Özel okulda çalışmak:(

Ücretli öğretmenlerin sigortası tam yatmıyor, normalde nöbet tutmaması gerekiyor ama tutuyorsunuz. ( öğretmen yetmiyor yardımcı olun lütfen adı altında) bunun gibi daha bir çok şey sayabilirim. Ama asıl gurur kırıcı olanı aynı okullardan mezun kişilerin. O öğretmenler odasında aralarında olan uçurum. Bence. Yazık gerçekten.

Her yer öyle değil işte özelde de sizi el üstünde tutan yerler. Madem öyle atanmaya uğraşmayıp devam etseydiniz ücretlide :)

Ben ucretlideyken atanmak icin ugrasmadim zaten. Puanim yuksekti ilk atamada sinirda kaldim subatta gidecegim belliydi. Ekstra ugrasmadim yani atanmak icin :)

Ben ucretlideyken atanmak icin ugrasmadim zaten. Puanim yuksekti ilk atamada sinirda kaldim subatta gidecegim belliydi. Ekstra ugrasmadim yani atanmak icin :)
Uğraşıp uğraşmamanızı sormadım ki:) madem makul ve normal geliyor neden devam etmediniz:) ya da duydunuz çevrenizden şartları neden atanmak istediniz :))

Uğraşıp uğraşmamanızı sormadım ki:) madem makul ve normal geliyor neden devam etmediniz:) ya da duydunuz çevrenizden şartları neden atanmak istediniz :))

Siz bence okudugunuzu anlamiyosunuz. Ben size ozel mi ucretli mi arasindaki tercihimi belirttim. Atanip atanmamamla ne alakasi var. Tabiki atanacagim kadromu alacagim. Devlet kapisi her zaman benim icin birinci tercihtir. Bu yuzden ben ozelde calismak istemeyecegimi belirttim. Okudugunuzu iyi anlayin lutfen.

Ben anlıyorum ama siz kendinizle çelişiyorsunuz:) sonuçta fikir beyan ediyoruz özel mi devlet mi şeklinde siz ise ücretli öğretmenlik özel de çalışmaktan daha iyi diyorsunuz? Bu fikre dahi saygı duyuyorum elbette ama şu kısım çok komik bence. Evet atanmak, kadro tabi ki hakkın. Kimsenin sana neden atandın diye sorgulamasaı gereksiz Ama bakın ama diyorum zaten atanma noktasına gelip. Ki atanacağınız bile kesinken neredeyse. Ücretliye başlayıp 'Ücretli aslında iyi demeniz.'Madem o kadar iyiydi neden kpss çalışmak yerine direkt ücretli yapıp hayatınızı o şekilde idame ettirmediniz??

Ben de özelde çalıştım, ama şimdi kpss ye hazırlanıyorum. Özel hem yorucu oluyor,hem de parası az

Hocam bir mesajimda bulun ucretli aslinda iyi cumlesini ben bu konudan cikip giderim. Ben iki tercih hakkinda fikrimi belirttim. Direk dedim ki ben ozel secmedim bana ucretli daha cazip geldi. Ne olursa olsun devlette olmayi tercih ederim dedim ki bu benim fikrim siz de ozeli secersiniz bu da sizin fikriniz. Kendiyle celisen sizsiniz. Hem kimse seni sorgulayamaz deyip hem de neden atandin ucretli devam etmedin diyorsunuz. Bizim insanimizin eksigi kitap okumak iste. Daha okudugunuzu anlamiyorsunuz. Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Iyi aksamlar :)

Sorgulayamalar elbette ama ama diyorum siz böyle cümle kurduysanız o zaman sorgulanır dedim:) bi okur musunuz üstü:)) bir de akıl vermiş kitap okuyun diye :) merak etme okuyorum zaten :)) eski msjlarımda belki denk gelirsin öğrencilerimle yaptığım okuma etkinliklerim bile var :)))

Musmutlu 49 evet öyle yapanlar da oluyor mesela arkadaşım ucretlide çalışıyor artı özel ders derken benim aldığım kadar maaş aliyor

Sizin eski mesajlarinizla ilgilenmiyorum. :) Benim soyledigim cumle belli. Yukarida da yaziyor. "Ozelde isim haric herseyi yapmaktansa devlette ucretli yapmayi tercih ederim." Bu cumlede ucretli ovulmuyor. Kotunun iyisi dedikleri bir durumdan bahsediliyor. Hocam siz cografyacisiniz bense okul oncesi. Size ders verdirirler sadee ama bana ozelde alt temizletip kat temizligi yaptiriyolar. Ben bunu neden seceyim? Ustelik sizin bahsettiginiz saygi da yok. ucuk rakamlar da yok maas olarak. Karsimda lise mezunu koca parasiyla acmis okulu bir hanim bana sana en fazla 1000 tl veririm 8 den 5e kadar calisirsin dedi. Alt temizleyeceksin. Kat temizligine yardim edeceksin. Is taniminda olmayan herseyi yapacaksin yani. Ben bunu neden seceyim? Mantikli mi siz yapar misiniz? Ben de yapmadim iste. Gittim 8den 1e kadar devlette calistim ayni parayi hatta fazlasini aldim.
Daha fazla konusmaya gerek yok bence. Fikrinize saygi duyuyorum. Size iyi aksamlar.

Musmutlu 49 evet öyle yapanlar da oluyor mesela arkadaşım ucretlide çalışıyor artı özel ders derken benim aldığım kadar maaş aliyor

Bence biraz sıkı calisip atanmaya bakin hocam. Biri kotuyse oburu ondan daha kotu. Insallah atanirsiniz. Ben hakeden herkesin en iyi sartlarda bu kutsal gorevi icra etmesinden yanayim. Insallah siz de hakettiginiz yerlere gelirsiniz.

Yaa kuzum kurban olurum ben kırmak üzmek istemedim Ben seviyeli şekilde karşılıklı konuşup eleştiriyoruz diye devam. Haklısın sende kendince tabiki. Öyle fena yerler var ki. Ayrıca evet sen ücretli kötünün iyisi demişsin. Benim fikrim ise özel ve ücretli arasında özelin daha mantıklı olduğuydu. Bu arada bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tebrik ederim :)

Özel eğitim sektöründe 12.yılım
Şartlarım iyi,yorucu ama kendini güncel tutma acısından iyi. Bir de özel ders bağlamında oldukca avantajlı. Ömür geçer mi bilmem ama benim epey zamanım gecti ve kpss umudum yok bu nedenle uzun bir süre daha devam edicem.
Allah sağlık versin inşallah

Kirilmadim hocam :) Sadece karsilikli saygi icinde fikrimi belirttim :) Asla ozelin kapisindan gecmem benden uzak olsunlar aman aman. Ayrica su an idareciyim size sunu soyleyim. Asla ucretli ogretmenlerime nobet yazmiyorum. Hastalarsa idare bile ediyorum ki zaten az kazaniyorlar paralari kesilmesin diye. Hic kiyamiyorum hepsiyle ayni statudeyim. Okulumda kadrolu da var sozlesmeli de ucretli de. Hepsi gozumde ogretmen hepsi degerli hepsi de harika ogretmenler ucretli diye ezmem ezene de izin vermem aksine en cok onlari korurum. En basiti okul giderinde cay seker ivir zivir paralarini bile almam kendi cebimden koyarim Neyse kirilmadim yani merak etmeyin tesekkur ederim bu arada darisi size deyim bari

Böyle idarecilerin olduğunu bilmek duymak gerçekten mükemmel kalbiniz çok güzelmiş öğretmenim. Çok nazik şu yaptığınız hareket. Ben devlet okulunda bulunmadım öğretmen olarak ama benimkilerde duyduğun anlatılanlar şeklinde sanırım vicdanlı bir idareciye denk gelmek önemli. İyi çalışmalar dilerim çok mutlu oldum yazdıklarınıza:)

Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin hocam. Insallah hakettiginiz herseyi yasarsiniz size de cok dua edecegim hepiniz icin butun meslektaslarim icin

yanlız benı yanlıs analamayın ama devlete gecincede rahat edecem diyip rehavet ıcınde cocuklara ders anlatmayan ıstısnada olcak pek çok ogretmen var...ışte bazen her ısyerı ozelleşse diyorum...

Bende mezun olalı 1 bucuk yıl oldu.Kötü bir temel lise deneyımım var.Tekrar kpssye hazırlanıyorum ama b grubundan.Bransım fızık.Sınavdan sonra iş arıyacagım.Kurumsal çagrı merkezı ıs gorusmesıne cagırdı.Acaba hangı alanda yönelsem.Temel lıselere basvurucam ama bı yandan ıstemıyorum.Bir ömür temel lısede gecer mi?

Bunı hangı okul yapıyor.Temel lıseler mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…