- 22 Kasım 2010
- 11.304
- 20.269
- 598
Bana tuhaf geliyor da ondan,normal yani?
evet gayet normal. her insan başka şeyden tahrik olur, kimi de bundan. ateşli sevişmeyi çağrıştırır. ama tabii ciddi çok büyük kavgalardan bahsetmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana tuhaf geliyor da ondan,normal yani?
kuzum acı çekmek hoşuna gidiyor adamın!Mazoşizm o değil yalnız.
Unutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eşi tartışmada sinirlenince adam acı mı çekiyor?kuzum acı çekmek hoşuna gidiyor adamın!
Eşi tartışmada sinirlenince adam acı mı çekiyor?
Bence itiraf etme. Benim gibi ,ne demek istedi bu filan der,biraz şok etkisi yarattı da ben de :)Benimki de yanyanayken küsken cok cekici oluyor.henüz itiraf etmedim ama. Egoyla alakalı bi durum o an goze ulasilmaz geliyo dokunamiyosun bu da dokunma arzusunu tetikliyo
Bir kaç kez öyle vukuatım var ama çok çok çok sinirliydim kendimi tutamadımeşime acı çektirdiğim içindir
yani benim eşim acı çekiyor tartışırken,adamı cırmaladığını,kollarını kanattığını söylüyor konu sahibi!
Ya öyle deme ama,mesela ben 24 saat isteyebilecek bir varlıkkenAteşli bir tartışma sonrası.......
Makul bence![]()
Çok normal bence. Kızınca çok güzel oluyorsundurUnutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Normal, olabilir. Herkes farklı şeylerden tahrik olur sonuçta. Geçmişten gelen şeyler, bilinçaltı da etkilidir. Mesela kendisine çok kızan biriyle sonrasında çok ateşli bir sevişme yaşamıştır, o yüzden tahrik oluyor olabilir.Unutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.