Özel okulda çalışmak:(

Özel okullarda öğretmenlik yaparak bir ömür geçer mi? Yaklaşık 2 yıldır ozeldeyim ve gelecek adına tereddütlerim var. Dertleşmek istedim. Öğretmenlerden fikir almak istedim.
alanınızda iyiysenız işsız kalmazsınız benım eşim kolejde lise matematik ogretmenı. Nişanlıyken devlete atanmak ıcın sınavlara gırcektı fetö davasından sonra gorev suresı 6yıla cıktı ve vazgectı ıyıkı de gecmıs dıyorum Okulda en cok alan ogretmen oldugu ıcın şükür geliri cok iyi. devlette alacagı bundan saha az olucaktı. 30yasında olmasına ragmen heryerden aranan biri patronu da kaybetmek ıstemıyor. ozel ders faktoru de olunca devletı ıstemedı evımızi de bırakıp gıtmeme kararı aldık. oyuzden devletten daha cazıp eşim ıcın. Gorev suresı vs cokzor seyler. Bu ulkede memur olmak da zor. Ve bıze gore suan mantıksız.

Hocam temel lise sıkıntılı, koleje başvur. Temel lise dersane mantığını bitiremiyor kendi icinde maalesef,iş yükün arttıkça artar çok zorlanırsın

Her kurum için geçerli değil ama bu durum. 12.yılımda sadece 1 kez kurum değiştirdim ben. Tabi çalıştığım okul Türkiyenin en kurumsal okullarındandı şu anki de geleceğin en iddialı kampüs zinciri. Yereller tam dediğiniz gibi maalesef.

Kesinlikle katılıyorum bazı yerlerin teklifi şartları size sunduğu ortam muhteşem.. bazıları ise gerçekten rezalet o yüzden iyi seçim yapmak düşüyor bizlere iyi araştırmak.

Yorumlari okurken kendi dusuncelerimi duygularimi buldum cunku bende ozel okulda calisiyorum..12 ay sozlesme imzalatip 9 ay maas ve 1800 tl maas veriyorlar boyle hayat gecer mi bilmiyorum daha 30 yasimda is durumlarini oturtamadigim icjn uzuluyorum bir yil dersane deneyimim var 2 yil ucretli öğretmenlik bir baska sektor kpss hazirligi.. vefa yok gibi herhangi bir sıkıntı yasamadigin halde acaba anlascaklar mi dusuncesi..

Hocam temel lise sıkıntılı, koleje başvur. Temel lise dersane mantığını bitiremiyor kendi icinde maalesef,iş yükün arttıkça artar çok zorlanırsın
Kolejler almaz kı.Bir ara basvurdum gerı donus olmadı.Hıc deneyım yok maalesef Özel meslek lısesi zor mu olur acaba

Hıc deneyımım yok nereye basvurayım pekı
Yani şuraya başvurun vs gibi okul adı veremem ama bazı okulların şöyle politikaları var atıyorum bir branşta tecrübeli bir öğretmeni var onun yanına kendi yetiştirecekleri tecrübesiz öğretmen seçiyorlar. Gidip görüşmeden neyin ne olduğunu bilemeyiz. Temel lise değil önceliğin marka kolejler olsun. Tek öğretmen olacaksan ilk yıllarında özel okul tecrübe yokken istemiyor ama aynı branşta bir kaç kişi olduğunda tecrübeye bakmaksızın kabul ediyorlar.. ilk yıl için branşa göre değişmekle birlikte 12 ay 2500 diyebilirsin muhtemelen 2200 civarı olur. Bunun altına düşme.. hatta 2500 altına düşme ama bazen çok ihtiyacımız olabiliyor. Kurum gelecek vaad ediyor ya da şartlar çok iyi rahat olabiliyor o zaman 2200 bile güzel rakam olabilir.

Ben ekim gibi bir teme lısede calıstım.

Ekım gıbı temel lısede calıstım.Konum var hatta bununla ılgılı.Hayatımın en kotu deneyımıydı

Umarım yeni tecrübeleriniz onu unutturacak kadar güzel olur.. kpss aklımda kalmasın derseniz oturup kpss de kasabilirsiniz. Umarım güzel günler sizi bekliyordur.
Ben kpssyı hıcbır zaman bırakmayacagım.Sınavdan sonra duzgun ıs bakıcam.Okul olur market olur kısmet artık..cok sagolun.Insallah sızın ıcınde hersey cok guzel olur

Ozel okulda calisacagin sureyi kpss ye hazirlanarak gecir derim. Ozel sektor cok zor ben de deneyimlemistim cok emek az para cunku alrernatifin cok etrafta. Benim de bolumum atama acisindan oldukca sikintiliydi. Yeterince calisirsan olur

Bende görselsanatlar öğretmenıyım.. özel okulda çalışan arkadaslarım badana bile yaptıklarını söyluyorlar:) resım öğretmenıyız dıye okula badana da biz mi yapalım....

Bugün görüştüğüm okul asgari ücret dedi :) aylık 300 zaten yol parası gidecek .. şaka gibi gerçekten

Şaka mı bunlar ya. İyice delirdiler gerçekten :)) badanada nesi?? Hani duvarları filan çok güzel boyayıp görsel yapıyorlar ama.. böyle adı sanı duyulmamış okullara gitmeyin hocam. Araştırın gidin. Marka okulların şubelerine kampüslerine gidin.

Hocam bu duvar baya çocuklar ın el izi olmuş kararmış.. düz boyayıversene diyorlarmış :) nasıl olsa resim çiziosun ya duvara :)) badana yapmak daha kolay tabi onlarda haklılar :)))))

Ücret takriben 1500-1700 gibi oluyor yanılmıyorsam..ancak ders bitince gidersiniz, gereksiz angaryaları yapmazsınız.. Özel kadar kastirmaz kısacası ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…