Özel yaşantısına girmiş oluyor muyum?

Bende olsam bakardım güzelim.Hiç suçlama kendini.Hatta tlfda whatsap instagram ne var ne yok bakardım.

Oda dogru heycanlanmiyor musun okurken acaba ne yazdi diye
Ya işte bu benim için bağımlılık haline dönüşmeye başladı adamı rahat bıraktım mesela 2 saattir yataktayım pusuda birşey yazar yalnız kaldı telefon elinde diye bekliyorum odada. Hep güzel şeyler yazmıyor 2 cm saçını kestirip farketmeyince tribe girmekte nedir ya şimdi oldu mu bu yazmış ben de kendime hemen çeki düzen veriyorum şaka yapıyorum ya falan diye

Ben hemen derim sen iş yerinde başka kadınları mı kokluyosun

Artık geri dönülmez yola girmişsiniz. Nickini öğrendiğini söyleseniz rahatça yazamaz. Orada anonim şekilde yazma keyfini elinden alırsınız. O yüzden sinsi takibe devam diyorum ben.

Bende olsam bakardım güzelim.Hiç suçlama kendini.Hatta tlfda whatsap instagram ne var ne yok bakardım.
Bakıyorumda oralar çok sıkıcı kimseyle konuşmuyor genelde hep sorulana cevap atıyor gün içinde şarjı bile bitmiyor hatta ilk evlendiğimizde 1 ay tek benimle konuşmuş inanamadım siliyor mu bu ya dedim dökümana baktım gerçekten yalnızca beni aramış ondan oralar heyecan vermiyor

Bu anonim işi beni yaktı gecem gunduzum ne begenmiş ne yazmış oldu

Bilemedim ki ya sizin için yazdıkları da çok güzelmiş,insan hep okumak ister.
Ama sizin özelinize karşı saygılı ve bu konuda onunda sınırları net sanırım.
Bir süre okumamaya çalışın mesela on gün falan, yapabilirseniz böyle devam edin,
Olmazsa da eşinizle durumlardan habersiz gibi sözlük hakkında,yazarlar hakkında falan konu açın,ne güzel yazmış falan diye örnekler verin,
Belki gaza gelir kendi söyler,rahat rahat okursunuz :)

Belki okuduğunu çoktan farketmiştir de ondan öyle şeyler yazıyordur hiç böyle düşündün mü

Çok ketum davranıyor ekşi sözlük hakkında gazetede birşey okudum hiçbir yorum yapmadı. Evet güzel şeylerin yanısıra kötü şeylerde görüp insan kendine çeki düzen veriyor sessiz bir yapısı var herşeyi anlatmıyor ama orada bülbül hak getire

Bide ben orda 4 senelik kocamı yeniden keşfettim gibi geliyor. Ön yargılarımı aldı götürdü mesela değişik duygu içindeyim ben istemem benimkini okusun ama ben okuyorum

ben de tam ayni duyguyu yasiyorum. Yeniden kesfetmek gibi. Ben benim yazdiklarimi okusun isterdim ama okudugunu bilmek istemezdim :) o zaman yazamazdim cunku.

O yuzden ona okudugumu soylemiyorum baska niyetim yok

Cıx bu olamaz nişanlıyken yazdıklarıda var geriye dönük neredeyse kuruluşundan beri yazdıklarıda var. Bide olumsuz yazılarıda var olabiliyor bana asla söylemeyeceği ama yazdıgı
Bence özel hayatın ihlali ama ben de olsam okurdum günlük okuma örneği verilmiş ama günlükle aynı değil bu çünkü kendine özel yazmıyor açık bi platforma yazıyor.. eş kardeş arkadaş hangi yakınım olsa gizlice okumak isterdim o kişi bilmeden. Denizin haberi olmadan lacivert derinlere dalmış dibi araştırıyorsun gibi bir his çok güzel bence

ben de tam ayni duyguyu yasiyorum. Yeniden kesfetmek gibi. Ben benim yazdiklarimi okusun isterdim ama okudugunu bilmek istemezdim :) o zaman yazamazdim cunku.

O yuzden ona okudugumu soylemiyorum baska niyetim yok
Mesela bu konuyu okuyacağını bilsem açmadım açamazdım utanırdım ayıp gibide geliyor değil gibide keşke kurallar olmadan yaşasak

Mesela bu konuyu okuyacağını bilsem açmadım açamazdım utanırdım ayıp gibide geliyor değil gibide keşke kurallar olmadan yaşasak
Ya bu konu üzerinden çok eğlenceli şeyler yapabilirsin bence kadınlr kulübü nickini “yanlışlıkla” öğrenmesini sağlayıp sonra ona göre yorumlar yazıp okuyup okumayacağını görmek, okuduğunu öğrenirsen de eşim keşke şunu yapsa dediğinde yapıp yapmayacağını görmek gibi

Keşfettim adamı resmen, ben evde olmadığım zaman herkes beni kaçırabilirmiş gibi geliyormuş buna çok gülmüştüm hiç söyleyemedim bunu bir erkek diğer erkeğe söyleyemez mesela ama adam bunu oraya yazmış bana söylese her yıl muhakkak 2 3 kez hatırlatır gülerim

Bence kasinma guzel istihbarat kaynagi o. Sakin sakin oku. Eger bir gun yakalanirsan bilmiyomus gibi yaparsin. Ya ben bu yazarin yazdiklarini seviyorum o yuzden okuyorum filan dersin

Mesela bizim telefonlar hep ortada esim kk hesabimi farketmis biliyor aslinda. Girip okuyor mu bilmem ama.bana soylemesini istemiyorum takilsin oyle. Bilsem hesabi kapatirim cunku :)

Çok iyiymiş bu da

O bu konuda sınırları olan biri telefonum bangır bangır çalar bakmaz mesajlarımı okumaz nicki i görse bile bakmaz ona göre ayıp böyle şeylere bakmaz kargo gelir bana ona bile bekler merak etsede benim kargom diye açmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…