Özel universitede ücretli okumak mantıklı mı?

2 yilliga ben vermem.acikogretimden isletme okusan daha iyi.bu arada bende ozelde okuyorum.egitim kredisiyle okumani da tavsiye etmem.cunku ozel okulun masrafi sandigindan daha coktur.ve basarisizligini goze alarak git.uzattiginda ucreti karsilayabilecekmisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anestezi bence iki yilliklarin icinde en iyisi.
Ingilizce acisindan nefis ozel okulda okumak. Benimki cok iyi oldu cok sukur ki ben lise sonda bile starter seviyesinde bir insandim..

Şuan da sağlık alanıyla ilgili biçok özel üniversitede bölümler açıldı.Bende özel üniversitede 2 yıllık sağlık teknikerliği okuyorum.%25 bursluyum ve senede 10bin lira ödüyorum.Devlet üniversitesine gidemiyorsan gayet mantıklı bir seçim yapmış olursun.Dgs ile geçiş yapılabilinen bölümlerde var.Kafana takılan bi soru varsa özel msjdan yardımcın olabilirim

Mezun olduktan sonra 2 yıl toplamda kazandığın para okula verdigin para ediyorsa değer
Ben bu mantıkta düşünüyorum :)

bi arkadaşım istanbulda anestezi okudu
2.5- 3 milyar alıyor

valla bilsem bende yazardım ama onun 5-6 sene oldu herhalde bitireli.

tabi kaldığın dersleri ve istanbulda geçim nasıl olur bi hesapla
bir de hazırlığın var mı

Son düzenleme:

4 yillik puanim yetmiyor ki bi sene daha hazırlanmak istemiyorum hem hemşirelikzor ya yapmadiklari is yok ben o kadar agirliga gelemem kendim de işitme sorunu yasadigim için özellikle ody. İstiyorum

2 yıllık anestezi bölümü okuyorum özel ünide. umarım değer :) sen de güzel bi bölüm düşünüyorsan yap derim. .

4 yıllıklar için puanın yetiyorsa devlette 4 yıllık okuyabilirsin,sağlık meslek liseleri 2 yıllığa direk geçiş hakkını kullanabiliyorlar 4 yıllığa puanla gidiyorlar.

Özelde ücretli bölümlere direkt geçiş pek yapmiyolar canim

Açık konuşayım bölüm tercihin iyi fakat hem iki yıllık, hem özel hem de şehir dışı çok mantıksız bence.
Hele ki özel ve İstanbul'u yanyana getiriyosan maddi durumun baya iyi demektir?
En dandik ev 750 tl keza yurtlar da öyle.
Ulaşım zaten pahalı, yeme içmeyi zaten söylemiyorum.
Özelde okuyacaksan bari ailenin yanında oku derim.
İki yıl için çok fazla masraf. İşe girdiğinde maaş durumun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…