• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel şeyleri baskasına anlatan kuzen

ama şu ki kimseye kıyaslamasina gerekjyok hayat senin hayatin. onun hayatı onundur. farklı yaşantiya sahipsiniz
kimsenin fazlasinin aziyla ilgilendirmez. işinize gücüne bakıp kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin ben bile kuzenimin işini hiç takip etmedim. beni ilgilendirmez :)
Bende hiç takip etmem kimi sever , nerde Çalışır , ne kadar alır hiçkimseyle ilgilenmiyorum . Ama onlar beni ne zaman görseler okul iş nasıl ayrıntısına kadar sorarlar hatta hangi saat aralıklarında okula gittiğime kadar

Bende hiç takip etmem kimi sever , nerde Çalışır , ne kadar alır hiçkimseyle ilgilenmiyorum . Ama onlar beni ne zaman görseler okul iş nasıl ayrıntısına kadar sorarlar hatta hangi saat aralıklarında okula gittiğime kadar
gerçek şu: kuzenlerim hiç en yakın arkadaşlarimi sevmedi. eşim de dahil..:)
kendileri sevmesini istiyolar .
bana soramiyo anneme soruyolar annem veriyo cvbını bende ona kızıyorum. .
maaşımı sordu mesela.. bende sölemedim. teyzemde ne kadar maaş aliyosun diyo bana cvp vermedim.. sen 5 bin aliyon dimi diyo bende bilmem dedim kalktım ordan. çok merakli:D
bide halamin kocasi bana diyo ki oo sen iyi maaş aliyon diyo memur maaşı 5 bin sandi:D ne yapıyosun paralari diyo bende affedersin g.tme sokuyom diycem de demedim yiyorum dedim. sinir oluyom sanane benim maaşimdan diycem de akraba bu. çekemiyo işte.

gerçek şu: kuzenlerim hiç en yakın arkadaşlarimi sevmedi. eşim de dahil..:)
kendileri sevmesini istiyolar .
bana soramiyo anneme soruyolar annem veriyo cvbını bende ona kızıyorum. .
maaşımı sordu mesela.. bende sölemedim. teyzemde ne kadar maaş aliyosun diyo bana cvp vermedim.. sen 5 bin aliyon dimi diyo bende bilmem dedim kalktım ordan. çok merakli:KK70:
bide halamin kocasi bana diyo ki oo sen iyi maaş aliyon diyo memur maaşı 5 bin sandi:KK70: ne yapıyosun paralari diyo bende affedersin g.tme sokuyom diycem de demedim yiyorum dedim. sinir oluyom sanane benim maaşimdan diycem de akraba bu. çekemiyo işte.
Özel soru ne kadar ayıp bşy .

Benim teyzem de hiç zam aldın mı diye sormuştu . Bende çok sinşr oluyorum ona ne ki benim maaşından zamımdan
Bi de sen niye alışveriş yapmıyorsun çok para kazanıp kenara mı atıyorsun diyorlar

Özel soru ne kadar ayıp bşy .

Benim teyzem de hiç zam aldın mı diye sormuştu . Bende çok sinşr oluyorum ona ne ki benim maaşından zamımdan
Bi de sen niye alışveriş yapmıyorsun çok para kazanıp kenara mı atıyorsun diyorlar
agzi olan konuşuyo he de geç bişeye anlatmasina gerek yok;)
kendileri eniyisi olsun isterler çoğu akrabalar birbirlerine çekişiyo. insan kendine özeldir dimi:)

Kuzeninize verin ayari.
Daha net bir şey yok ola ki olmadı bu iş şimdi siz de mi yalancı cikacaksiniz?

Başkasının sebep olduğu sorunlari çözmeye sinir olurum.
Siz de kuzeninizi tanidiniz anlatmayin genel hariç hicbi seyinizi.

Düğün ( iliski ) falan olsa dumurluk durum olacakti :(

Kuzeniniz kötü düşünerek dememiştir bence onıun demesi değil teyze ve annenizin tepkileri çok aşırı olmuş

Kuzeniniz hem kıskanç hemde bosbogaz belli olmuş .hersey biz ders alalım diye yaşanıyor hayatta hiç takma şimdiden başarılar diliyorum size :) özel mesaj hakkım henüz olmadığı için burdan yazıyorum kusura bakmayın bende yüksek lisansa başvurmayi düşünüyorum daha doğrusu hedefim.araştırma görevlisi olmak Ales gano hepsi gayet yüksek yökdil çalışıyorum şu anda ama nasıl alıyor hocalar sizide okuyunca sormak istedim ? Yani şunu demek isitorum insanlar sürekli yok torpil lazim akademik ortam için yok yüksek lisansta alcaz derler almazlar diye baya hevesimi kaçırıyor o yüzden bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim .derdinizi paylaştığınız ortamda maydanoz olduğum için ayrıca kusura bakmayın :olamaz:

Kuzeniniz hem kıskanç hemde bosbogaz belli olmuş .hersey biz ders alalım diye yaşanıyor hayatta hiç takma şimdiden başarılar diliyorum size :) özel mesaj hakkım henüz olmadığı için burdan yazıyorum kusura bakmayın bende yüksek lisansa başvurmayi düşünüyorum daha doğrusu hedefim.araştırma görevlisi olmak Ales gano hepsi gayet yüksek yökdil çalışıyorum şu anda ama nasıl alıyor hocalar sizide okuyunca sormak istedim ? Yani şunu demek isitorum insanlar sürekli yok torpil lazim akademik ortam için yok yüksek lisansta alcaz derler almazlar diye baya hevesimi kaçırıyor o yüzden bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim .derdinizi paylaştığınız ortamda maydanoz olduğum için ayrıca kusura bakmayın :olamaz:
Hemen yazıyorum şimdi size özelden

Bur daha anlatmayin sizde. Ona gore davranin. Ben de atamam kesinlesmeden kimseye soylememistim annem kardeslerim ve sevgilim simdiki edim haricinde. Ben nazar deger ya da olmazsa bosuna insanlar beklentiye girer uzulurler kafasiyla soylememistim. Gayet normal yani tavriniz. Teyzeniz bi garipmis...

Bur daha anlatmayin sizde. Ona gore davranin. Ben de atamam kesinlesmeden kimseye soylememistim annem kardeslerim ve sevgilim simdiki edim haricinde. Ben nazar deger ya da olmazsa bosuna insanlar beklentiye girer uzulurler kafasiyla soylememistim. Gayet normal yani tavriniz. Teyzeniz bi garipmis...
Sırf kesin olmayan bşyi söylemedim diye tehlikeli ilan edildim

Back
X