portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Özel okulların fiyatları ortalama 12-15 bin zaten. Bölüm hakkında yorum yapamam hiç bir bilgim yok.
Fiyatlardan benımde haberim var asıl amac o paraya degıp degmeyecegını bilmek
İki yıllık saglık bolumu icin ozele yıllık 13bin verılmelı mı egitim kredisi cekilerek? Deger mi?
İki yıllık saglık bolumu icin ozele yıllık 13bin verılmelı mı egitim kredisi cekilerek? Deger mi?
Kendi adıma ben hiçbir bölüm için o kadar para vermezdim bir özel üniye.
Ben de asla vermem diyordum ama insan basina gelince dusunmeye basliyor :)
O bölümden mezun olan biri vardır mutlaka ya da iş imkanları nedir nerde çalışılır mezun olunca hemen iş bulunur mu? Bölümün içeriğini biliyorsan söyle o konuda yorum yapayım bari sana. Bi de hangi okul olsuğu önemli.
Diploman işe yarayacaksa kolay imkanlar sağlayacaksa geleceğin için bir yatırım nihayetinde sen bilirsin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 yıllıklar için puanın yetiyorsa devlette 4 yıllık okuyabilirsin,sağlık meslek liseleri 2 yıllığa direk geçiş hakkını kullanabiliyorlar 4 yıllığa puanla gidiyorlar.odyometri anestezi falan okumayı dusunuyorum canım. devlette okumak isterdim ancak saglık meslek liseleri onumuzu kapatıyor mecburen ozel dusunmeye basladım :)
Hangi bölümü düşünüyorsunuz?
Mezuniyetten sonra iş sahası geniş mi?
Efenime söyleyim, neye göre mantıklı ya da değil?
Mesela şehir dışında okumaya göre mi?
odyometri yada anestezi dusunuyorum. ozelde okuyacagım o yuzden deger mi acaba dıye.. ben denizlideyim istanbulda okuyacagım o ayrı bi sıkıntı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?