• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hayatim

Ozel hayat mi bu simdi? Kildan tuyden?
Duzgunce soyleseniz esinize anlar,kacismak nedir bu devirde?

Ya valla yorumları okurken hayrete düştüm. Kılları temizlemek hijyenik bir olaydır. Bırakın eşimin görmesinden rahatsız olmayı ben kendim katlanamam kıllı dolaşmaya. Evli olunsa da o kadar rahat olunmamalı ya. Yanında osurmanın hoş olmaması gibi bir şey bu. Temiz olmak hem kendi vücuduna hem karşındakine saygıdır. Bilmiyorum. Ben hassasım bu konuda.

Benim de en buyuk problemim bu ya
Ayda bi kere sire gidiyorum ondan sonra bes gun sonra basliyorum makinayla almaya. Cozumu boyle buldum
Hemen iki uc gune bi temizleyince makinayla can da yanmiyor kisa olduklari icin.
Ama bazen kosusturmadan vaktim olmuyo makinayla almaya bu sefer mecbur bi dahaki siri bekliyorum kaçak göçek :KK53:
Cok zorda kalmadigim surece oyle cikamam yahu adamin karsisina. Sadece işikla alakali degil ki isigi kapatinca da hissetmiyor mu yahu adam simdi konusturcaniz beni:KK45:

Ya valla yorumları okurken hayrete düştüm. Kılları temizlemek hijyenik bir olaydır. Bırakın eşimin görmesinden rahatsız olmayı ben kendim katlanamam kıllı dolaşmaya. Evli olunsa da o kadar rahat olunmamalı ya. Yanında osurmanın hoş olmaması gibi bir şey bu. Temiz olmak hem kendi vücuduna hem karşındakine saygıdır. Bilmiyorum. Ben hassasım bu konuda.
Oyle bir kildan bahsetmiyor yalniz konu sahibi. Sirle alinamayacak haldeki killardan bahsediyor. Tamam temizlik hijyen falan da jilet yapmadigin surece her gun puruzsuz gezemiyor insan
Jilet yapmak da bi kadinin kendine yapabilecegi en buyuk kotuluk bence

o senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum. :KK70:
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)

Kusura bakmayın ama bu da biraz fazla genital neyse de kol altı deodarant olsa bile koku yapar o halde hele ki sıcaklarda

Çok paspal olmadığınız sürece, rahatsız edici koku yoksa erkek genital bölgedeki killardan sizin düşündüğünüz gibi rahatsız olmaz. Kıl olmasını seven bile var. Relax olun. Herseyinizi eşinizin isteğine göre yapmayin. Kişiliğiniz olsun. Biraz yumusatarak ben böyle seviyorum diyin. Fantezi olsun bile diyebilirsiniz. Erkekler ezik kadinlari sevmez.

En başından lazere gidip kurtulsaymıssınız.
Kıl tüy gerçekten çekilecek çile değil.

Hayir.
Aslnda o o kadarda sorun etmiyor.
Ama ben bi tuhaflasiyorum.
Yeni gelin havalarina burundum yine.
Onceden takilmadim seylere yeni yeni takar oldum buda bir ornegi

Ya bu kadar takıyorsanız ya jilet yapın ya da evde sir makineleri var gayet kolay onlardan yapın. Ben tüylü gezemem rahatsız oluyorum, takıyorum sir makinesi yarım saatte hazır oluyor 2 dakkata güm pat çat mis:) Çok acil durumlarda da jilet.

Oyle bir kildan bahsetmiyor yalniz konu sahibi. Sirle alinamayacak haldeki killardan bahsediyor. Tamam temizlik hijyen falan da jilet yapmadigin surece her gun puruzsuz gezemiyor insan
Jilet yapmak da bi kadinin kendine yapabilecegi en buyuk kotuluk bence

Ben zaten konu sahibine değil yorum yapanların koltuk altını uzatabilmesine, bacaklarını kış boyu almama rahatlığına şaşırdım. Kocalarının yanında bu şekilde rahat olmaları beni şaşırttı. Jiletle bile alsan her gün alamazsın zaten. Bana garip gelen kıllı gezmenin normal görülmesi.

Oh benim gibi insanlar da varmış, ben eşim görmesin diye değil kendim için ve hijyen için dikkat ediyorum. Çünkü mesela kol altı , bikini bölgesi kıllı olunca terleyince bile bir garip oluyor, zaten kıllar bakteri üretiyor düzenli temizlenmesi lazım. Kolaylık çok, mis gibi kaygan jiletler var şimdi kadınlar için 2 dk da mis gibi oluyorsunuz.

Bazen olur böyle şeyler. Temiz olmak güzel bir şey. Ama bu kadar da sıkıntı etme bunu kendine. Epilatör küçük tüyleri de gayet güzel temizliyor.

Son düzenleme:
Bence hassasiyetiniz süper, kendinize ve eşinize olan saygınızı göstetiyor bu. Ama yorumlar felaket. Bu resmen pis olmaktan başka birşey değil. Bende hiç bir şekikde uzun kalmasına müsade etmiyorım epilatör, mecbur kalırsam jilet, lazer ve ağda hepsini kullanıyorum. Kimsenin görmesinw gerek yok ben kendimi temiz hissetmiyorum. Bence çok çok önemli nir konu bu.

Erkek de kadın da düzenli olarak kılını tüyünü temizlemeli benim düşünceme göre. Ama sizin kıllı gezme fanteziniz varsa bilemem tabi :D Ben kendim dikkat ederim, eşimden de aynı özeni beklerim.

Bence hassasiyetiniz süper, kendinize ve eşinize olan saygınızı göstetiyor bu. Ama yorumlar felaket. Bu resmen pis olmaktan başka birşey değil. Bende hiç bir şekikde uzun kalmasına müsade etmiyorım epilatör, mecbur kalırsam jilet, lazer ve ağda hepsini kullanıyorum. Kimsenin görmesinw gerek yok ben kendimi temiz hissetmiyorum. Bence çok çok önemli nir konu bu.

Kesinlikle katılıyorum. İnsan kendini kötü hissetmeli kıllı gezerken. Vakit olmamıştır temizlenememiştir anlarım. Ama 'ben gezerim kıllarımı uzatıp ne olacak yabancı mı kocam' laflarını görünce beynim uçuyor. Belli bir sınır olmalı, bu kadar laçkalaşmamalı diye düşünüyorum.

Kıl tüy olaylarını hiç sevmiyorum ...Kılsızım mutluyum
msnsmiley-20-117-gif.1318395

Back
X