Özellikle anneler bir fikir de bana verin lütfen

vm74

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
548
86
318
Merhaba
Öncelikle başka bir durumla ilgili tam yerine açtığım konuya hala cevap gelmediği için buraya yazıyorum çünkü pazar gününe kadar vaktim var.

Ocak itibariyle bir işim olmayacak ve ben kpss'ye hazırlanmak istiyorum. Pzt-Çrş-Cuma 09.00-15.00 arası içime sinen bir kurs buldum.

Gelelim soruma: 3 aylık bir kızım var. Eşim bana 6 aylık olsun bekle o zaman yoğunlaştırılmış kursa gidersin nasıl olsa ek gıdaya başlayacak diyor. Ben de diyorum ki şimdi üç gün gitmezsem yoğun kursta her gün gidip daha çok ayrı kalacağım. Hangisi bebeğim için daha iyi olur? Beslenmeyle ilgili bir sıkıntı yok sütümü sağıp bırakacağım.

Bakacak kisi varsa beslenme sikinti degilse kursa gitmeniz mantikli.

Şimdi git 6 aylıkken diş sıkıntısı oluyor çok zor olur

A grubuna hazirlanacaksiniz degilmi?bebeginiz 6 aylik olana kadar genel yetenek genel kultur evde internetten videolarla calisabilirsiniz.diger alan dersleri icin sadece kurs alin derim.internette cok guzel videolar var. kurs hem zaman kaybi oluyor hemde bebeginizden ayri kalmamis olursunuz.cok kucuk suan

Anne sütü emiyorsa sıkıntı olur canım 3 saate bir emmek ister
6 Aydan sonra ek gıdaya geçeceği için sen yokken yedirebilirler o yüzden demiştir eşin

Güvenilir biri bakacaksa olabilir de ben çok özlerdim herhalde...

Ben sırf salonlara para bayılmayayım diye pilates videoları indirdim netten, ama evdeyken ne mümkün, yok ev işi, yok misafiri, yok bilmem nesi.
Üstelik minik bebeği varken hiç eli ermez evde çalışmaya diye düşünürüm

Evde maalesef çalışamam benim gitmem lazım:/

10 aylık kızım var bence şimdi git şu anda herkes bakabilir ama 6 aylık olunca sıkıntı olur diş sıkıntısı başlar zır zır hiç durmaz Ve bir tek sen de durur o zaman gidemezsin emin ol benim kız o dönemlerde kucağıma yapışıktı resmen kimsede durmuyordu Ve benim ameliyat olmam lazımdı bekledim ne acı çektim kucağımda 9 kiloluk bir ağırlık canımı çok yaktı ama yapacak bişey yoktu yeterki ağlamasın 9 aylıkken ameliyat oldum o kadar bekledim

Anne sütü emiyorsa sıkıntı olur canım 3 saate bir emmek ister
6 Aydan sonra ek gıdaya geçeceği için sen yokken yedirebilirler o yüzden demiştir eşin
Evet beni emiyor. Uzun süredir sıkıntılıydı yeni düzeliyor. Evet eşim o yönden dedi ama işte yoğun kursta daha uzun süre yanında olmayacağım.

Geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir. Ben de öyle diyorum da işte emin de olamadım. Aslında gönlüm şimdi gitmekten yana ama eşim tereddüt ettirdi.

Güvenilir biri bakacaksa olabilir de ben çok özlerdim herhalde...

Evet o yönden sıkıntı yok şükür. Uyuyorlen bile özlüyorum ama mecburum biraz da onun için. Çalışmam gerekiyor artık devlet olsun istiyorum.

Evet beni emiyor. Uzun süredir sıkıntılıydı yeni düzeliyor. Evet eşim o yönden dedi ama işte yoğun kursta daha uzun süre yanında olmayacağım.
Bence 6 Aydan sonra kursa git canım
Eğer şu sıralar gitmek istiyorsan sütünü sağ içirsinler bebişine
Ama kaşıkla içirsinler biberona alışırsa memeni istemeyebilir

Aynen öyle.

Geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir. Ben de öyle diyorum da işte emin de olamadım. Aslında gönlüm şimdi gitmekten yana ama eşim tereddüt ettirdi.
İdare ediyorum. Zaten kocalar çok bilir boşver dinleme kaç kere çocuk büyütmüş bak tecrübe konuşuyor anneler bilir yaşayan bilir:) ayrıca her çocuk bir olmaz mesela benim kızım bir türlü ek gıda almıyor ancak tadına bakıyor zorlarsak kusuyor özellikle diş sıkıntısı ile sürekli ağlayacak sancıdan Ve kusacak o dönem zorlu geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…