Özel yaşantısına girmiş oluyor muyum?

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Merhaba kızlar,
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorum Bazen sırf benim hakkımda bir yorum yapmış mı diye bakıyorum. Bana söylemediği pek çok özelliğimden orada övgü dolu şekilde bahsediyor belkide bunları görmek hoşuma gittiği için bakıyorum , sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez sizce radikal bir karar alıp bakmaktan vazmıgeçsem? bakmaya devam mı etsem? gizliliğini ihlal etmiş olur muyum yanlış mı doğru mu bir türlü karar veremiyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşey yapıyorum kafam çok karışık (öyle tatlı şeyler yazıyor ki ondan bakıyorum güven problemi asla değil)

Niye gizlilik ihlali olsun sonucta herkese açık sosyal bir platformda yaziyor herkesin okumasini istemiyorsa yazmasin
O yazarken kimse onun o oldugunu bilmiyor ama açık bir platform değil. Yani e... Sözlük yazarı daha net olması açısından söyleyeyim kimse kimsenin nickinş bilmiyor o sitede kullanıcılar gerçek kişileri bilmiyorlar

Heh evet tam da bu o olsa okumaz mesela belkide bana saygı duyup okumaya ağı için vicdan yapıyorum

Bence esiniz sizin onun nickini bildiginizi biliyordur ya da tahmin ediyordur

Ben sizin yerinizde olsam bakmanın yanlış bir şey olduğunu kendime telkin eder ama yine de mütemadiyen bakardım,sonuçta güzel şeyler yazıyormuş.
Eşiniz rahatsız olur mu ki?
Mesela eşim bana yazdığı tüm şiirleri okuttu ama ben ona bir tane düz yazımı okutmadım, yapı meselesi.
Eşiniz için de sıkıntı olmayacaksa okuyun gitsin :)

Bence esiniz sizin onun nickini bildiginizi biliyordur ya da tahmin ediyordur
Asla tahmin etmiyordur e... özlükte yazar olduğunu söylemedi benim bilgisayarına bakacağıma ihtimal vermeyecek kadar güven duyuyor ben iş pcsinde sık kullanılanlardan buldum nickinş oturumu açık bırakmış diye.

Hmm ben olsam yine de okurdum :)

Rahatsız olur gibime geliyor, çünkü hiç benim mesajlarıma bakmaz telefonumu eline almaz saygı duyar bide şu var bana söyleyemediği şeyleri yazıyor oraya utanır yani çocuk gibi. Şey yazmış mesela acayip birşey evlilik hayatta hiçbrşeye bağımlı olmam sanıyordum eşimi tanıyana kadar işyerinde biri onun parfümünü kullanıyor ama hiçkimseye yakışmıyor gibi o koku tek eşimde güzel gibi bunu çözen psikolog varsa beri gelsin anlatsın bana bu durumu yazmış. Bana bu olayı hiç söylemedi ben okudum utanır bunu söylemez

“Sevgilinin ekşi sözlük nickini öğrenmesi”

Özel hayata girmez bence sonuçta internette herkese açık bir paylaşım ama okumak yine de etik gelmez bana.

En azından düzenli bir şekilde ne yazmış diye okumazdım. Belki arada bir bakardım sadece. Bu sözlük, forum platformları anonim kalmak için bence, gizliliği bozulunca da bir anlamı kalmıyor. Kulanıcı adını da kendisi size söylememiş, bildiğinizi öğrense bozulabilir bence.

Ben okuyorum valla, esimin de var benzer bir durumu. Fazlasiyla hosuma da gidiyor. Pisman da degilim. Mutsuz oldugu zamanlari vs yakalamam daha kolay oluyor. Baktim sikintilandi hemen iki sirinlik yapiyorum iki gune guzel seyler yaziyor durumu da takip ediyorum yani :)

bence ihlal degil :)

Bide ben orda 4 senelik kocamı yeniden keşfettim gibi geliyor. Ön yargılarımı aldı götürdü mesela değişik duygu içindeyim ben istemem benimkini okusun ama ben okuyorum

Evet orada yazar oldugunu bile söylemedi, öğrense bütün cooluğum gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…