- 3 Şubat 2018
- 25.849
- 111.214
- 598
Yok cocuk istemis. Belki annesi zorlamistir bilemem ama istekliydi. Yemek yemeye gittik ben su kadar sundan istiyorum diye diretiyor. Defalarca bagirarak soyluyor. Tamam yavrum diyoruz. Bagira bagira su kadari benim diyor. Tamam diyoruz. Esim ne kadar ac gozlu dedi. Ama soyle birsey var. Ayni ortamda otururken anne baba ve cocukla. Cocugun eline telefon verip baska odaya gonderiyorlar. Oh bize bulasmiyor ne guzel diyorlar.
Niye o kadar anormal geldi ki size, siz hiç mi foto çekilmek istemezsiniz yada tabağınızdan biri bir lokma alsa hiç mi rahatsız olmazsiniz, kaldı ki bu çocuk..ve bu size normal geliyor?
Kesinlikle dediğiniz gibi, biri bizi gelip sapır supur opemiyorsa, yada farklı şeyler..Benim cocugum yok ama ben cocuklardan bazi seyler için izin istenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonucta onlar da birer bireyler. 2 bucuk yasindaki çocuğa yanima gelir misin? Opebilir miyim seni? Bana da elindeki sekerden verir misin? Gibi konusuyorum. Bal gibi de anlıyor. Hoş ben anlamiyorum ne dedigini o kadar ufak çocukların annesine tercume ettiriyorum ama cocuklarin uzerine gidilmemeli. Foto konusu hata olmus bence. Cocukta bir sıkıntı yok bence varsa da ailesi ilgilencek artık
Aynen öyle,cocuk diye yaşı küçük kendini tam ifade edemiyor diye boyle yapilmaz çocuğa. Bazısı da inadına sinir eder ya çocuğu,cocuk en son bağırır elindekileri falan fırlatır . E haklı ama yani,bunu yapanlar da gülüyor sonra. Cok komik sanki. Kendisi bağırsa biz gülsek oyle olmaz ama. Degilmi...Kesinlikle dediğiniz gibi, biri bizi gelip sapır supur opemiyorsa, yada farklı şeyler..
O çocuk diye izin almadan yapma hakkımız olmuyor, ama insanlar hak görüyor bunu maelsef..
o filmi birçok kez merak etmeme rağmen bir izleyemiyorum nedenseannesine durumu anlatın mutlaka psikolojik destek alması gereken bir çocuk. hatta annesi size, benim çocuğum deli mi gibisinden birsey söylerse ona kevin hakkında konuşmalıyız filmini mutlaka izletin.
annesine babasına teslim ederken konuştunuz mu bişeylerAnne ve babasina da boyle. Hatta onlara daha beter davraniyor. Yemek mevzusu annnesinde de olmustu bi kere. Annesi fazla yedi diye ortaligi yikmisti. Simdi size anlatirken hatirladim. Bize gelince annesiyle gun icinde yediklerini anlatip ben ondan cok yedim diye anlatiyordu. Belki aile icinde farkli bir mevzu bu bilemedim. Biz tabagindan birsey almadik bu arada. Esim yanlislikla ortada duran yemekten aldi.
İste butun sorun burda. Tv ve telefon. İletisim tamamen kopuyor. Tabiki o yaslarda artik tepkilerini ortaya koymak dogal ama asil sebep telefon..Yok cocuk istemis. Belki annesi zorlamistir bilemem ama istekliydi. Yemek yemeye gittik ben su kadar sundan istiyorum diye diretiyor. Defalarca bagirarak soyluyor. Tamam yavrum diyoruz. Bagira bagira su kadari benim diyor. Tamam diyoruz. Esim ne kadar ac gozlu dedi. Ama soyle birsey var. Ayni ortamda otururken anne baba ve cocukla. Cocugun eline telefon verip baska odaya gonderiyorlar. Oh bize bulasmiyor ne guzel diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?