- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Ben bu konuda sizinle aynı görüşte değilim , cinsel konular yeni tanışıldığı zaman sorulmamalı, bu insana kendini değersiz hissettirir...
Yeni mi ilişkiniz, yaşlar kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konuda sizinle aynı görüşte değilim , cinsel konular yeni tanışıldığı zaman sorulmamalı, bu insana kendini değersiz hissettirir...
Diyorum size ilk kez bu konular hakkında konuştuğumdan utandım...aslında kızdım, ya birşey yaşamış olaydım ya başımdan kötü şey geçiş olaydı bu onun için ne ifade edecekti diye düşündüm, o zaman ne kadar utanırdım, o ne düşünürdü ...yaşamadım demeye neden bu kadar utandın ki
evet bende bunu soracağım bakalım o benden önce neler yaşamış...E yani insan bir ömür bir yastığa baş koyacağı eşinin beklentilerini bilmeli. Konusulup fikir alişverisinde bulunulmalı dediginiz gibi nişanlilik süreci ayni zamanda ciftlerin birbirine her anlamda adaptasyon surecidir.
Ama bu adamin niyeti farkli gibi geldi bana. Ilk önce kendisi anlatsin o zaman yedigi naneleri
Bunları ve bu tarz şeyleri konuştuk, benim çocuk sevdiğimi hatta 4 çocuk istediğimi bile biliyor :) Zamanları , planlamalar, evimiz, eşyalar bunlar hakında konuştuk ve halada konuşuyoruz..Ondan önce yaşadığın ilişkiye gelene kadar ohooooo,kaç çocuk isteniyor, ne zaman isteniyor, tatil ve özel günlerde ailelere gitme durumu,maddi planlamalar...bunları hep konuştunuz mu
Ben es adayıma bak annenin günü falan olur gelinim gelsin der ben gelemem öyle şeylere bile dedim, şu an kulağa saçma geliyo ama evlilikte bunlar dahi sorun olabiliyor
Ben 23 o 29 yaşında, iliişkmiz yeni fakat birbirimizi 4 senedir tanıyoruz son 1.5 senedirde biraz daha yakından tanıyoruzYeni mi ilişkiniz, yaşlar kaç
Düşündükçe fark ediyorum evet, beyimiz güzel bir tribi hak etti, o burnunu sürteceğim onunBiraz bekaret sorgular gibi geldi bana çok hassas bir konu terbiyesizlik tek kelime ...
Ben 23 o 29 yaşında, iliişkmiz yeni fakat birbirimizi 4 senedir tanıyoruz son 1.5 senedirde biraz daha yakından tanıyoruz
Teşekkürler, birazdan buluşacağız ve tavrımı, yaptığı odunluğu belirteceğim..Hadi bakalım hayırlısı olsun ama bu konudaki tavrını net koy, bu şekilde sorgulamaya dökmesin işi
Sözlüyüm 1 aydır, ne ben ne sözlüm bu konu hakkında konuştuk, aklımız oraya yetmiyor henüz, kafamızı kurcalayan daha önemli meseleler var, evimizin perdesini, halısını düşünmek ya da en basitinden hayatımızı en iyi şartlarda nasıl yaşarız diye düşünürken bu aklımıza hiç gelmedi, siz sözlünüze göre her şeyinizi hallettiniz de sıra buna geldi herhalde?Merhaba, arkadaşlar ben sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir ben yeni sözlendim, gece sözlüm ile gece telefonda konuşurken konu cinselliğe geldi, yani bu konu hakkında soru sormak istedi sözlüm ama ben cevap veremedim, uykumun geldiğini söyleyip telefonu kapattım.. O benim hayatımdaki ilk kişi hem sevgili olarak hemde o anlamda, daha önce kimseyle bu konu hakkında konuşmadığım için dün gerçekten çok utandım, öğleden sonra onunla buluşacağız ve yine bu konu hakkında konuşmak isteyecek ve ben nasıl konuşacağım bilmiyorum, çok çok utanıyorumSiz sözlüyken veya nişanlıyken bu konu hakkında konuştunuz mu hiç ? ve nasıl konuştunuz ?
Sadece sozluler ve kizcagiz utaniyor bu kadar ayrinti cok fazla cinsellikten neler bekliyor sinirlari nereye kadar nelerden hoslanir bunlar bence cinsel olarak yakinlasmis ciftler arasinda konusulabilecek seylerSorması gayet normal. Sözlüsünüz utanacak birşey yok. Bence sizde aklınıza takılan merak ettiğiniz konuları sorun.
Cinsellikden ne bekliyor. Sınırları nereye kadar nelerden hoşlanıyor.
Ten uyumu farklı sevgi farklı. Severek evlenirsin aynı yatağa girince dokunmasını istemeyebilirsin bunlar olabilecek şeyler.
Tamam da cinsel olarak yakınlaşmış çiftler zaten birbirlerinden ne istediklerini bilirler konuşmaya ne gerek var :)Sadece sozluler ve kizcagiz utaniyor bu kadar ayrinti cok fazla cinsellikten neler bekliyor sinirlari nereye kadar nelerden hoslanir bunlar bence cinsel olarak yakinlasmis ciftler arasinda konusulabilecek seyler
Bence cok curetkar sorular bunlar sorularin ters tepebilir haberin olsun bu sorulari olumlu karsilarsa cok kisa surede cinsel bir yakinlasma olma ihtimali cok yuksek yani ona cesaret verecektir olumsuz da karsilayabilir haberin olsunBunları sormayı deneyeceğim ve dediğiniz gibi ten uyumu ? Utanmamaya çalışacağım bende
erkeklerin anlayislarinin o kadar iyi oldugunu sanmiyorum konusmadan hatta defalarca soylemeden cark etmez cogunun kafasiTamam da cinsel olarak yakınlaşmış çiftler zaten birbirlerinden ne istediklerini bilirler konuşmaya ne gerek var :)
Öyle diyosan :))erkeklerin anlayislarinin o kadar iyi oldugunu sanmiyorum konusmadan hatta defalarca soylemeden cark etmez cogunun kafasi![]()