• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel şeyleri baskasına anlatan kuzen

Benim için de hep Defne çok değişik diyorlar Değişti diyorlar .
Aynen sizinkiler gibi onlarda hiç gelmez bize Can'ları isterse ama annem hemen sen git ayıp Olmasın yapar biz gitmesek kırılırlar gücenirler.
ama ben bu durumdan hiç hoşlanmiyorum abim var akrabalarin olduğu mahallede yaşiyo ona gidiyorum.. babam git görüş diyo.. benim hiç görüşesim gelmiyo. bide babaannem var sağ.. oda halalarimi tutuyo hiç babamı tutmadi.. oğlunu ah vah oğlum.....eskiden çok severdim şimdi sevmiyorum. beni salak yerine koymaya çalıştılar sinirlendim yüzlerine de söledim. erkek kuzenim var eşime enişte/abi demiyo adiyla sölüyo 4 yaş küçük. bana abla diyo mesela eşim de o kuzenimi hiç sevmedi dövecektim onu diyo. işte kopuk.. size gücenirse gücensin onlar seni gücendirmiyo mu? kırmıyolar mi?

Bir defasında yds Sınavına girmiştim bunu duymuş aradı beni Sınavı'n nasıldı dedi kötü dedim kötü mü dedi ve gülmeye başladı . Sonra sonuç açıklandı ve yine aradı beni bende sonucumu Söylemek istemediğimi söyledim ve söyle ama bilmem ne diye Israr etti
seni takip etmiş. güvenme bence.

Sahsi olarak her şeyi biliyor ama hiç bir şey bilmiyormuş gibi,
Her şeyi biliyor ve herkese anlatıyor ise tanımıyormuş gibi yapın..
Gibi'ler hayat kurtarır!

ama ben bu durumdan hiç hoşlanmiyorum abim var akrabalarin olduğu mahallede yaşiyo ona gidiyorum.. babam git görüş diyo.. benim hiç görüşesim gelmiyo. bide babaannem var sağ.. oda halalarimi tutuyo hiç babamı tutmadi.. oğlunu ah vah oğlum.....eskiden çok severdim şimdi sevmiyorum. beni salak yerine koymaya çalıştılar sinirlendim yüzlerine de söledim. erkek kuzenim var eşime enişte/abi demiyo adiyla sölüyo 4 yaş küçük. bana abla diyo mesela eşim de o kuzenimi hiç sevmedi dövecektim onu diyo. işte kopuk.. size gücenirse gücensin onlar seni gücendirmiyo mu? kırmıyolar mi?
Kırıyorlar . Brnim kuzenim anneme bile adıyla sesleniyor bazen güya sevdiği içinmiş .
Bende gitmek görmek isteniyorum defalarca aramıştım zamanında hiö aramaz sormaz görünce de kendisi hiç aramıyorsunder

Kırıyorlar . Brnim kuzenim anneme bile adıyla sesleniyor bazen güya sevdiği içinmiş .
Bende gitmek görmek isteniyorum defalarca aramıştım zamanında hiö aramaz sormaz görünce de kendisi hiç aramıyorsunder
salak yerine konmalara sinir oluyorum gerçekten ya. güya onlar uyanık biz safiz.. gücenicek aman kırılmasin diye korkuyoruz da gidiyoruz.. ben babam için yapıyorum babami da çok kırdılar haklarini hiç helal etmiyorum.

salak yerine konmalara sinir oluyorum gerçekten ya. güya onlar uyanık biz safiz.. gücenicek aman kırılmasin diye korkuyoruz da gidiyoruz.. ben babam için yapıyorum babami da çok kırdılar haklarini hiç helal etmiyorum.
Bende annem babam için gidiyorum hep ailem Israr ediyor ara sor diye sadece o Yüzden baska hiç sebebi yok . Yoksa benim için dışardan herhangi biri

sen kuzeninden daha iyisin senden hasetleniyo. Allah haset kişilere hiç bişey vermez. onun olmasin benim olsun düşüncesinde...
Aslında onun çok imkanı var hersey için ama insanları devamlı kıskanıyorlar maddi olarakta durumları daha iyi ama hep daha fazlası olsun diyorlar .

Aslında onun çok imkanı var hersey için ama insanları devamlı kıskanıyorlar maddi olarakta durumları daha iyi ama hep daha fazlası olsun diyorlar .
ama şu ki kimseye kıyaslamasina gerekjyok hayat senin hayatin. onun hayatı onundur. farklı yaşantiya sahipsiniz
kimsenin fazlasinin aziyla ilgilendirmez. işinize gücüne bakıp kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin ben bile kuzenimin işini hiç takip etmedim. beni ilgilendirmez :)

Bence sizi kıskanmiş fesatlığına gidip yaymış. İnsan kuzenine bile güvenip anlatmayacaksa derdini sırrını kime anlatacak dimi yani? Her şeydw bir hayır varmış siz de onum ne fesat ne olduğunu öğrenmiş oldunuz.ben de onun bir seyini hetkese anlatirdım. Kısasta hayat vardır

Back
X