Özel Okulda Maaş Alamama Durumu

bence milli eğitime şikayet edin, ne yapıp edip. sonuçta meb'e bağlı değiller mi bunlarda ? yaptıkları büyük haksızlık.
ben de home office düzenine geçtim ve gerçekten iş yüküm benim de arttı ama şirketim yok yarım maaş yok hiç ödemem gibi birşey söylemedi. olması gereken budur.
zaten nasıl çalıştığınız ne kadar zaman harcadığınız bilgisayarınız üzerinden her türlü bulunup ispat edilir.
bana göre tek yok şikayet etmek ve velilerin de desteğini almak.

Peki okul size yaz tatillerinde maaş ödüyor muydu? Normalde ödeniyor. Şimdi de ödemesi gerekir. Zaten özel okullar yazin telafi dersleri yapacak diye biliyorum.

Velilerin cogu nisan ayini odemeyecek yalniz..
Kimde para kaldi ki, herkes evde..
Ben marti tam yatirdim ama nisani yatirmayi dusunmuyorum.
Temmuza telafi koyacaklarmis hepimize simdiden odeyin dediler, bizdr tek agizdan hele bi temmuzu gorelim dedik.
Ucretli ogretmenlere uzuluyorum ama isini yapamayan veliler tam odeme yapamaz suan.
Sadece donem basinda toplu odeme yapanlarin ki tamdir, aylik odeyenler geciktirecektir.
Benim cocuklar bide kolejin anasifi bolumunde, uzaktan egitim filan yok..
O yuzden ogretmenlerde konu sahibi gibi ozveri gostermek zorunda degil.

Sikayet edin milli egitim bakanligina
Boyle sey olur mu ? Okul parasini aliyor veliden ama ogretmenine odemiyor
Ay cok kizdim
Mebe sikayet edin , mutlaka ulasin bakana sikayet edin twitterdan falan

Ozel okullarda zaten ucreti donem basinda veriyoruz.
Ay ay odeme yapmiyoruzki sizden kesilsin.

Cok sacma geldi bana buyuk ihtimalle yazin size ucret odemiyorlardi.bu sebeple telafi dersleri oldugunda suanki ucreti o zaman odemeyi dusunuyorlar ama boyle olmaz.
Meb e sikayette bulunun

Diğer öğretmenler bu durumu kabullendi mi yani niye topluca itiraz etmiyorsunuz

Fırsatçı pisliklere gün doğdu.
Terbiyesizler.
Yerinizde olsam dersleri bırakırım.
Nereye giderse gitsin durum. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum, ilginiz için çok teşekkürler. Dün yapılan toplantıyla ilgili yeni detaylar öğrendim biraz önce. Online derslerimi bitirip yazacağım size

Ben de özel okulda öğretmenim böyle bir durum yok bizde asla da olamaz sözleşme denen bişey var. Mahkemeye verin tüm öğretmenler olarak.

Veliden aldığı parayı ne yapacaklarmış? Hiç mi Allahtan korkmuyorlar zehir zıkkım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…