- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Saklamanız garip diyenlere katılmıyorum, bazı insanlara bir şeyinizi anlatırsınız hemen açığınızı yakalarlar, insanlara ne kadar taviz verirseniz o kadar kendilerinde konuşma hakkı görürler. Yani insanların size tabiki kötü bir şey diyeceği yok siz ailenizi anlattığınız zaman ama meraklarından daha çok soru sorarlar sizin canınız sıkılır. Yalan söylemezsiniz ama açıklamasınız da. Benim anlatmaya çalıştığım bu.Doğru söylüyorsanız hiç anlatmim kime ne boşboşuna canımı sıkarlar fln onlara ne
Garip gelenlere Bnde katılmıyorum çünkü insanlar iş hayatında özellikle acık ararlar ben bunu çok iyi bildiğim için ve yaşadığım için bu şekilde davranıyorum bişeyini anlat hemen bin tane soru ztn ailemi silmişim onlardan bahsedip her defasında sınırımı zıplatırlarSaklamanız garip diyenlere katılmıyorum, bazı insanlara bir şeyinizi anlatırsınız hemen açığınızı yakalarlar, insanlara ne kadar taviz verirseniz o kadar kendilerinde konuşma hakkı görürler. Yani insanların size tabiki kötü bir şey diyeceği yok siz ailenizi anlattığınız zaman ama meraklarından daha çok soru sorarlar sizin canınız sıkılır. Yalan söylemezsiniz ama açıklamasınız da. Benim anlatmaya çalıştığım bu.
gelıp bır cay ıcmelerı sızın tum aıle bılgılerınıze ulasmaları anlamına gelmez kı
sonucta annenız ve babanız var ayrı oldugunu sız soylersenız bılırler soylemezsenız bılmezler
gelecek olan mısafırlerınızle esının aılesının de alakası yok esının aılesının ne ısı var ıs yerınden mısafırlerın gelıyor sonucta
Evet ben ztn ne kdrda iyi olsam yakın hissedemem cok fazla bazı şeylerde insanın gizlisi olması gerektiğine inanıyorum böylesi daha iyikimseye özelinizi anlatmak zorunda değilsiniz
zaten o yakınlığı hissettiğinizde kendiliğinden anlatırsınız
Bu arada şeyi atlamışım, iş yerinden gelen misafirleriniz için kayınvalidenizi de çağırma ihtimaliniz mi var? Öyleyse bence kayınvalidenizin olmasına lüzum yok sonuçta akraba vs değiller gelenler. Aranızdaki samimiyete göre eğer misafirleriniz varken kayınvalidenizin uğrama olasılığı varsa önceden kibar bir dille uyarırsanız iyi olur. Ben aile konularında ketun bir insanım ondan özelinizi saklama isteğinizi anlayabiliyorum, o yüzden de ilgimi çekti konunuz tabi kendiniz daha iyi bilirsiniz ne yapacağınızı.Garip gelenlere Bnde katılmıyorum çünkü insanlar iş hayatında özellikle acık ararlar ben bunu çok iyi bildiğim için ve yaşadığım için bu şekilde davranıyorum bişeyini anlat hemen bin tane soru ztn ailemi silmişim onlardan bahsedip her defasında sınırımı zıplatırlar
Beni anlamanıza çok sevindim birilerinin beni anlaması bana iyi geliyor bende ketunumdur kayınvalidemi uyarırırm eğer gelirlerse şuan icin çağırmayı düşünmüyorum kendileri söylerlerse öyle davet ederim kayınvalideminde söyleyeceğini düşünmüyorum o konularada girmez bence Hassas olduğumu biliyor uyarmasammı die bile düşündümBu arada şeyi atlamışım, iş yerinden gelen misafirleriniz için kayınvalidenizi de çağırma ihtimaliniz mi var? Öyleyse bence kayınvalidenizin olmasına lüzum yok sonuçta akraba vs değiller gelenler. Aranızdaki samimiyete göre eğer misafirleriniz varken kayınvalidenizin uğrama olasılığı varsa önceden kibar bir dille uyarırsanız iyi olur. Ben aile konularında ketun bir insanım ondan özelinizi saklama isteğinizi anlayabiliyorum, o yüzden de ilgimi çekti konunuz tabi kendiniz daha iyi bilirsiniz ne yapacağınızı.
O zaman siz bilirsiniz :) içinizi ferah tutun siz müsade etmedikçe kimse özelinizi kurcalamaz. Bende de insanların saçma soruları derin bir yaradır, o yüzden yeri geldiğinde konuların üstünü kapatırım veya kibar bir dille karşımdakine söz hakkı tanımam. Biraz çirkin olabiliyor dışardan ama karşımdaki de haddini bilecek karakterde olsa o kadar ileri gitmez zaten benim özelimi kurcalarken :) o yüzden öyle insanları da evimin içine bile sokmamaya çalışırım mesela. Artık durumunuza göre siz nasıl davranacağınızı daha iyi bilirsiniz :)Beni anlamanıza çok sevindim birilerinin beni anlaması bana iyi geliyor bende ketunumdur kayınvalidemi uyarırırm eğer gelirlerse şuan icin çağırmayı düşünmüyorum kendileri söylerlerse öyle davet ederim kayınvalideminde söyleyeceğini düşünmüyorum o konularada girmez bence Hassas olduğumu biliyor uyarmasammı die bile düşündüm
:))) huy işte herkesin yapısı farklı bende özelimi anlatmayı sevmiyorum o konularda hassasım çoğu insanın iyi niyetmiş olduğunu düşünmüyorum çünkü bile isteye çanımızı sıkabiliyolar o yüzden hadlerini bilsinler ben kendi dünyamda mutluyum :)))O zaman siz bilirsiniz :) içinizi ferah tutun siz müsade etmedikçe kimse özelinizi kurcalamaz. Bende de insanların saçma soruları derin bir yaradır, o yüzden yeri geldiğinde konuların üstünü kapatırım veya kibar bir dille karşımdakine söz hakkı tanımam. Biraz çirkin olabiliyor dışardan ama karşımdaki de haddini bilecek karakterde olsa o kadar ileri gitmez zaten benim özelimi kurcalarken :) o yüzden öyle insanları da evimin içine bile sokmamaya çalışırım mesela. Artık durumunuza göre siz nasıl davranacağınızı daha iyi bilirsiniz :)
Kendime yakın hissetmediğimiz insanlara özelimi açmak istemiyorum size saçma gelebilirBunu saklamanız aşırı saçma. Ne olursa olsun ailenizin her kararında arkalarında durmalısınız. Bu yüzden sizi yargılayabilecek insanlarsa zaten hayatınızda olmamalı. Hem iş arkadaşıymışsınız isterseniz özelde görüşmek zorunda değilsiniz. Mesai bitikten sonra yüzlerinize bakmama hakkınız var
Kendime yakın hissetmediğimiz insanlara özelimi açmak istemiyorum size saçma gelebilir
Ben ailemi sildim bide görüşmüyorum o yüzden o yüzden onlar hakkında konuşunca sinirleniyorum düğün zamanımı zehir ettiler bana bununda etkisi var böyle davranmamdaBende özelimi açmayı sevmem ama aman kimse bir şey öğrenmesin, duymasın diye de özellikle çaba sarf etmedim. Kastettiğim nokta buydu.saçma olan saklamaya çalışmanız. Sizin bahaneniz bence özelinizin özel kalması. asıl altında yatan sebep anne babanızın başka evliliklerinin duyulmasını istemiyorsunuz bu bizim toplumumuzda sık görülen bir durum olmadığı için insanların sizi yargılamalarından kaçıyorsunuz. Size önerim insanları bu kadar önemsemeyin. Böyle yaparak sadece kendinizi yorarsınız
Belki denk gelirler tanışırlar fln ayni apt oturuyoruz sonuçta
Herkesin sıkıntılar var doğru ama bn sevmediğim insanlarla acılarımı paylaşmak istemiyorum gerçektenıs yerınızden arkadasla kayınvalıdenız tanıstı
merhaba nasılsınız
ıyıyım sen
duygunun annesı babası ayrı mı ?
seklınde dıyalog mu olacak allah ıyılıgınızı versın emı :)
rahat olun kımseye bırsey de demeyın olurda ogrenırlerse nolmus yanı ? her seyı yasayıp basa gelen cekılır dememıs medenı sekılde ayrılmıslar bunu basarabılmısler bırbırlerıne saygısızlık yapa yapa yasayıp ölmektense bırbırlerıne saygı duyup ayrılmıslar ne mutlu ıste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?