özel sektör :((((

Anlattıklarından yola çıkarak bunlar seni ucuza çalıştırıyor bırde burun kıvırıyorlar patronun oğlu şımarık ve ukala hayatında zorluk gördüğünü sanmam nasılsa arkasında babası var ya bunlara tahamül edeceksin yada gideceksin , gerçi hangi işe girsen mutlaka sorunlar olur,sorunsuz iş yok ayrıca ağlamaya değmez böyle şımarak baba parası yiyen ukalalar için

Anlattıklarından yola çıkarak bunlar seni ucuza çalıştırıyor bırde burun kıvırıyorlar patronun oğlu şımarık ve ukala hayatında zorluk gördüğünü sanmam nasılsa arkasında babası var ya bunlara tahamül edeceksin yada gideceksin , gerçi hangi işe girsen mutlaka sorunlar olur,sorunsuz iş yok ayrıca ağlamaya değmez böyle şımarak baba parası yiyen ukalalar için

evet malesefki tam anlamıyla böyle hayatında zorluk görmemiş hiç zaten böyle insanlardan nefret ediyorum:47::47: allaha şükür babamların durumu kötüydü babamda iş bulamadı bundan 10 sene öncesi ki polisti ve emekli olmak zorunda kaldı karıya kıza para ydirdi buna ragmen haftada 20 tl alıyodum muhasebecide götür geitr işi 18 yaşımda cebime beş kuruş almaz babama anneme veriridim onlarda evin ihtiyacını alırlardı :5::5::5::5: şükür şşimdi iyiler evlendim ev aldık nişanlıyken onun borcu için katkı saglıyorum zorluk ne çok iyiy bilirim ama böyle insanlar yaşamazlar böyle şeyler zaten en çokta bunlar koyuyor insana :(((
benim halamın eşide çok engin ama çok fakirlermiş önceden yemin ediyorum size oglunu kendi işyerinde çalıştırırdı eniştem ama cebine sadece miinübus parası koyar bazen onu bile koymazdı kendi arabayla giderdi oglu kendi giderdi işe diger elemanlarından hiç ayırmazdı onu sonundada aslan gibi bi delikanlı oldu hiç babasına güvenmeyen keşke herkez öyle olsaa ki oglu daha ünv teyi bile bitiremedi okuldan atıldı ama para varya başka ünv teden ders alıp diplomayla ugraşıyo hala allah büyük

Back