portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
saglıkla ilgili 2 yıllıkSağlık bölümü diye bir bölüm mü var yoksa sağlıkla ilgili iki yıllık bir bölüm mü demek istedin?
yaşadığın şehirde mi okul? aynı şehirdeyse bence değer zaten başka şehre gitsen neredeyse o kadar harcarsın
eğitim kredisinin geri dönüşü nasıl oluyor. okul bittikten sonra mı ödüyorsun...
Universiteyi bitirdigin tarihten itibren 2yil sonra krediyi odemeye basliyorsunuz sekerim.
Ozellikle odyometri dusunuyorum ama anestezi falan da olabilirşöyle soyliyim odyometri kpss ile 70le atanan bir bolum.
ODYOMETRISTLIK İnsanların işitme bozukluğunun derecesini çeşitli testler yardımı ile saptayan ve hastanın durumuna göre işitme cihazı ihtiyacını belirleyen ve uygulayan, gerekli durumlarda konuşma tedavisi veren kişidir.
Kaynak: http://www.hakkinda-bilgi-nedir.com/odyometrist-nedir+odyometrist-hakkinda-bilgi
İki yıllık saglık bolumu icin ozele yıllık 13bin verılmelı mı egitim kredisi cekilerek? Deger mi?
Bende okuyanlardan cvp bekliyorum canim yine de konuma ilgi gsoterdigin için tesekkurlerO zaman bilemicem :) O bölümü okuyan varsa daha net cevap verebilir.
Sağlık teknisyenliği diyorsun yani. Öyle desene yavrum. İyidir iyidir verilir para. Odyometri mantıklı bir seçim bence de, ama anestezi de güzel. Becerebiliyorsan 4 yıllık hemşirelik oku ama. Onda işsiz kalma ihtimalin yok. Gerçi bunlarda da yok, ama hemşirelikte daha çok kazanırsın.
4 yıllıklar için puanın yetiyorsa devlette 4 yıllık okuyabilirsin,sağlık meslek liseleri 2 yıllığa direk geçiş hakkını kullanabiliyorlar 4 yıllığa puanla gidiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?