Özellikle anneler bir fikir de bana verin lütfen

Bence 6 Aydan sonra kursa git canım
Eğer şu sıralar gitmek istiyorsan sütünü sağ içirsinler bebişine
Ama kaşıkla içirsinler biberona alışırsa memeni istemeyebilir
Zaten sağıp bırakacağım. Bir ara reddediyordu o zaman da kaşıkla veriyorduk.

Bırakacağın guvenecegın bırı varsa bırak bence fazla ayrıda kalmıyosun ama esınle sorun olursa huzursuzluk olmasın derım canım çünkü çocuklar çok etkılenıyo nerden anılacak küçücük Bebek deme hıssedıyolar canım

doğru diyorsun o yönleri de var şimdi bunları okudukça içim rahatlıyor.

Sonuçta yine onun için gidiyorsun öyle düşün

Kursu bilmem de ben 3,5 aylıkken günde 11 saat evde bıraktım

Sütü de işte sağdım biberona da alışmadı hiç mama da içmedi

Sistemli giderseniz süt sıkıntı olmaz yalnız atanamazsanız eşinizin Kv denizin tepkisine hazırlıklı olun

Ben 2 çocuğum da 4 aylıkken ise başladım haftada 5 gün yani.benim de günde 6 saatti.sutumu bırakıyordum onu iciyordu gitmeden ve gelince de emiyordu.hic sorun olmaz bence rahatlıkla gidebilirsin

Ne güzel alışmamış ben de bita çekiniyorum ondan açıkçası. Kvdem de benimle aynı fikirde. Elimden geleni yapıp da sonuç alamazsam artık nasip diyeceğim eşim o konuda sıkıntı yapmaz.

Ben 2 çocuğum da 4 aylıkken ise başladım haftada 5 gün yani.benim de günde 6 saatti.sutumu bırakıyordum onu iciyordu gitmeden ve gelince de emiyordu.hic sorun olmaz bence rahatlıkla gidebilirsin
Son zamanlarda koliği yüzünden emmesi sıkıntılıydı iki gündür biraz daha iyi. Beni helince emmezse diye korkuyorum inşallah olmaz ama öyle bir şey. Emmeyince kendimi çok kötü hissediyorum.

Son zamanlarda zor emziriyordum. Reddedince beni sevmiyor mu acaba diye çok taktım kafama. Eşim aslında biraz da o yüzden şimdi gitme yine emmezse bı sefer yine üzülüp kendini suçlarsın sonra bana niye böyle yapıyor deme dedi.

Benimde bebeğim var ve bebeklerin annelerinden uzun süre ayrı kalmaları pek iyi bir şey değil bence haftada 3 gün gidin çünkü 6 aylıken dişleri çıka biliyor ve anneye daha çok ihtiyacı oluyor

3aylıkken emmede sıkıntı çıkar korkmayım siz emzirmekten vazgeçmeyim pes etmeyin düzelir genelde olan birşey

3aylıkken emmede sıkıntı çıkar korkmayım siz emzirmekten vazgeçmeyim pes etmeyin düzelir genelde olan birşey
Benimde bebeğim var ve bebeklerin annelerinden uzun süre ayrı kalmaları pek iyi bir şey değil bence haftada 3 gün gidin çünkü 6 aylıken dişleri çıka biliyor ve anneye daha çok ihtiyacı oluyor
Çok uğraştım emzirmeyi bırakmadım şükür düzelmeye başladı. Tekrar sorun çıkar mı diye ben de düşünöeye başladım. Bir çaresini bulacağım elbet ama yoğun olana katılamam.

Kursların etkili olduğunu düşünmüyorum babannesi baksın siz de evde calismaya devam edin size ihtiyacı olduğunda yanında olursunuz hem de dersinizi çalışırsiniz.

Kursların etkili olduğunu düşünmüyorum babannesi baksın siz de evde calismaya devam edin size ihtiyacı olduğunda yanında olursunuz hem de dersinizi çalışırsiniz.
Evde çalışabilmem mümkün değil. Öyle bir durum olsa hiçbir şeyi sıkıntı etmem.

6 aydan sonra ek gidaya baslar da oyle haldur huldur yemek yemez. Yememeli de. Simdiden kisa surelerle gitmek daha mantikli geldi bana. Babaannesi sutu biberonla vermesin ama ona dikkat edin gidicekseniz.

Canım benım oğlum benı 15 gun zor emdı bıraktı Napalım mama ıle beslendim öyle sevmıyor dıye düşünme Canım emın ol daha çok sevıyolar esınle konus en doğru kararı ver bana kalırsa bıse olmaz dıyorum

Aslında çok tuhaf bir düşünce doktorlar gülüyor bu düşünceme de işte pimpirikliyim biraz. Gideceğim kararımı verdim.

6 aydan sonra ek gidaya baslar da oyle haldur huldur yemek yemez. Yememeli de. Simdiden kisa surelerle gitmek daha mantikli geldi bana. Babaannesi sutu biberonla vermesin ama ona dikkat edin gidicekseniz.
Tabi azar azar zaten. Gideceğim kursa babaannesi dikkat ediyor çok şükür:))

Şimdi gidin en Mantıklı si. Ne kadar küçükse sorunu o kadar azalıyor. Benim oğlum 1 yaşına girdi bende kpss ye hazirlanmaya başladım ama inanin hiç fırsat olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…