Özel hayatımıza müdahale

Bosverin kaynanayi ve kayinpederi. Esiniz cocugunun olmasini cok istiyor, olmadigi icin cok kafaya takiyor mu? Size baski yapiyor mu? Bence önemli olan bu. Esiniz umursamiyorsa siz de umursamayin. Sirf onlar 2 gun torun sevecekler diye cocuk yapilmaz ki.

baskıdan bunalmişsiniz bende sizin gibiydim tam olarak boyle bir kaynana ve kaynana annesine sahibim, hatta daha fazlasini duydum kötu olacaksa ol ben ne laflar duydum keske boyle sadece tavsiye verselerdi, herkesin stresi kendine yetiyorken bide boyle surekli bidi bidi konusulunca insanin iyice morali bozuluyor.
anladiklari dilden konusmadigin surece kesilmeyecek maalesef

Eşim boylu poslu adam eşimde değil o yüzden bende görüyorlar sorunu. Omların kafası öyle çalışıyor. Bende bir sorun olmadığı için Alnım ak dedim.
Ahhaha ne oluyo boyu kısa olan erkeğin penisi mi olmuyor ? Boya göre mi penis boyu da ? Sperm kalitesi de mi boy ile doğru orantılı ?

baskıdan bunalmişsiniz bende sizin gibiydim tam olarak boyle bir kaynana ve kaynana annesine sahibim, hatta daha fazlasini duydum kötu olacaksa ol ben ne laflar duydum keske boyle sadece tavsiye verselerdi, herkesin stresi kendine yetiyorken bide boyle surekli bidi bidi konusulunca insanin iyice morali bozuluyor.
anladiklari dilden konusmadigin surece kesilmeyecek
PEKi nasıl kurtuldunuz baskılardan

2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.

Suçlayıcı değil fikir istemişsiniz ama başta hata yapıyorsunuz biz ne yapalım. Eşim bişey diyemiyor ne demek bunu anlayamıyorum. 5 sene olmadı bizimde yeni nasip etti çok şükür daha kimseye söylemedik bile. Ki bir sürü tedavi sonrası. Ben ne zaman istersem o zaman söylenecek hamileliğim bile. Tedavilerde kimsenin haberi olmadı. Kendi kendimizce doktor, doktor gezdik.
İlk sene sordular herkes gibi banada. Olmuyor Allah ne zaman nasip ederse dedim. Baktım bir kaç kez daha soracak oldular. Eşime dedim ki uyar. Stresten olacağı varsada olmaz. Bu ne sürekli ne zaman ne zaman. Biraz daha devam edilirse abuk subuk cevaplar veririm yüzün kızarır dedim. Ailesini uyardı bitti. 4 senedir kimsenin ağzından duymadım. Şunu yap bunu yap, ne zaman diye. Çizginizi çizemiyorsunuz demek ki. Ne eşinize, nede ailesine.

2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Biz çocuğu yaparken gelin bakın bakalım eksik bir şey bırakıyor muyuz deyin. Boşboğazlık ve işgüzarlık işte onlarınki.

PEKi nasıl kurtuldunuz baskılardan
herkese bir cevap verdim kırdim mı üzdummu ayip mi oldu hiç umursamadım çunku onlarda beni kirip uzduklerini hiç düşunmediler umursamadilar.
bizde her ikimizde de sorun vardı ama onlar sadece bendeymis gibi davraniyolardi

Daha çok Yukarı Manchester gibi sanki... 🤦🏻‍♀️
Akrabalara kızacağım ben artık cahil gibi bebek diyen olursa alınırım
Benin çocuğum da baby olsun
Zaten ben de ingilizceciyim
Ee sizde var mı baby desinler 😂
Eşimin anneannesi biraz zorlanacak ama yapacak bi şey yok öğrensinler banane 😜

O kadar İngilizceyi bebbeg demek için öğrendiysen o senin ayıbın.
Longmınlar, biyılding sikilzler ağlıyo şuan.
Beiybiy diyceksin.
Saksı değil o.
Mearvılıs bi infıntdan bahsediyor burda

Bizimkiler uşak diyor, beybiye dilleri dönmez. 😬 O zaman Sehid’e yeni nick tavsiyesi: @senbenimatambenseninbeybin

Sizde bir sorun olsa alniniz ak olmayacak mi ben bu zihniyete şaşırdım. Sadece sormalari beni rahatsız etmedi, belki başlarına ilk defa geliyordur ve sizler icin cabalamaya çalışıyorlardir. Yani tavsiye veriyorlarmis, bana tuhaf gelmedi bende mi gariplik var?

Tavsiye veriyorlarsa" sağol anne bende araştırıyorum, aynen sende duyarsan bana böyle söyle Allah'tan ümit kesilmez" derdim ben şahsen. Tam tersi, belki ise yaracak bisey bi bilgi bir tecrübe bilipte benden saklarlarsa umursamadiklarini düşünürdüm. Söyleme sekilleri rahatsız edici değilse, ben hic aldirmam bile. Ama beni icten ice yaralayan ve üzülmemek sebep oluyorsa " anne en iyisi şimdi bunlari düşünmim ben, stres oluncada olmuyor baksana çoğu kişi düşünmeyi birakip kendini akisima birakinca stres yapmayınca ummadığı anda oluyormus. Böyle yapalim bu konuyu simdilik kapatalim bende cok üzülüyorum" derim.

Back
X