Özel Sağlık Sigortası İle Hamilelik ve Doğum

acıbadem de dogum ne kdar?

sigortası 8bin ile 9 bin arasında bu arada. bilginiz olsun

biliyorum ben fiyat almıştım.. ancak o dönem sigorta yaptırmayı gereksiz buldum. şu andan sonra da düşünmüyorum çünkü hayırlısıyla bir bebek bekliyorum. illa acıbadem düşünülüyorsa sigortanın bir anlamı olabilir ama diğer hastanelerde zaten o fiyata doğum yapılıyor. herkes için hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar, 3.tüp bebek tedavime başlamadan önce bu konuda bende bir araştırmaya giriştim, hatta Acıbadem Sigorta'nın bir acentesinden detaylı olarak süreçle ilgili bilgi aldım, ben çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta her anne adayı kaliteli ve donanımlı bir hastanede doğum yapmak ister, hastanelerin ücretleri de ortada .
Kısaca anlatmak gerekirse Acıbadem Hastanelerinde gebelik takibi ve doğum ücretleri 20.000-30.000 aralığında. Doğum sigortası ile tüm bu süreç(gebelik takibi ve doğum) 8.300 tl'ye geliyor. Bence harika bir rakam. Bu süreç şöyle işliyormuş; hamilelikten 5 ay önce poliçenizi alıyorsunuz, 1 yıl boyunca 8 eşit taksitle 2.300 ödüyorsunuz, kalan 6.000 gebelik sürecinde ödeniyor. Hatta görüştüğüm acentenin web sitesi var, incelemek isterseniz: www.dogumpaketim.com

merhaba ,
acıbadem sigortanın paketleri daha uygun ancak 2 kez yaptırmanız gerekecek 8300*2 olarak düşünmelisiniz.
gebelik sigorta başlama tarihinden 5.ay sonra başlayabileceği için mutlaka 2.poliçe gerekiyor

merhaba ,
acıbadem sigortanın paketleri daha uygun ancak 2 kez yaptırmanız gerekecek 8300*2 olarak düşünmelisiniz.
gebelik sigorta başlama tarihinden 5.ay sonra başlayabileceği için mutlaka 2.poliçe gerekiyor

ben 1 sene önce fiyat almıştım. şimdi değişmişse bilemem ama o zaman :
1.yılın limitli poliçesi 1900 TL, ikinci yılın limitsiz poliçesi Maslak hastanesi hariç 5200 TL, Maslak için ise 7200 TL.
ilk yıl 5 ayla harcanacağı için ilk yıla düşük tutarlı ve limitli bir poliçe ile başlanıyor acıbadem grubunda. 2 kere tam sınırsız poliçe ödenmiyor.

ha daha önce de yazdığım gibi, benim de bir acıbadem saplantım vardı ama ondan daha uygun ve kalitesi su götürmeyecek başka hastaneleri de görünce bunu yaptırmaktan vazgeçmiştim.

Arkadaşlar ben şuan hamileyim ve eşim özel sağlık sigortası olan bir firmada işe girmek üzere burda okuduğuma göre 1 yıl önce başlamış olması gerekiyormuş sigortanın peki bizim içinde mi bu geçerli olacak acaba bu konuda deneyimi olan var mı yani sonuçta işe alınınca sigortalı olmuş olacak zaten bunu planlama gibi bir ihtimalimiz olamazdı şimdi ben faydalanamayacak mıyım

Merhaba eger Acibadem Hastanesinde dogum.yapacaksaniz indirm alabileceğiniz bir pakete yonlendirebilirim sizi telefon numaram yardimci olmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…