özel sağlık hastanesi dr.emre

dunyaevrem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
63
22
3
31
merhaba herkese amh degerim 0.39 oldugu icin tup bebek yaptirmam gerektigini ogrendim 30 yasindayim izmirde yasiyorum ozel saglik hastanesinde dr emre bey ile surece basladim ama tedirginliklerim var izmirde olanlar burda yaptiran varmi siz nerde basladiniz yardimci olur musunuz icim hic rahat degil

Ben de o hastaneye gidiyorum benim doktorum hakan kadiraga 2. Denemede tuttu çok şükür ikizlerime hamileyim emre bey o hastaneye yeni geldi sayılır hiç görüşmedim o doktorla nasıldır bilmiyorum ama ben kendi doktorundan baya memnunum :)

tesekkur ederim ben emre hocaya basladim ama cok memnun kalamadim basarisiz oldu borde hakan hocayla konusmayi dusunuyorum belli bi para odemistik tup bebek icin umarim dr degistirebilirim

kimse yazmamis ama tup bebek tedavisi icin dr emreye gitmeyi dusunen varsa hic tavsiye etmiyorum ben gittim bin pisman oldum menopoza girmissin dedi dizenli adet olan biriyim ve baska doktorla su an hamileyim

kimse yazmamis ama tup bebek tedavisi icin dr emreye gitmeyi dusunen varsa hic tavsiye etmiyorum ben gittim bin pisman oldum menopoza girmissin dedi dizenli adet olan biriyim ve baska doktorla su an hamileyim
O kadar kesin nasıl konusabiliyorlar anlamıyorum. Stres daha kötü zaten. Neyse ki güzel haberi almışsınız Allah analı babalı büyütsün. Hangi doktorla ilerlediniz?

gercekten stresten o ay hic yumurtam cikmadi ve asiri kotu oldum umutsuzluga dustum tesekkur ederim allah isteyen herkese hayirlisiyla versin

sehir hastanesine gittim orda ebru hoca ahmet hoca var cok rahatlattilar ve ikincide tutundu cok sukur ve ekstra hicbisey yapmadim daha az ilacla olumlu sonuc aldik ilac raporuda cikardik maddi olarakta rahatladik

Bende Emre hocada hsg çekildim. Bana tüplerin biri kapalı diğeri de az açık dedi. Ama ne bir rapor ne bi görüntü sadece 10 saniyelik bi video çekilmiş onu gönderdi. Sonrasında iki doktora daha danıştım ve bu film kabul edilemez hiçbir şey belli değil kaç para verdin buna resmen çöp dediler. Bir de ben rapor için sekreterine soruyordum bigün aradı beni senin sonucun güzel çıkmıştı neyi soruyorsun diye hocam tıkalı dediniz ya dedim başka hastayla karşılaştırmış falan hoş olmayan şeyler yaşayıp onunla devam etmedim ama yaklaşımını çok beğenmiştim beni çok rahatlatmıştı ilk gittiğimde

bende ilk gittigimde cok kibar bulmustum begenmistim ama kaafasi cok dalgin hic guven vermiyor insana birakmakla iyi yapmissiniz bence kadin dogumcu olarak iyi olabilir ama tup bebek konusunda bence yeterli dwgil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…