- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
- Konu Sahibi kendinikesfet123
-
alanınızda iyiysenız işsız kalmazsınız benım eşim kolejde lise matematik ogretmenı. Nişanlıyken devlete atanmak ıcın sınavlara gırcektı fetö davasından sonra gorev suresı 6yıla cıktı ve vazgectı ıyıkı de gecmıs dıyorum Okulda en cok alan ogretmen oldugu ıcın şükür geliri cok iyi. devlette alacagı bundan saha az olucaktı. 30yasında olmasına ragmen heryerden aranan biri patronu da kaybetmek ıstemıyor. ozel ders faktoru de olunca devletı ıstemedı evımızi de bırakıp gıtmeme kararı aldık. oyuzden devletten daha cazıp eşim ıcın. Gorev suresı vs cokzor seyler. Bu ulkede memur olmak da zor. Ve bıze gore suan mantıksız.Özel okullarda öğretmenlik yaparak bir ömür geçer mi? Yaklaşık 2 yıldır ozeldeyim ve gelecek adına tereddütlerim var. Dertleşmek istedim. Öğretmenlerden fikir almak istedim.
Butik kolej diye tabir edilen özel okullar.Bunı hangı okul yapıyor.Temel lıseler mı?
Bende mezun olalı 1 bucuk yıl oldu.Kötü bir temel lise deneyımım var.Tekrar kpssye hazırlanıyorum ama b grubundan.Bransım fızık.Sınavdan sonra iş arıyacagım.Kurumsal çagrı merkezı ıs gorusmesıne cagırdı.Acaba hangı alanda yönelsem.Temel lıselere basvurucam ama bı yandan ıstemıyorum.Bir ömür temel lısede gecer mi?
Benim gözlemlerim şu bi kurumda 5. Senesi doluyor. Maaşı 4000 civarı oluyor. Hiç sebepsiz. Her şey için teşekkürler denip 2500 e tecrübesi ortalama öğretmen alınıyor sonra o 4000 civarına ulaşınca aynı döngü. Her 4-5 yılda bir. Ne kadar iyi olursan ol. Ne kadar emek harcarsan harca maalesef.
Kesinlikle katılıyorum bazı yerlerin teklifi şartları size sunduğu ortam muhteşem.. bazıları ise gerçekten rezalet o yüzden iyi seçim yapmak düşüyor bizlere iyi araştırmak.Her kurum için geçerli değil ama bu durum. 12.yılımda sadece 1 kez kurum değiştirdim ben. Tabi çalıştığım okul Türkiyenin en kurumsal okullarındandı şu anki de geleceğin en iddialı kampüs zinciri. Yereller tam dediğiniz gibi maalesef.
Temel liselerden uzak durmanızı bende tavsiye ederim.Hocam temel lise sıkıntılı, koleje başvur. Temel lise dersane mantığını bitiremiyor kendi icinde maalesef,iş yükün arttıkça artar çok zorlanırsın
Kolejler almaz kı.Bir ara basvurdum gerı donus olmadı.Hıc deneyım yok maalesefHocam temel lise sıkıntılı, koleje başvur. Temel lise dersane mantığını bitiremiyor kendi icinde maalesef,iş yükün arttıkça artar çok zorlanırsın
Hıc deneyımım yok nereye basvurayım pekıTemel liselerden uzak durmanızı bende tavsiye ederim.
Yani şuraya başvurun vs gibi okul adı veremem ama bazı okulların şöyle politikaları var atıyorum bir branşta tecrübeli bir öğretmeni var onun yanına kendi yetiştirecekleri tecrübesiz öğretmen seçiyorlar. Gidip görüşmeden neyin ne olduğunu bilemeyiz. Temel lise değil önceliğin marka kolejler olsun. Tek öğretmen olacaksan ilk yıllarında özel okul tecrübe yokken istemiyor ama aynı branşta bir kaç kişi olduğunda tecrübeye bakmaksızın kabul ediyorlar.. ilk yıl için branşa göre değişmekle birlikte 12 ay 2500 diyebilirsin muhtemelen 2200 civarı olur. Bunun altına düşme.. hatta 2500 altına düşme ama bazen çok ihtiyacımız olabiliyor. Kurum gelecek vaad ediyor ya da şartlar çok iyi rahat olabiliyor o zaman 2200 bile güzel rakam olabilir.Hıc deneyımım yok nereye basvurayım pekı
Ben ekim gibi bir teme lısede calıstım.Yani şuraya başvurun vs gibi okul adı veremem ama bazı okulların şöyle politikaları var atıyorum bir branşta tecrübeli bir öğretmeni var onun yanına kendi yetiştirecekleri tecrübesiz öğretmen seçiyorlar. Gidip görüşmeden neyin ne olduğunu bilemeyiz. Temel lise değil önceliğin marka kolejler olsun. Tek öğretmen olacaksan ilk yıllarında özel okul tecrübe yokken istemiyor ama aynı branşta bir kaç kişi olduğunda tecrübeye bakmaksızın kabul ediyorlar.. ilk yıl için branşa göre değişmekle birlikte 12 ay 2500 diyebilirsin muhtemelen 2200 civarı olur. Bunun altına düşme.. hatta 2500 altına düşme ama bazen çok ihtiyacımız olabiliyor. Kurum gelecek vaad ediyor ya da şartlar çok iyi rahat olabiliyor o zaman 2200 bile güzel rakam olabilir.
Ekım gıbı temel lısede calıstım.Konum var hatta bununla ılgılı.Hayatımın en kotu deneyımıydıYani şuraya başvurun vs gibi okul adı veremem ama bazı okulların şöyle politikaları var atıyorum bir branşta tecrübeli bir öğretmeni var onun yanına kendi yetiştirecekleri tecrübesiz öğretmen seçiyorlar. Gidip görüşmeden neyin ne olduğunu bilemeyiz. Temel lise değil önceliğin marka kolejler olsun. Tek öğretmen olacaksan ilk yıllarında özel okul tecrübe yokken istemiyor ama aynı branşta bir kaç kişi olduğunda tecrübeye bakmaksızın kabul ediyorlar.. ilk yıl için branşa göre değişmekle birlikte 12 ay 2500 diyebilirsin muhtemelen 2200 civarı olur. Bunun altına düşme.. hatta 2500 altına düşme ama bazen çok ihtiyacımız olabiliyor. Kurum gelecek vaad ediyor ya da şartlar çok iyi rahat olabiliyor o zaman 2200 bile güzel rakam olabilir.
Umarım yeni tecrübeleriniz onu unutturacak kadar güzel olur.. kpss aklımda kalmasın derseniz oturup kpss de kasabilirsiniz. Umarım güzel günler sizi bekliyordur.Ekım gıbı temel lısede calıstım.Konum var hatta bununla ılgılı.Hayatımın en kotu deneyımıydı
Ben kpssyı hıcbır zaman bırakmayacagım.Sınavdan sonra duzgun ıs bakıcam.Okul olur market olur kısmet artık..cok sagolun.Insallah sızın ıcınde hersey cok guzel olurUmarım yeni tecrübeleriniz onu unutturacak kadar güzel olur.. kpss aklımda kalmasın derseniz oturup kpss de kasabilirsiniz. Umarım güzel günler sizi bekliyordur.
Ozel okulda calisacagin sureyi kpss ye hazirlanarak gecir derim. Ozel sektor cok zor ben de deneyimlemistim cok emek az para cunku alrernatifin cok etrafta. Benim de bolumum atama acisindan oldukca sikintiliydi. Yeterince calisirsan olurKafam ister istemez karışıyor. Hadi şimdi bekarım. Yarın öbür gün evlensen hele bir de cocuk olursa hem ev stresi hem iş stresi naparim. Zaten ilk yıllarda verdikleri ücretler çok komik. Hadi onu da gectim. Bir öğretmen gelmez dersler hop paylaşılır. Boş saatlerin bile belli değil. Tamam özelde çalışma evde dur kpss çalış desen bölümün atama puanı yüksek alımı az oldu olmalı psikolojisi. Hele de benim psikolojimdeki bir insan için çok zor geliyor. Bu sefer yıllar geçecek özelde deneyimin olmayacak adamlar soracak yıllarca ne yaptin?
Hocam bu duvar baya çocuklar ın el izi olmuş kararmış.. düz boyayıversene diyorlarmış :) nasıl olsa resim çiziosun ya duvara :)) badana yapmak daha kolay tabi onlarda haklılar :)))))Şaka mı bunlar ya. İyice delirdiler gerçekten :)) badanada nesi?? Hani duvarları filan çok güzel boyayıp görsel yapıyorlar ama.. böyle adı sanı duyulmamış okullara gitmeyin hocam. Araştırın gidin. Marka okulların şubelerine kampüslerine gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?