- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Oda dogruOraya benim hakkımda bana söylemediği güzel özelliklerimi ya da kadınlarda itici buldugu ama asla dile getirmediği şeyleri yazıyor bildiğimi bilirse yazmaz ki
Bende olsam bakardım güzelim.Hiç suçlama kendini.Hatta tlfda whatsap instagram ne var ne yok bakardım.Merhaba kızlar,
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorumBazen sırf benim hakkımda bir yorum yapmış mı diye bakıyorum. Bana söylemediği pek çok özelliğimden orada övgü dolu şekilde bahsediyor belkide bunları görmek hoşuma gittiği için bakıyorum , sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez sizce radikal bir karar alıp bakmaktan vazmıgeçsem? bakmaya devam mı etsem? gizliliğini ihlal etmiş olur muyum yanlış mı doğru mu bir türlü karar veremiyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşey yapıyorum kafam çok karışık (öyle tatlı şeyler yazıyor ki ondan bakıyorum güven problemi asla değil)
Ya işte bu benim için bağımlılık haline dönüşmeye başladı adamı rahat bıraktım mesela 2 saattir yataktayım pusuda birşey yazar yalnız kaldı telefon elinde diye bekliyorum odada. Hep güzel şeyler yazmıyor 2 cm saçını kestirip farketmeyince tribe girmekte nedir ya şimdi oldu mu bu yazmış ben de kendime hemen çeki düzen veriyorum şaka yapıyorum ya falan diyeOda dogruheycanlanmiyor musun okurken acaba ne yazdi diye
Rahatsız olur gibime geliyor, çünkü hiç benim mesajlarıma bakmaz telefonumu eline almaz saygı duyar bide şu var bana söyleyemediği şeyleri yazıyor oraya utanır yani çocuk gibi. Şey yazmış mesela acayip birşey evlilik hayatta hiçbrşeye bağımlı olmam sanıyordum eşimi tanıyana kadar işyerinde biri onun parfümünü kullanıyor ama hiçkimseye yakışmıyor gibi o koku tek eşimde güzel gibi bunu çözen psikolog varsa beri gelsin anlatsın bana bu durumu yazmış. Bana bu olayı hiç söylemedi ben okudum utanır bunu söylemez
Bakıyorumda oralar çok sıkıcı kimseyle konuşmuyor genelde hep sorulana cevap atıyor gün içinde şarjı bile bitmiyor hatta ilk evlendiğimizde 1 ay tek benimle konuşmuş inanamadım siliyor mu bu ya dedim dökümana baktım gerçekten yalnızca beni aramış ondan oralar heyecan vermiyorBende olsam bakardım güzelim.Hiç suçlama kendini.Hatta tlfda whatsap instagram ne var ne yok bakardım.
Bu anonim işi beni yaktı gecem gunduzum ne begenmiş ne yazmış olduBen hemen derim sen iş yerinde başka kadınları mı kokluyosun
Artık geri dönülmez yola girmişsiniz. Nickini öğrendiğini söyleseniz rahatça yazamaz. Orada anonim şekilde yazma keyfini elinden alırsınız. O yüzden sinsi takibe devam diyorum ben.
Rahatsız olur gibime geliyor, çünkü hiç benim mesajlarıma bakmaz telefonumu eline almaz saygı duyar bide şu var bana söyleyemediği şeyleri yazıyor oraya utanır yani çocuk gibi. Şey yazmış mesela acayip birşey evlilik hayatta hiçbrşeye bağımlı olmam sanıyordum eşimi tanıyana kadar işyerinde biri onun parfümünü kullanıyor ama hiçkimseye yakışmıyor gibi o koku tek eşimde güzel gibi bunu çözen psikolog varsa beri gelsin anlatsın bana bu durumu yazmış. Bana bu olayı hiç söylemedi ben okudum utanır bunu söylemez
Belki okuduğunu çoktan farketmiştir de ondan öyle şeyler yazıyordur hiç böyle düşündün müMerhaba kızlar,
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorumBazen sırf benim hakkımda bir yorum yapmış mı diye bakıyorum. Bana söylemediği pek çok özelliğimden orada övgü dolu şekilde bahsediyor belkide bunları görmek hoşuma gittiği için bakıyorum , sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez sizce radikal bir karar alıp bakmaktan vazmıgeçsem? bakmaya devam mı etsem? gizliliğini ihlal etmiş olur muyum yanlış mı doğru mu bir türlü karar veremiyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşey yapıyorum kafam çok karışık (öyle tatlı şeyler yazıyor ki ondan bakıyorum güven problemi asla değil)
Çok ketum davranıyor ekşi sözlük hakkında gazetede birşey okudum hiçbir yorum yapmadı. Evet güzel şeylerin yanısıra kötü şeylerde görüp insan kendine çeki düzen veriyor sessiz bir yapısı var herşeyi anlatmıyor ama orada bülbül hak getireBilemedim ki ya sizin için yazdıkları da çok güzelmiş,insan hep okumak ister.
Ama sizin özelinize karşı saygılı ve bu konuda onunda sınırları net sanırım.
Bir süre okumamaya çalışın mesela on gün falan, yapabilirseniz böyle devam edin,
Olmazsa da eşinizle durumlardan habersiz gibi sözlük hakkında,yazarlar hakkında falan konu açın,ne güzel yazmış falan diye örnekler verin,
Belki gaza gelir kendi söyler,rahat rahat okursunuz :)
Cıx bu olamaz nişanlıyken yazdıklarıda var geriye dönük neredeyse kuruluşundan beri yazdıklarıda var. Bide olumsuz yazılarıda var olabiliyor bana asla söylemeyeceği ama yazdıgıBelki okuduğunu çoktan farketmiştir de ondan öyle şeyler yazıyordur hiç böyle düşündün mü
Bide ben orda 4 senelik kocamı yeniden keşfettim gibi geliyor. Ön yargılarımı aldı götürdü mesela değişik duygu içindeyim ben istemem benimkini okusun ama ben okuyorum
Bence özel hayatın ihlali ama ben de olsam okurdumCıx bu olamaz nişanlıyken yazdıklarıda var geriye dönük neredeyse kuruluşundan beri yazdıklarıda var. Bide olumsuz yazılarıda var olabiliyor bana asla söylemeyeceği ama yazdıgı
Mesela bu konuyu okuyacağını bilsem açmadım açamazdım utanırdım ayıp gibide geliyor değil gibide keşke kurallar olmadan yaşasakben de tam ayni duyguyu yasiyorum. Yeniden kesfetmek gibi. Ben benim yazdiklarimi okusun isterdim ama okudugunu bilmek istemezdim :) o zaman yazamazdim cunku.
O yuzden ona okudugumu soylemiyorum baska niyetim yok
Ya bu konu üzerinden çok eğlenceli şeyler yapabilirsin benceMesela bu konuyu okuyacağını bilsem açmadım açamazdım utanırdım ayıp gibide geliyor değil gibide keşke kurallar olmadan yaşasak
Keşfettim adamı resmen, ben evde olmadığım zaman herkes beni kaçırabilirmiş gibi geliyormuş buna çok gülmüştüm hiç söyleyemedim bunu bir erkek diğer erkeğe söyleyemez mesela ama adam bunu oraya yazmışBence özel hayatın ihlali ama ben de olsam okurdumgünlük okuma örneği verilmiş ama günlükle aynı değil bu çünkü kendine özel yazmıyor açık bi platforma yazıyor.. eş kardeş arkadaş hangi yakınım olsa gizlice okumak isterdim o kişi bilmeden. Denizin haberi olmadan lacivert derinlere dalmış dibi araştırıyorsun gibi bir his çok güzel bence
Mesela bu konuyu okuyacağını bilsem açmadım açamazdım utanırdım ayıp gibide geliyor değil gibide keşke kurallar olmadan yaşasak
Çok iyiymiş bu daKeşfettim adamı resmen, ben evde olmadığım zaman herkes beni kaçırabilirmiş gibi geliyormuş buna çok gülmüştüm hiç söyleyemedim bunu bir erkek diğer erkeğe söyleyemez mesela ama adam bunu oraya yazmışbana söylese her yıl muhakkak 2 3 kez hatırlatır gülerim
O bu konuda sınırları olan biri telefonum bangır bangır çalar bakmaz mesajlarımı okumaz nicki i görse bile bakmaz ona göre ayıp böyle şeylere bakmaz kargo gelir bana ona bile bekler merak etsede benim kargom diye açmazYa bu konu üzerinden çok eğlenceli şeyler yapabilirsin bencekadınlr kulübü nickini “yanlışlıkla” öğrenmesini sağlayıp sonra ona göre yorumlar yazıp okuyup okumayacağını görmek, okuduğunu öğrenirsen de eşim keşke şunu yapsa dediğinde yapıp yapmayacağını görmek gibi
Helal olsun valla herkes yapamazO bu konuda sınırları olan biri telefonum bangır bangır çalar bakmaz mesajlarımı okumaz nicki i görse bile bakmaz ona göre ayıp böyle şeylere bakmaz kargo gelir bana ona bile bekler merak etsede benim kargom diye açmaz
O bu konuda sınırları olan biri telefonum bangır bangır çalar bakmaz mesajlarımı okumaz nicki i görse bile bakmaz ona göre ayıp böyle şeylere bakmaz kargo gelir bana ona bile bekler merak etsede benim kargom diye açmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?