- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
O yazarken kimse onun o oldugunu bilmiyor ama açık bir platform değil. Yani e... Sözlük yazarı daha net olması açısından söyleyeyim kimse kimsenin nickinş bilmiyor o sitede kullanıcılar gerçek kişileri bilmiyorlarNiye gizlilik ihlali olsun sonucta herkese açık sosyal bir platformda yaziyor herkesin okumasini istemiyorsa yazmasin
Heh evet tam da bu o olsa okumaz mesela belkide bana saygı duyup okumaya ağı için vicdan yapıyorumMesela burda hiçkimse birinin günlüğünü okumanızı onaylamaz...
Ama merak güçlü bir duygudur. Günlük birimizin eline geçerse okuruz.
En azından ben okurum...
Çok da şey yapmayın yani kısacası.
Bence esiniz sizin onun nickini bildiginizi biliyordur ya da tahmin ediyordurO yazarken kimse onun o oldugunu bilmiyor ama açık bir platform değil. Yani e... Sözlük yazarı daha net olması açısından söyleyeyim kimse kimsenin nickinş bilmiyor o sitede kullanıcılar gerçek kişileri bilmiyorlar
Asla tahmin etmiyordur e... özlükte yazar olduğunu söylemedi benim bilgisayarına bakacağıma ihtimal vermeyecek kadar güven duyuyor ben iş pcsinde sık kullanılanlardan buldum nickinş oturumu açık bırakmış diye.Bence esiniz sizin onun nickini bildiginizi biliyordur ya da tahmin ediyordur
Hmm ben olsam yine de okurdum :)Asla tahmin etmiyordur e... özlükte yazar olduğunu söylemedi benim bilgisayarına bakacağıma ihtimal vermeyecek kadar güven duyuyor ben iş pcsinde sık kullanılanlardan buldum nickinş oturumu açık bırakmış diye.
Rahatsız olur gibime geliyor, çünkü hiç benim mesajlarıma bakmaz telefonumu eline almaz saygı duyar bide şu var bana söyleyemediği şeyleri yazıyor oraya utanır yani çocuk gibi. Şey yazmış mesela acayip birşey evlilik hayatta hiçbrşeye bağımlı olmam sanıyordum eşimi tanıyana kadar işyerinde biri onun parfümünü kullanıyor ama hiçkimseye yakışmıyor gibi o koku tek eşimde güzel gibi bunu çözen psikolog varsa beri gelsin anlatsın bana bu durumu yazmış. Bana bu olayı hiç söylemedi ben okudum utanır bunu söylemezBen sizin yerinizde olsam bakmanın yanlış bir şey olduğunu kendime telkin eder ama yine de mütemadiyen bakardım,sonuçta güzel şeyler yazıyormuş.
Eşiniz rahatsız olur mu ki?
Mesela eşim bana yazdığı tüm şiirleri okuttu ama ben ona bir tane düz yazımı okutmadım, yapı meselesi.
Eşiniz için de sıkıntı olmayacaksa okuyun gitsin :)
Okurdum ne yalan söyleyeyim zevkli oluyor
Benim aman mühendisler inek olur tezimi çürüten nicki öğrenmemdir yani. Benim sayısalcı koca orada fuzuli“Sevgilinin ekşi sözlük nickini öğrenmesi”
Özel hayata girmez bence sonuçta internette herkese açık bir paylaşım ama okumak yine de etik gelmez bana.
Oraya benim hakkımda bana söylemediği güzel özelliklerimi ya da kadınlarda itici buldugu ama asla dile getirmediği şeyleri yazıyor bildiğimi bilirse yazmaz kiGizli sakli asla yapamam kalpten gitmeme neden olursoyleniz ne olacak ki
Bide ben orda 4 senelik kocamı yeniden keşfettim gibi geliyor. Ön yargılarımı aldı götürdü mesela değişik duygu içindeyim ben istemem benimkini okusun ama ben okuyorumBen okuyorum valla, esimin de var benzer bir durumu. Fazlasiyla hosuma da gidiyor. Pisman da degilim. Mutsuz oldugu zamanlari vs yakalamam daha kolay oluyor. Baktim sikintilandi hemen iki sirinlik yapiyorum iki gune guzel seyler yaziyor durumu da takip ediyorum yani :)
bence ihlal degil :)
Evet orada yazar oldugunu bile söylemedi, öğrense bütün cooluğum gidecekEn azından düzenli bir şekilde ne yazmış diye okumazdım. Belki arada bir bakardım sadece. Bu sözlük, forum platformları anonim kalmak için bence, gizliliği bozulunca da bir anlamı kalmıyor. Kulanıcı adını da kendisi size söylememiş, bildiğinizi öğrense bozulabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?