• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel şeyleri baskasına anlatan kuzen

Baska konularda da birkaç kez bazı şeyleri anlatmıştı arkadası var samimi olduğu Defne sizin x meselesi ne oldu Demişti . Ben sen mü söyledin dedim kuzenime yok konulurken duydu falan Demişti

huyunu bildiğiniz halde söylemişsiniz
kaşınmışsınız
bende bu tür durumlarda anlatılınca olmama durumundan dolayı söylenmesini istemem sizi anlıyorum
ama birşey deseniz de ne var bunda deyip adınızı çıkaracak
o yüzden uzak durun ama kuzeninizi arayıp işin olmama ihtimali yüksek söyledin olmayınca sen mi ben mi rezil olacağız niye çeneni tutmuyorsun diye çıkışıp telefonu o konuşmadan suratına kapar bir süre görüşme

ama sen de artık ders al kuzanin zaten ağzı sıkı değil biliyorsun söylüyorsun yayar tabi

huyunu bildiğiniz halde söylemişsiniz
kaşınmışsınız
bende bu tür durumlarda anlatılınca olmama durumundan dolayı söylenmesini istemem sizi anlıyorum
ama birşey deseniz de ne var bunda deyip adınızı çıkaracak
o yüzden uzak durun ama kuzeninizi arayıp işin olmama ihtimali yüksek söyledin olmayınca sen mi ben mi rezil olacağız niye çeneni tutmuyorsun diye çıkışıp telefonu o konuşmadan suratına kapar bir süre görüşme

ama sen de artık ders al kuzanin zaten ağzı sıkı değil biliyorsun söylüyorsun yayar tabi
Konunun basında aramızda Kalsın dedim ben asla kimseye söylemem dedi . Önceki olayda birkaç sene evvel olmuştu o Yüzden tekrarlamaz diye düşündüm

Tam tersine abartarak anlatın olmayacak şeyleri de anlatin. Baska hoca da asistanlik teklif etti. O yuzden kesin degil hangisi ile calisacagim ayrica yurt dışını düşünüyorum doktora için falan gibi. İyicene kudursunlar.
Yerler artık beni iyice :)

hayatta herşey bir tecrübe

buda senın tecruben olmuş oldu ,

bir daha kımseye bir şeyini anlatmayacaksın , NET

ben kuzenime güvenmem.. seninle çekişmiş.. ee kuzenler birbirlerine çekemez...:)
ben memur olduğumu kimseye sölememişim atandim sonra söledim:)
ve faceme paylaşmişim..
kimseye güven olmuyo bu devirde...
hamile olduğumu bi halama söledim de vayy herkese sölemiş... bi daha sölemem artık.:KK11:

ben kuzenime güvenmem.. seninle çekişmiş.. ee kuzenler birbirlerine çekemez...:)
ben memur olduğumu kimseye sölememişim atandim sonra söledim:)
ve faceme paylaşmişim..
kimseye güven olmuyo bu devirde...
hamile olduğumu bi halama söledim de vayy herkese sölemiş... bi daha sölemem artık.:KK11:
Neden kuzenler böyle ya halbuki kardes gibi olması gerekmez mi

Kimse tebrik etmedi . Hatta onun gibileri alırlar o Tür yerlere keşke benim kızımı alsalar demişler
Nasıl bir teyze bu anlamadım. Kusura bakmayın ama böyle teyze düşman başına. Teyzenizden de kızından da uzak durun ve özelinizi bir daha paylaşmayın.

Neden kuzenler böyle ya halbuki kardes gibi olması gerekmez mi
onlar kardeş gibi görmüyo. birlikte büyüdüğü farketmiyo ben yaşadım gezdim eğlendim de onlar benim için hiç bişey yapmadi benden beklediler.. bende yapmadim. sonrada evlendim kopuk şu an.. bayramdan bayrama.. bak ben bayrama gidiyorum halamlara felan o hiç dayısına ( babama) bayramlaşmaya gelmedi. uzak diye... memleketten 1 saat uzaklıkta...
arabaları var üşeniyolar benzin gitcek diye eee bizim de var araba. benzin yaksin diye hiç düşünmedim akraba ziyarete gidiyorum.. gitmek istemedim babam olsun git bana bakma felan diyoo..
açikçası kırgınım.. görüşesim pek gelmiyo. bide özlemiyorum evlenince orkide çok değişti felan demişlerdi.

Nasıl bir teyze bu anlamadım. Kusura bakmayın ama böyle teyze düşman başına. Teyzenizden de kızından da uzak durun ve özelinizi bir daha paylaşmayın.
Bir defasında yds Sınavına girmiştim bunu duymuş aradı beni Sınavı'n nasıldı dedi kötü dedim kötü mü dedi ve gülmeye başladı . Sonra sonuç açıklandı ve yine aradı beni bende sonucumu Söylemek istemediğimi söyledim ve söyle ama bilmem ne diye Israr etti

Canimcımmm merhaba,ben hicbir isimi olmadan kimseye söylemem. Annem babam dahil. Böyle olacağını bildiğim için ya da nazar değer falan diye düşünürüm bence o kuzenine bisey anlatma bir daha zaten ilk vukuatı değilmiş daha evelde konusurken duydu demis ya. Yalan bence
Bazi insanlar laf olsun diye anlatiyir. Teyzende tuhaf yani tehlikeli ne demek herseyi ortayami sercez demi ama
Bana biri birseyi kimseye söyleme dese asla söylemem kellemi kes söylemem ne garip insanlar var ya

onlar kardeş gibi görmüyo. birlikte büyüdüğü farketmiyo ben yaşadım gezdim eğlendim de onlar benim için hiç bişey yapmadi benden beklediler.. bende yapmadim. sonrada evlendim kopuk şu an.. bayramdan bayrama.. bak ben bayrama gidiyorum halamlara felan o hiç dayısına ( babama) bayramlaşmaya gelmedi. uzak diye... memleketten 1 saat uzaklıkta...
arabaları var üşeniyolar benzin gitcek diye eee bizim de var araba. benzin yaksin diye hiç düşünmedim akraba ziyarete gidiyorum.. gitmek istemedim babam olsun git bana bakma felan diyoo..
açikçası kırgınım.. görüşesim pek gelmiyo. bide özlemiyorum evlenince orkide çok değişti felan demişlerdi.
Benim için de hep Defne çok değişik diyorlar Değişti diyorlar .
Aynen sizinkiler gibi onlarda hiç gelmez bize Can'ları isterse ama annem hemen sen git ayıp Olmasın yapar biz gitmesek kırılırlar gücenirler.

Canimcımmm merhaba,ben hicbir isimi olmadan kimseye söylemem. Annem babam dahil. Böyle olacağını bildiğim için ya da nazar değer falan diye düşünürüm bence o kuzenine bisey anlatma bir daha zaten ilk vukuatı değilmiş daha evelde konusurken duydu demis ya. Yalan bence
Bazi insanlar laf olsun diye anlatiyir. Teyzende tuhaf yani tehlikeli ne demek herseyi ortayami sercez demi ama
Bana biri birseyi kimseye söyleme dese asla söylemem kellemi kes söylemem ne garip insanlar var ya
Aynen öyke canım onlar yetiştirmeye çok meraklı ama kendileri ile ilgili bşyi asla Söylenezler böyle de garip davranıyorlar aslında

Back
X