İş arkadaşları sürekli iletişim kuracağımız insanlar değiller, vefa yok, boşuna emek var.
Gelip sonra arkanizdan eleştirenleri duymak daha bı koyuyor, siz kendinizden ve ailenizden zaman çalarak onlar için birşeyler yapıyorsunuz ama gelenler evinizdeki eşyaları "gelin evi" programı gibi eleştirmek için geliyorlar.
Hayatınızın içine insanları ne kadar kabul ederseniz o kadar çok çekemeyeniniz, arkadan konuşanınız oluyor ..en güzeli gizemlilik...
Ben de yakin gormediniz insanlari eve sokmayin derimKızlar geçenlerde konu açmıştım diye annem babam ayrı bn bunu saklamıştım iş arkadaşlarımdan çünkü yeni tanıdığım kişilerdi güvenmediğim icin anlatmak istemedim babamın diğer çocuklarındanda bahsetmedim bn evliyim yeni sayılır evime gelmek istiyorlar eşimin ailesi ile ayni apartmandayız sizce bu sır öğrenilirmi bana geldiklerinde fln nasıl bi yol izlemeliyim kendileri gelmek istedi bu arada bn davet etmedim ve ailevi konularımı konuşacak kdr yakın görmüyorum kendilerini
Gelicez deyip davet bekleyenleridemiBen de yakin gormediniz insanlari eve sokmayin derim
Eşimin annesi cok iyidir yapmaz öyle bşy ama bn özelimi anlatmayı sevmiyorum kendileri gelmek istedi Bnde geçiştirdim unutmuş gibi yapıyorum şuan tekrar gelmek isterlerse ayıp olmasın diye cağıracağımNe diye gizliyorsunuz ki? Anne babanın boşanması yüz kızartıcı ya da utanılacak bir şey mi? Eşinizin ailesine de söylemeyin iş arkadaşlarının duymaması gerektiğini bence.Dünyanın bin türlü hali var.Sizin bunu sakladığınızı öğrenip size karşı bunu ileride kullanıp canınızı sıkabilirler.Ayrıca istemiyorsanız evinize de almayın kimseyi.
Komşularım bebeğimi hayirlamaya gelmek istediler, bu hafta gelelim dediler, bu hafta müsait değilim dedim, ben haber veririm dedim ve haber vermedim... kabul etmeyeceğim.bu kadar net.Gelicez deyip davet bekleyenleridemi((
Onuda düşünüyorum bebek yapıncada gelmek isteyecekler o zamanda açığa çıkmaz heralde ailem şehir dışında oturuyor zatenKomşularım bebeğimi hayirlamaya gelmek istediler, bu hafta gelelim dediler, bu hafta müsait değilim dedim, ben haber veririm dedim ve haber vermedim... kabul etmeyeceğim.bu kadar net.
Bı samimiyetin olmadığı insanlarla ne paylaşacağım ben, ne gelsinler ne de hediye getirsinler.
Kaç yaşındasın merak ettim....(25 in altındasın gibi)Onuda düşünüyorum bebek yapıncada gelmek isteyecekler o zamanda açığa çıkmaz heralde ailem şehir dışında oturuyor zaten(((
Olur tabi deyip sallayin yahu bu devirde insanlar artik disarda bulusuyor gunler bile disarda yapiliyorGelicez deyip davet bekleyenleridemi((
Yahu anne babanız kendi hallerinde, geçinemediği için boşanan yüzbinlerce çiftten biridir muhtemelen, bunun nesini eşeleyebilirler ki? Ben çevremde böyle bir durumu sorgulayan kimseyi görmedim. Duyan da sizi Müge Anlı’daki Palu ailesi sanır. Boşanma olayı artık toplumda sıradanlaşmaya başladı. Bu durum sizi yaralamış olabilir ama insanlar için ekstrem bir durum değil, üzülmeyin. Kendi ailelerine baksın onlar.Deyip gecilmiyor insanlar bu konuda meraklı oluyor ve sordukça soruyorlar
KesinlikleBen mi cok evhamlıyım acaba((
Daha yeni girdin işe evine neden alıosun ki?Kızlar geçenlerde konu açmıştım diye annem babam ayrı bn bunu saklamıştım iş arkadaşlarımdan çünkü yeni tanıdığım kişilerdi güvenmediğim icin anlatmak istemedim babamın diğer çocuklarındanda bahsetmedim bn evliyim yeni sayılır evime gelmek istiyorlar eşimin ailesi ile ayni apartmandayız sizce bu sır öğrenilirmi bana geldiklerinde fln nasıl bi yol izlemeliyim kendileri gelmek istedi bu arada bn davet etmedim ve ailevi konularımı konuşacak kdr yakın görmüyorum kendilerini
Daha yeni girdin işe evine neden alıosun ki?
Ağzı olan konuşur, haddini bilmeyen haddi olmadan dedikodu yapar arkanızdan. İçinde yaşamış olduğunuz ailenizin geçirdiği süreçler çok normal ama o arkadaşlarınızdan birinin en ufak saçma sapan bir sorusu sizi üzebilir doğal olarak. Bende yerinizde olsam hiç açıklamazdım hele ki güvenmiyorsam. Ailenizden laf açılırsa tatlı sözlerle geçiştirin, yüzeysel konuşun derim. Siz zaten mesafenizi korursanız o insanlar da kendilerini ilgilendirmeyen şeyi sormazlar, çekinirler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?