Özel universitede ücretli okumak mantıklı mı?

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
İki yıllık saglık bolumu icin ozele yıllık 13bin verılmelı mı egitim kredisi cekilerek? Deger mi?

Fiyatlardan benımde haberim var asıl amac o paraya degıp degmeyecegını bilmek

O bölümden mezun olan biri vardır mutlaka ya da iş imkanları nedir nerde çalışılır mezun olunca hemen iş bulunur mu? Bölümün içeriğini biliyorsan söyle o konuda yorum yapayım bari sana. Bi de hangi okul olsuğu önemli.

Diploman işe yarayacaksa kolay imkanlar sağlayacaksa geleceğin için bir yatırım nihayetinde sen bilirsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlık bölümü diye bir bölüm mü var yoksa sağlıkla ilgili iki yıllık bir bölüm mü demek istedin?

Ozellikle odyometri dusunuyorum ama anestezi falan da olabilir şöyle soyliyim odyometri kpss ile 70le atanan bir bolum.

ODYOMETRISTLIK İnsanların işitme bozukluğunun derecesini çeşitli testler yardımı ile saptayan ve hastanın durumuna göre işitme cihazı ihtiyacını belirleyen ve uygulayan, gerekli durumlarda konuşma tedavisi veren kişidir.

Kaynak: http://www.hakkinda-bilgi-nedir.com/odyometrist-nedir+odyometrist-hakkinda-bilgi

Sağlık teknisyenliği diyorsun yani. Öyle desene yavrum. İyidir iyidir verilir para. Odyometri mantıklı bir seçim bence de, ama anestezi de güzel. Becerebiliyorsan 4 yıllık hemşirelik oku ama. Onda işsiz kalma ihtimalin yok. Gerçi bunlarda da yok, ama hemşirelikte daha çok kazanırsın.

Diploman işe yarayacaksa kolay imkanlar sağlayacaksa geleceğin için bir yatırım nihayetinde sen bilirsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

odyometri anestezi falan okumayı dusunuyorum canım. devlette okumak isterdim ancak saglık meslek liseleri onumuzu kapatıyor mecburen ozel dusunmeye basladım :)

odyometri anestezi falan okumayı dusunuyorum canım. devlette okumak isterdim ancak saglık meslek liseleri onumuzu kapatıyor mecburen ozel dusunmeye basladım :)
4 yıllıklar için puanın yetiyorsa devlette 4 yıllık okuyabilirsin,sağlık meslek liseleri 2 yıllığa direk geçiş hakkını kullanabiliyorlar 4 yıllığa puanla gidiyorlar.

Hangi bölümü düşünüyorsunuz?
Mezuniyetten sonra iş sahası geniş mi?
Efenime söyleyim, neye göre mantıklı ya da değil?
Mesela şehir dışında okumaya göre mi?

odyometri yada anestezi dusunuyorum. ozelde okuyacagım o yuzden deger mi acaba dıye.. ben denizlideyim istanbulda okuyacagım o ayrı bi sıkıntı :)

durumunuza bağlı aslında bende sağlık okuyorum özel bi üniversitede yıllık 4 800 verdim evimede yakın şehir dışına çıkmaktansa böyle çok daha iyi

Bence deger, saglik sektorunde is garanti, mezun olduktan sonra krediyi cikarirsin. Devlet universitesinde is bulamayacagin bir alan yerine, bence gayet mantikli ve dogru bir secim yapiyorsun, tebrik ederim.

Hemsirelige ne dersin?

İki yıllık saglık bolumu icin ozele yıllık 13bin verılmelı mı egitim kredisi cekilerek? Deger mi?

O bölümü hiç kazanma şansın yok mu? Bir yıl daha hazırlansan neler getirir, neler götürür senden?

Yazokuluna kalmazsan eğer 26 bin lira. bitirince hemen atanabilecek misin? Maaşın kaç para olacak? Ödemen ne kadar sürecek?

Bunları hesapla kafanda. Ne biliyim bitirince 2-3 bin maaşın olacaksa belki..

odyometri yada anestezi dusunuyorum. ozelde okuyacagım o yuzden deger mi acaba dıye.. ben denizlideyim istanbulda okuyacagım o ayrı bi sıkıntı :)

özel okul için şehir değiştirmen bana göre mantıklı değil hele hele ist diyorsun
özel okullar zaten kendilerine göre daha zor bi dersten kaldın diyelim kredisine göre para ödüyorsun o da ders başı bin liraya bile çıkabilir
sadece yıllık harç için düşünme bide istda yeme içme bilet masrafı hepsini düşün derim
hangi bölümdesin?benim zamanımda eşit ağırlık sözel sayısal vardı şimdi nasıl bilmiyorum ama.gene tercihler de bölüme göre seçim yapılır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…