• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel konular hakkında konuşma

E yani insan bir ömür bir yastığa baş koyacağı eşinin beklentilerini bilmeli. Konusulup fikir alişverisinde bulunulmalı dediginiz gibi nişanlilik süreci ayni zamanda ciftlerin birbirine her anlamda adaptasyon surecidir.

Ama bu adamin niyeti farkli gibi geldi bana. Ilk önce kendisi anlatsin o zaman yedigi naneleri
evet bende bunu soracağım bakalım o benden önce neler yaşamış...

Ben bu konuda sizinle aynı görüşte değilim , cinsel konular yeni tanışıldığı zaman sorulmamalı, bu insana kendini değersiz hissettirir...

Yeni tanisildigi zaman derken oyle hemen degil ama sozlenmeden once yani. Sozlenmek benim gozumde kucuk bir sey degil.

Ondan önce yaşadığın ilişkiye gelene kadar ohooooo,kaç çocuk isteniyor, ne zaman isteniyor, tatil ve özel günlerde ailelere gitme durumu,maddi planlamalar...bunları hep konuştunuz mu

Ben es adayıma bak annenin günü falan olur gelinim gelsin der ben gelemem öyle şeylere bile dedim, şu an kulağa saçma geliyo ama evlilikte bunlar dahi sorun olabiliyor
Bunları ve bu tarz şeyleri konuştuk, benim çocuk sevdiğimi hatta 4 çocuk istediğimi bile biliyor :) Zamanları , planlamalar, evimiz, eşyalar bunlar hakında konuştuk ve halada konuşuyoruz..

İyi de siz cinsellik konusmamissiniz ki. O sizi sorguya çekmek istemiş. Bakire misin değil misin.resmen bu.bence bu zaten erkekler tarafından anlaşılabilir bir sey. 1.5 senedir yakınsiniz ve az çok anlaşılır şimdiye kadar.bunun bu sekilde sorulması çok ayıp. Yani flörtü var mı sevgilin oldum diye sorulabilir tabi ama cinsel bişe yaşadın mi diye sormak.ne bilim biraz abes yani

Merhaba, arkadaşlar ben sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir ben yeni sözlendim, gece sözlüm ile gece telefonda konuşurken konu cinselliğe geldi, yani bu konu hakkında soru sormak istedi sözlüm ama ben cevap veremedim, uykumun geldiğini söyleyip telefonu kapattım.. O benim hayatımdaki ilk kişi hem sevgili olarak hemde o anlamda, daha önce kimseyle bu konu hakkında konuşmadığım için dün gerçekten çok utandım, öğleden sonra onunla buluşacağız ve yine bu konu hakkında konuşmak isteyecek ve ben nasıl konuşacağım bilmiyorum, çok çok utanıyorum :KK43: Siz sözlüyken veya nişanlıyken bu konu hakkında konuştunuz mu hiç ? ve nasıl konuştunuz ?
Sözlüyüm 1 aydır, ne ben ne sözlüm bu konu hakkında konuştuk, aklımız oraya yetmiyor henüz, kafamızı kurcalayan daha önemli meseleler var, evimizin perdesini, halısını düşünmek ya da en basitinden hayatımızı en iyi şartlarda nasıl yaşarız diye düşünürken bu aklımıza hiç gelmedi, siz sözlünüze göre her şeyinizi hallettiniz de sıra buna geldi herhalde? :KK51:

Sorması gayet normal. Sözlüsünüz utanacak birşey yok. Bence sizde aklınıza takılan merak ettiğiniz konuları sorun.
Cinsellikden ne bekliyor. Sınırları nereye kadar nelerden hoşlanıyor.
Ten uyumu farklı sevgi farklı. Severek evlenirsin aynı yatağa girince dokunmasını istemeyebilirsin bunlar olabilecek şeyler.
Sadece sozluler ve kizcagiz utaniyor bu kadar ayrinti cok fazla cinsellikten neler bekliyor sinirlari nereye kadar nelerden hoslanir bunlar bence cinsel olarak yakinlasmis ciftler arasinda konusulabilecek seyler

Sadece sozluler ve kizcagiz utaniyor bu kadar ayrinti cok fazla cinsellikten neler bekliyor sinirlari nereye kadar nelerden hoslanir bunlar bence cinsel olarak yakinlasmis ciftler arasinda konusulabilecek seyler
Tamam da cinsel olarak yakınlaşmış çiftler zaten birbirlerinden ne istediklerini bilirler konuşmaya ne gerek var :)

Bence sizinle yakınlaşmak istiyor olabilir, o konuya bir girizgah yapmak istemis olabilir. :)

Yahut onun önceden boyle bir tecrübesi olmus olabilir, size söylemek icin konu açmış olabilir.

Bunları sormayı deneyeceğim ve dediğiniz gibi ten uyumu ? Utanmamaya çalışacağım bende
Bence cok curetkar sorular bunlar sorularin ters tepebilir haberin olsun bu sorulari olumlu karsilarsa cok kisa surede cinsel bir yakinlasma olma ihtimali cok yuksek yani ona cesaret verecektir olumsuz da karsilayabilir haberin olsun

Back
X