• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel hediye

bence ablası sizi kıskanıyor gibi..sen kendını ezdıırme bence ona karsı..

En iyisi sanırım böyle ben görüşmeyi bıraktım nişanlıma ablan şöyle böyle demedim kafam rahat o beni sinir etmeye çalıştıkça ben de onu sinir ediyorum. Yengesi bile bana senin elin büyük dedi. Sürekli bnde kusur bulmaya tahrik etmeye çalışıyorlar kendi gelinliği bende kilolu vs:) ama işte... bayramdan bayrama durumuna geldik.

sonuçta aile üyesi o , o evin kızı benim el kızı olduğumu evlenmeden gösterdiler. her durumda kızlarını savundular. Ben konuşmamayı tercih ettim. 1,5 ay sonra doğum yapacak hayırlı olsun deyip tlf.nu kapatmayı ve bi daha bi şey olana kadar aramayı bile düşünmüyorum. Bebeği görmeye de annemle gitmeyi düşünüyorum bi altın takıp dönerim. Anlaşılan sadece görümcem olacak. Benim ablam olmayacak...

bi dk bi dk, çok ilginç bi durumla karşılaştım canım , benimde görümcem tam 1,5 ay sonra doğurcak ve bizde annemle gidicektik ...

gerçi benimki çoktan ablam oldu , gerçekten aramız çok iyidir maşallah diyim kendi nazarımı deydirmeyim :nazar:

ama senin adına üzüldüm , daha şimdiden el kızı gibi davranmaları çok üzücü. ama canım hiçbişey belli olmaz , bakarsın ilerde iyi olur aranız ...

hoşnut olmayabilir ama niye benim penceremden bakmıyor yani niye demiyor ki ablam da tlf.na bakmakla suçlu demiyor. Ben ablasının yüzüne söylemedim annesine söylemedim veya biz nişanlımla yüzyüze konuşmadık msjlaşırken konuştuk. Ablası msjı tesadüfen görmüş?

yazdıklarını ablasına nişanlın söylemiş olmasın,nedense okurken o geldi aklıma:26:

bi dk bi dk, çok ilginç bi durumla karşılaştım canım , benimde görümcem tam 1,5 ay sonra doğurcak ve bizde annemle gidicektik ...

gerçi benimki çoktan ablam oldu , gerçekten aramız çok iyidir maşallah diyim kendi nazarımı deydirmeyim :nazar:

ama senin adına üzüldüm , daha şimdiden el kızı gibi davranmaları çok üzücü. ama canım hiçbişey belli olmaz , bakarsın ilerde iyi olur aranız ...

:) güzel bi tesadüf olmuş. benim ablam değil ablalığını kaybetti görümce rütbesini şanıyla taşıyor:) Allah bozmasın sizi maşallah Allah daha iyi günleri yaşamayı nasip etsin inşalllah.

yazdıklarını ablasına nişanlın söylemiş olmasın,nedense okurken o geldi aklıma:26:

Bilmiyorum ablam msjını görmüş dedi tabii kıyamet koptu eğer kendi söylediyse kendisi cezasını çekiyor. Ben bi bayramda gittim 8 aylık evli evine 2 kez gittim hiç gündüz oturmasına gitmedim 2 kere gittim 2 sin de de nişanlım yanımdaydı 2 saat oturup geldik. bundan sonra da öyle olacağını düşünüyorum. gündüz oturmasına bebeğini görmeye gidicem ona da annemle kısmetse gidicem. bi altın takıp gelicem. gönül ister ki bebeğine çok güzel kıyafetler oyuncaklar alıyım ama yapmam. sizin dediğiniz gibi ablasına kendisi söylediyse bizim aramızı bi daha zor düzelecek unutulmayacak şekilde bozmuş oldu ama nişanlım yapmaz diye düşünüyorum. Ablası okumuştur tesadüfen gördüğüne de inanmıyorum.

görümcenin senle geçinmeye baştan niyeti yokmuş.
hediye eline tutuşturulup geri gönderilir mi.
ben hakaret olarak algılarım şahsen.
keşke çıkarken masaya bıraksaydın ben bırakayım da siz isterseniz atarsınız falan deseydin.
geri götürmen çok yanlış olmuş.
acemilik işte.. :)
nişanlını iyi tartmaya bak. bu olay onun yanında oldu ve sesini çıkarmadıysa işin zor olacak.

görümcenin senle geçinmeye baştan niyeti yokmuş.
hediye eline tutuşturulup geri gönderilir mi.
ben hakaret olarak algılarım şahsen.
keşke çıkarken masaya bıraksaydın ben bırakayım da siz isterseniz atarsınız falan deseydin.
geri götürmen çok yanlış olmuş.
acemilik işte.. :)
nişanlını iyi tartmaya bak. bu olay onun yanında oldu ve sesini çıkarmadıysa işin zor olacak.

Evet haklısınız ben ilk defa böyle bir durumla karşılaşmıştım. şok geçirerek hediyemi elime aldım. Önceleri çok iyi anlaşırdık ama iş ciddileşmeye başlayınca kıskanmaya mı başladı? kendisi evlililik hazırlığı içine girince mi değişti anlayamıyorum? Bana açık açık sen art niyetlisin dedi. O çok ince düşünceli olduğu için incinmesin kırılmasın diye geri vermiş. Beni sürekli alıngan göstermeye çalışıyorlar. Ne yapabilirim?

Nişanlım, evet çok pasif son zamanlarda daha iyi duruma geldi. Evin küçüğü olduğu için hep ablasının dediği olmuş. Ablası da tek kız nazlı olmuş. Ben ablasıyla sık görüşmediğim için mi yoksa nişanlımda mı bir gelişme var henüz anlayamadım. Kötü olmak istemiyorum ama üzerimde otorite kurmasını hiç istemiyorum eğer ben ondan özür dilesem bir problem kalmayacak ama ben suçlu muyum? Gelinimiz olgunluk gösterdi demezler. Alıngan olmasın diyorlar.

ben anladımmmmmmmmmmm....:D
şimdi sen hediye aldın sevgiline ama ablası verdi eline geri gönderdi...
görümce işte karışmamalıydı tabi...
verseydin sevgiline nereye koyasa koysaydı...
sen almışsın hediyeyi vermişsin gerisi ona kalmış...
telefonda ki mesajlara gelince bende olsam çok kızarım bu duruma....
haklı bi tavır olmuş ablasınınki....
baskın bi tip belli ama biraz mesafeli olursan ve mesajlarına dikkat edersen..
en azından sevgilini uyarırsan telefonunu kurcalatmaması konusunda yada mesajları silmesi konusunda çözülebilir sanırım

Açıkçası o mesajlara ben de kızardım...
Ne diye başkası hakkında şaka yapıyorsun ki...
Gerçi onun telefonu karıştırması da hoş bir davranış değil...

Açıkçası o mesajlara ben de kızardım...
Ne diye başkası hakkında şaka yapıyorsun ki...
Gerçi onun telefonu karıştırması da hoş bir davranış değil...

Mesajlara kızabilir bende tlf.nu karıştırmasına kızıyorum ben sevgilime istediğimi yazarım her şeyi yazarım onun okumaya hakkı var mı? önceleri de tlf.na bakmadığını nerden bileyim nasıl güveneyim?

Yanlış hatırlamıyorsam bu mesajlar ortaya çıktıktan sonra sevgiliniz ablasına savunmuş öyle mi?
Ablasını mablasını bırakın şimdi siz.Ondan çok daha önemli bir mesle var.

Şimdi bir kere onun telefona bakması yanlış,hediye hakkında öyle konuşması yanlış.
Sizin de öyle mesajlar atmanız yanlış.Burada iki yanlış da birbirini daha masum ya da daha fena kılmıyor.İkiniz de hatalısınız.
Sevgiliniz de hatalı ama.
Hem siz şaka yollu mesajlar yazacaksınız o zaman birşey demeyecek,uyarmayacak hatta size katılacak,ama iş meydana çıktı mı ablasını savunacak.E peki o zaman aklı neredeymiş?
İnsan yaptığı şeylerin arkasında durabilmeli.
Sizi yarı yolda bırakmış,yalnız bırakmış.
İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekli.
Bunun evliliği var,devamı var.Adamın kendinden haberi yok.Hafızası silinmiş resmen.Nasıl ikiniz arasında adil davranabilecek?Nasıl dengeyi sağlayacak?

Yanlış hatırlamıyorsam bu mesajlar ortaya çıktıktan sonra sevgiliniz ablasına savunmuş öyle mi?
Ablasını mablasını bırakın şimdi siz.Ondan çok daha önemli bir mesle var.

Şimdi bir kere onun telefona bakması yanlış,hediye hakkında öyle konuşması yanlış.
Sizin de öyle mesajlar atmanız yanlış.Burada iki yanlış da birbirini daha masum ya da daha fena kılmıyor.İkiniz de hatalısınız.
Sevgiliniz de hatalı ama.
Hem siz şaka yollu mesajlar yazacaksınız o zaman birşey demeyecek,uyarmayacak hatta size katılacak,ama iş meydana çıktı mı ablasını savunacak.E peki o zaman aklı neredeymiş?
İnsan yaptığı şeylerin arkasında durabilmeli.
Sizi yarı yolda bırakmış,yalnız bırakmış.
İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekli.
Bunun evliliği var,devamı var.Adamın kendinden haberi yok.Hafızası silinmiş resmen.Nasıl ikiniz arasında adil davranabilecek?Nasıl dengeyi sağlayacak?
[/QU

Evet öyle olmuştu. Ben masumum demiyorum ama ben sevgilime / nişanlıma msj atamaz mıyım? İnsanların özel eşyaları nelerdir? Benim bildiğim cep tlf., cüzdan, çanta... bunlar karıştırılmaz. Evde çekmeceye asla bakılmaz. Benim ayıbım yanlışım öyle msj atmak olabilir ama ben sevgilime atıyorum herhangi başka bir şey yazmış olabilirim. Ablasıyla artık konuşmuyoruz bile... Bana en son hediye konusunda artniyetlisin dediğinde ipler koptu. Bir çok kez konuştuk ben senin sevdiğinim eşin olacağım. Bir keresinde eşim olunca haksız da olsan seni savunurum demişti. Nişamlım ve annesi kendilerine göre bir yöntem bulmuşlar bana sen haksızsın ablasına sen haksızsın diyorlarmış ama ben öyle olduğuna inanmıyorum annesi geçen gün bile laf söylüyor alıngan olma insan kardeşinden mi vazgeçecek vs.?

Back
X