Özel yaşantısına girmiş oluyor muyum?

İşte keşke böyle olmasaydı ben de vicdan yapmaz çatır çatır Okurdum adam böyle olunca ayıp mı ki yaptığım diye sorguluyorum
Yani evet ayıp olmasına ayıp da işte insanı insan yapan da bu ayıplar zaten lisede edebiyat okurken kitapların yazılış biçimleri vardı.. ilahi bakış açısıyla yazılan, karakter bakış açısıyla yazılan kitaplar vardı. Şimdi sen kısmen de olsa eşini ilahi bakış açısından görebiliyorsun bu bilgi sayesinde. Bence tadını çıkar

Al işte
Aynen öyle ilahi bakış açısıyla görüyorum. bazen keyif veriyor bazende sinir oldugum şeyleri yazıyor mesela saçımı kestirdiğimi farkedememesini sitem dolu yazmış tamam belki kırıklarını aldırdım ama acımasızca eleştirmiş

Soylerseniz yazarligini elinden alirsiniz lutfen soylemeyin. Bende twitterda oyleydim erkek arkadasim sevgili olmadan once nickimi bulmus hatta ordan yazmis mentionlasarak konusmusuz. Sonra bir gun bir cumle kurdu direk ekran fotosu alip attim. O da evet farketmeni cok bekledim ama yazmadin hatta yazdiklarima da bir gun sonra cevap verdin falan dedi. Sonrasinda gunluk olarak kullandigim yeri kullanmamaya basladim. Hic hos olmuyor.

Sozlukte yazdiklarini okudugunuzu bilmedigini sanmiyorum. Muhakkak biliyordur. Gunluk degil sonucta bence mahsuru yok bakmanizin da.

Nickini bildiğini biliyo mu peki:)
Yok işte bilmiyor.Eşim bu tarz konularda saygılı biri benim telefonum çalsa bakmaz, mesaj gelse bakmaz benimde öyle olduğumu düşünüyor ben en azından ona öyle davranıyorum, dolayısıyla ben pcsinde bir işim vardı onu hallederken gördüm sık kullanılanlardan nickini oturumu açıktı. ihtimal vermez yani benim gördüğüme beni meraklıda bulmuyor özele girilmemesi hususunda kendide titiz

Kendi titizse bu konuda bence devam etmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…