak durumunda kalıyoruz yemeğe çıkma öğle aralarını değerlendirme gibi ama iş ortamında dedikodu oluyor bana bi zararları yok ama ilerde ters düşmeyeceğimin garantisi yok güvenemediğim için tüm özel hayatımı anlatmak istemiyorum o yüzden evine gelmek istediler kayınvalidem ile ayni apartmandayız biz otururken diyelim geldi laf lafı acarmı diye düşündüm

Ne konuda pişmansınız peki
İş arkadaşları sürekli iletişim kuracağımız insanlar değiller, vefa yok, boşuna emek var.

Gelip sonra arkanizdan eleştirenleri duymak daha bı koyuyor, siz kendinizden ve ailenizden zaman çalarak onlar için birşeyler yapıyorsunuz ama gelenler evinizdeki eşyaları "gelin evi" programı gibi eleştirmek için geliyorlar.

Hayatınızın içine insanları ne kadar kabul ederseniz o kadar çok çekemeyeniniz, arkadan konuşanınız oluyor ..en güzeli gizemlilik...

Deyip gecilmiyor insanlar bu konuda meraklı oluyor ve sordukça soruyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…