Sağlık sigortası ile ilgili sorularınızı cevaplamak isterim. Özel sağlık sigortası, yatarak ve ayakta tedavi teminatlarının yanında geniş kapsamlı doğum teminatından da yararlanabileceğiniz bir sigorta türüdür. Ayrıca sgk nız var ise tamamlayıcı sağlık sigortası ile çok daha uygun fiyatlarla doğum teminatından da özel sağlık sigortası hizmetlerindeki gibi yararlanabilirsiniz. Sorularınızı var ise mesaj ile isterim.
Yılda 9 kez ve doğum teminatı nekadar testler vs dahilmi siz yaptırdınız mı ?ergonun yanında anadolu sigortadan teklif aldım 3437 tl yıllık ancak 1 ay sonra gebe kalabiliyorsun. sanırım hamilelik süresi kısaldığı için fiyat bu kadar yüksek çıktı anadolu sigortada yılda 9 defa muayene olabiliyorsunuz.
Benim sigortam allianz baktımda tüp bebek ile ilgili hiç bişey yazmıyor, ayrıca ekletmek gerek sanıyorum poliçeye. Nerden neyi keseceklerini şaşırıyorlar ben yaptırırken çok şaşırmıştım, herşeyi ayrı hesaplıyorlar. Örn, bebek ilk doğduğu andaki muayenesi bile ayrı ekleniyor poliçeye.Benim de bir sorum var bilenler vardır belki. Hamilelikten önce acıbadem sigorta veya allianz başlattık diyelim. Ama sorunlar çıktı ve tüp bebek tedavisi vb. gerekti. Bunların da %80 ini karşılıyor mu?
merhaba,
ben hamile kalmadan aylar önce araştırmıştım. edindiğim bilgilere göre aktarayım. doğuma özel poliçeyi sadece acıbadem ve allianz yapıyordu. 5 ay bekleme süreleri vardı yani bugün yaptırsanız, en erken 5 ay sonra hamile kalabilirsiniz faydalanmak için. diğer sigortalar sağlık giderlerinizin yanına doğum modülü ekliyorlar ve 1 sene sonra devreye giriyor. bi ara bu konuya çok eğildim. bir sürü hesap kitap yaptım ve en sonunda sigorta yaptırmamaya karar verdim. çünkü astarı yüzünü geçiyordu. o parayla zaten seçebileceğim bir hastanede doğurabildiğimi fark ettim. :) ayrıca bir sürü muafiyeti var. mesela o ara bana tiroidimle ilgili bir teşhis kondu, prim hesaplanırken bunun da dikkate alınacağını ve daha pahalı bir fiyat oluşacağını söylediler. zaten eğer ondan kaynaklı bir sorun yaşarsam bu sefer ödemezlerdi de belki muaf tutacakları için. dediğim gibi, o parayla doğurabiliyorsunuz zaten. ben şu an doğum sigortasından çok bebek sigortası için araştırma yapmaya karar verdim. takdir sizin.
haklısınız , benimde allianzdan sigortam var. evlenirken ne olur ne olmaz diye yaptırdım. doğum modülü ekletincede dünya para ödedim.
ama sadece doğum modülüne bu kadar para verdiğim için pişman oldum.
diğer sigortalar muayene dahil doğum paketleri allianzdan en az 1000 lira daha az.
şimdi başka sigortaya geçsem 1 sene beklemek zorundayım , geçmesem allianz çok pahalı , kısır döngü :)
tek bir şeyi çok anlamadım. doğum ve gebelik rutin kontrollü bir poliçeyi şimdi başka firmadan yaptırsam , muayeneler içinde en az 1 sene beklemem gerekiyor mu ?
muayene içeren paketler ztn direk doğum parası kadar. çok saçma
zaten nasip olur hamile kalıram acıbadem grubunda istiyorum
ya aslında ilk başta ben de öyle odaklanmıştım. ailemden de daha önce orada doğum yapan olduğu için oda-bakım şartları gözüme mükemmel gelmişti. ama muayenesinde ve doğumunda cidden çok para. orası için odaklanırsan evet poliçeye ödediğin tutar, oraya ödeyeceğin toplam tutardan az olacak. ama poliçe parasına başka iyi bir hastanede doğum yapabiliyor olacaksın. karar senin. başka iyi hastaneleri araştırmayı es geçmemeni tavsiye ederim.
Hayır olmuyor enaz6 ay bekleme süresi var o ds Allianz da geçerliMerhaba,
kulübe yeni kaıtldım. Sormak istediğim hamileyken doğum teminatı vb. sigorta yaptıran şirket var mı?
Hamile iken yapan türk nippon ve halk sigortada var ama fiyatlar tabi ki de çok fazla genelde hastane ve özel muayenede ki dr larla anlaşmaları var ben hamile iken yaptırdım hastanenin doğum ücreti kadar para ödedim muayene ve tahliller dahil olduMerhaba,
kulübe yeni kaıtldım. Sormak istediğim hamileyken doğum teminatı vb. sigorta yaptıran şirket var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?