• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özeliikle çocuğu olanlar okusun lütfen

asiyek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
100
3
46
Ankara
En başta oyuncak olmak üzere,birçok alet vb. Çin malı ve CE logosuna güveniyoruz. Ama bu konuda da sahtekarlık yapmışlar ve benzer bir logo geliştirmişler.Ayrıntılar linkte,takip ettiğim blogda yazıyor.
Aslında forumda şimdiye kadar niye paylaşmadım diye utandım şimdi,oysa çevremdeki tüm anne babalara söylemiştim,özellikle oyuncaklara çok dikkat edin demiştim :(
Canlarım lütfen iyice okuyun ve mümkünse paylaşın, çok önemli bir bilgi çünkü.
                  Yaşamdan, Her Telden: CE Sertifikalı diye aldanmayın...

yuh demek istiyorum,nasıl bu kadar aldatabilirler insanları..
fark etmek gerçekten çok güç..benim de 1,5 yaşında oğlum var. ben genelde türk malı pilsan oyuncaklarını alıyorum.daha güvenilir buluyorum.

paylaşım için teşekkür ederim.facedede paylaştım.valla ben oğluma oyuncak almadım fazla hiçte pişman değilim.bunu öğrendikten sonrada zor alırım.zatewn oynadıklarıda yok benim mutfaktaki kap çanaklarım daha çok ilgisini çekiyor.

Aman nolur herkesle paylaşın, internete girip sayfaya bakamasalar da işaretler arasındaki farkları tarif edin.Hiç şakası yok bu düzenbazlığın.

Back
X