Özel hayatı gizlemek bu kadar zormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende çok Samimi olmak istemediğim için herşeyimi anlatmıyorum ne kdr çok samimi olursan okdr çok konuşanınız oluyor

Ben de yakin gormediniz insanlari eve sokmayin derim

Ne diye gizliyorsunuz ki? Anne babanın boşanması yüz kızartıcı ya da utanılacak bir şey mi? Eşinizin ailesine de söylemeyin iş arkadaşlarının duymaması gerektiğini bence.Dünyanın bin türlü hali var.Sizin bunu sakladığınızı öğrenip size karşı bunu ileride kullanıp canınızı sıkabilirler.Ayrıca istemiyorsanız evinize de almayın kimseyi.

Eşimin annesi cok iyidir yapmaz öyle bşy ama bn özelimi anlatmayı sevmiyorum kendileri gelmek istedi Bnde geçiştirdim unutmuş gibi yapıyorum şuan tekrar gelmek isterlerse ayıp olmasın diye cağıracağım

Gelicez deyip davet bekleyenleridemi((
Komşularım bebeğimi hayirlamaya gelmek istediler, bu hafta gelelim dediler, bu hafta müsait değilim dedim, ben haber veririm dedim ve haber vermedim... kabul etmeyeceğim.bu kadar net.

Bı samimiyetin olmadığı insanlarla ne paylaşacağım ben, ne gelsinler ne de hediye getirsinler.

Onuda düşünüyorum bebek yapıncada gelmek isteyecekler o zamanda açığa çıkmaz heralde ailem şehir dışında oturuyor zaten (((

Onuda düşünüyorum bebek yapıncada gelmek isteyecekler o zamanda açığa çıkmaz heralde ailem şehir dışında oturuyor zaten (((
Kaç yaşındasın merak ettim....(25 in altındasın gibi)

çok takıyorsun herşeyi, kimse umrunda olmayacak...kimseye birsey anlatmayacaksin...

annen babanı sorarlarsa sanki bosanmamışlar gibi "iyiler diyeceksin", bebek olunca geldiler mı derlerse "geldiler, 15 gün kaldılar gittiler" diyeceksin...

Millet senin evinin önüne dedektif yerleştirmedi...

Herkes kendi hayatının derdinde, sende sadece kendini, eşini düşün....

Sorulan sorulara hiç cevap bile vermeyebilirsin...

Deyip gecilmiyor insanlar bu konuda meraklı oluyor ve sordukça soruyorlar
Yahu anne babanız kendi hallerinde, geçinemediği için boşanan yüzbinlerce çiftten biridir muhtemelen, bunun nesini eşeleyebilirler ki? Ben çevremde böyle bir durumu sorgulayan kimseyi görmedim. Duyan da sizi Müge Anlı’daki Palu ailesi sanır. Boşanma olayı artık toplumda sıradanlaşmaya başladı. Bu durum sizi yaralamış olabilir ama insanlar için ekstrem bir durum değil, üzülmeyin. Kendi ailelerine baksın onlar.

iş hayatınızdaki insanları özel hayatınıza sokmayın derim gelmelerine gerek yok bahane bulun bır sure sonra vazgecerler.

Yalan yalanı doğurur . Ayrıldılar deyin gitsin

Ağzı olan konuşur, haddini bilmeyen haddi olmadan dedikodu yapar arkanızdan. İçinde yaşamış olduğunuz ailenizin geçirdiği süreçler çok normal ama o arkadaşlarınızdan birinin en ufak saçma sapan bir sorusu sizi üzebilir doğal olarak. Bende yerinizde olsam hiç açıklamazdım hele ki güvenmiyorsam. Ailenizden laf açılırsa tatlı sözlerle geçiştirin, yüzeysel konuşun derim. Siz zaten mesafenizi korursanız o insanlar da kendilerini ilgilendirmeyen şeyi sormazlar, çekinirler yani.

Evli barklı koskoca kadın olmuşsunuz dert edip sorduğunuz şeye bakın. Kimsenin sizin anne babanızın birlikteliğini önemsediğini sanmıyorum. Öyle olsa bile, siz de dahil olmak üzere; kime ne?

Daha yeni girdin işe evine neden alıosun ki?

Doğru söylüyorsanız hiç anlatmim kime ne boşboşuna canımı sıkarlar fln onlara ne

İnsanların evlenmeleri ne kadar doğalsa ayrılmaları da o kadar doğal saklamaya çalışmanız garip geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…