Özel...

Unutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

her insanin sehvet duygusuna dair yukledigi mana farklidir. kimi insan hiddetle, kimi insan sefkatle bir etki duyar. uzerinde fazla durulacak bir sey degil, bir sapkinlik hic degil.

böğyttt bana biraz iğrenç geliyor acıkcası:KK14:zira biz kavga ederken eşim beni balkondan atmak ben ise onu bıçaklamak istiyorum :sinirli:gebertirim onu ben:KK53::KK53:

Benimki de yanyanayken küsken cok cekici oluyor.:kk77: henüz itiraf etmedim ama. Egoyla alakalı bi durum o an goze ulasilmaz geliyo dokunamiyosun bu da dokunma arzusunu tetikliyo
Bence itiraf etme. Benim gibi ,ne demek istedi bu filan der,biraz şok etkisi yarattı da ben de :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:eşime acı çektirdiğim içindir:KK70::KK70:yani benim eşim acı çekiyor tartışırken,adamı cırmaladığını,kollarını kanattığını söylüyor konu sahibi!
Bir kaç kez öyle vukuatım var ama çok çok çok sinirliydim kendimi tutamadım:KK12:Kolunda yaralar hala duruyor faça atmış gibi.

Kizlar ayni şeyleri eşimde söylüyor
Hormonlar ya da vücudun şekillerinin değişmesinden mi ne
Sinirlerim yatismaz :kızgın:

Ateşli bir tartışma sonrası.......
Makul bence:cool:

Ateşli bir tartışma sonrası.......
Makul bence:cool:
Ya öyle deme ama,mesela ben 24 saat isteyebilecek bir varlıkken:oops:,tartıştığımızda adama kafa göz dalacak moda giriyorum. O haldeyken de hayatta aklıma gelmiyor

Unutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Çok normal bence. Kızınca çok güzel oluyorsundur :KK45:

Normal, olabilir. Herkes farklı şeylerden tahrik olur sonuçta. Geçmişten gelen şeyler, bilinçaltı da etkilidir. Mesela kendisine çok kızan biriyle sonrasında çok ateşli bir sevişme yaşamıştır, o yüzden tahrik oluyor olabilir.

Back
X