- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
İşte keşke böyle olmasaydı ben de vicdan yapmaz çatır çatır Okurdum adam böyle olunca ayıp mı ki yaptığım diye sorguluyorumHelal olsun valla herkes yapamaz
Yani evet ayıp olmasına ayıp da işte insanı insan yapan da bu ayıplar zatenİşte keşke böyle olmasaydı ben de vicdan yapmaz çatır çatır Okurdum adam böyle olunca ayıp mı ki yaptığım diye sorguluyorum
Aynen öyle ilahi bakış açısıyla görüyorum.Yani evet ayıp olmasına ayıp da işte insanı insan yapan da bu ayıplar zatenlisede edebiyat okurken kitapların yazılış biçimleri vardı.. ilahi bakış açısıyla yazılan, karakter bakış açısıyla yazılan kitaplar vardı. Şimdi sen kısmen de olsa eşini ilahi bakış açısından görebiliyorsun bu bilgi sayesinde. Bence tadını çıkar
Daha komik olanı mesleğinde yazılım yani hep yazıyor :) kod yazıyor ekşiye yazıyor bana yazıyorAaaa ne güzel. Adam hem yaziyor hem para kazaniyor.
Bazı insanlar duygularını açıkça ortaya koyamazlar ki ben onu böyle kabul ettim.Yüzünüze demediklerini niye oraya yaziyor
Gizli bence çünkü oraya içini döküyorOrda yazdigini neden demiyor cok mu gizli?
Nickini bildiğini biliyo mu peki:)Bazı insanlar duygularını açıkça ortaya koyamazlar ki ben onu böyle kabul ettim.
Yok işte bilmiyor.Eşim bu tarz konularda saygılı biri benim telefonum çalsa bakmaz, mesaj gelse bakmaz benimde öyle olduğumu düşünüyor ben en azından ona öyle davranıyorum, dolayısıyla ben pcsinde bir işim vardı onu hallederken gördüm sık kullanılanlardan nickini oturumu açıktı.Nickini bildiğini biliyo mu peki:)
Kendi titizse bu konuda bence devam etmeyin:)Yok işte bilmiyor.Eşim bu tarz konularda saygılı biri benim telefonum çalsa bakmaz, mesaj gelse bakmaz benimde öyle olduğumu düşünüyor ben en azından ona öyle davranıyorum, dolayısıyla ben pcsinde bir işim vardı onu hallederken gördüm sık kullanılanlardan nickini oturumu açıktı.ihtimal vermez yani benim gördüğüme beni meraklıda bulmuyor özele girilmemesi hususunda kendide titiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?